23.49 1 - 1  Sara Christensen (Julie Kryger)
29.59 2 - 2 Bianca Juhl-Hansen (Julie Gregersen)

Piger klar til kamp.

Kastrup :   Ingen

Hvidovre : Ingen

Der blev gået til den i forsvaret.

Søndag den 18/3-2001 skulle de mindste piger ud og møde Kastrups piger. Sidst havde vi tabt 3-1, så vi måtte se om vi kunne gøre det lidt bedre denne gang. Da først alle pigerne var klar, blev der virkelig kæmpet (Line kom lidt senere p.g.a. Flemming syntes, at han ville en lille tur til Sverige først. Man skal jo huske at dreje af i tide. Det kommer sikkert til at koste). 0 - 0 efter en meget lige 1 periode. I anden periode kom Hvik foran ved Cecilie, men Kastrup fik hurtigt udlignet. Da Joy så fik bragt os foran igen, troede vi, at vi kunne være foran, da vi skulle til pause. Men 1 sekund før pausesignalet fik Kastrup udlignet igen. SUK. Vi måtte kæmpe videre. 3 periode startede med, at Kastrup lavede målet til 3-2 og man begyndte at blive nervøs. Da der manglede 43 sekunder syntes Cecilie, at det kunne være nok. Hun fik lavet sit anden mål og pigerne fik fortjent uafgjort. Hvis man skal være helt ærlig, så var det godt, at kampen endte uafgjort, da begge hold kæmpede flot i en meget lige og underholdende kamp.