(0-0) (5-0) (0-0) 3 periode stop ved 1.30

21.34 2 - 0 Michael Binderup (Bjørn Videbæk)

En hilsen til vores modstander.

Gladsaxe : Ingen

Hvidovre : 2 min

Her ses et udsnit af de mange fans.

Lørdag den 17/3-2001 skulle de store piger spille deres første kamp på udebane. Der var Gladsaxe der havde været så venlige at invitere. Kl. 6.40 mødtes vi ved Hvidovre isstadion og tog af sted mod Gladsaxe.  Denne gang havde vi en plan: 1 periode skulle vi ikke tabe som vi plejer. Det var en fornøjelse at se hvor der blev kæmpet. Perioden sluttede også 0 - 0. Om det var kræfterne der slap op ved jeg ikke, men desværre tabte vi 2 periode med hele 5 - 0. Synd for pigerne, for havde det være dem, der lavede det første mål, så kunne det være blevet en helt anden kamp. Der skal nok trænes lidt mere med afslutningerne, for der blev brændt en del chancer. Ligeledes skal forsvarsspillerne nok træne lidt i at dække lidt bedre op, for der var en del gange, hvor Gladsaxe-spillerne fik lov til at løbe lidt for let igennem forsvaret. Efter kampen sagde  Gladsaxes holdleder i øvrigt, at hun kunne se, at pigerne var blevet meget bedre end sidste gang hvor de 2 hold mødtes. (Det må man jo give hende ret i: Tænk på hvad det kan blive til, når vi næste år bliver et rigtigt kamphold)

I første periode var der lukket af i forsvaret.

Hvad mon der taltes om i pausen ?  (Bemærk landsholdsspilleren bag spiller boksen: Er hun mon på udkig efter talenter til Landsholdet?)