Gladsaxe       0 min

Så er der taktikmøde før kampen

Søndag den 17 december 2000 var er stor dag for pigeholdet i Hvidovre.

Mange af pigerne havde ikke sovet om natten den sidste uge. Pigerne skulle nemlig, for første gang, spille mod en anden klub. Det var drengene fra Gladsaxe, de skulle møde. Og tænk vi skulle have ens trøjer på. Pigerne havde lånt kamptrøjer fra jun. 14.2 (tusinde tak til de store drenge). Nu var det store spørgsmål, om alle piger nu fik det nr. som de ville have. Ikke alle fik deres ønske opfyldt. Stine ordnede de sidste numre med lodtrækning.

Nu skulle kampen i gang. Vi havde fået Erling til at dømme og da han fik lært alle reglerne gik det meget godt.

I 1 periode skulle pigerne lige i gang først. Man kunne godt se at drengene fra Gladsaxe havde spillet mange kampe før. Vores piger kæmpede bravt men var desværre bagud med 0 - 3 da perioden var færdig.

I 2 periode fik vi mere greb om spillet og i denne periode spillede vi 1-1. Vi fik scoret vores 1 mål nogensinde. Michelle sendte sikkert pucken ind bag Gladsaxes målmand. Vi havde chancer til at score et par mål mere, men her kunne man se, at pigerne manglede lidt erfaring.

Vi havde aftalt, at vi skulle spille så meget som muligt, så vi tog hul på 3 periode, selv om vi godt vidste, at vi ikke kunne nå at spille den færdig. Vi fik skiftet 3 gange og Gladsaxe fik scoret et enkelt mål.

Hvis man ser på hele kampen, så syntes jeres udsendte reporter, at pigerne spillede en god kamp. Med lidt held kunne vi godt havde scoret 2 - 3 mål mere og hvis det på et tidspunkt havde stået f.eks.3 - 4 i 2 periode, så tør jeg slet ikke tænke på, hvilken afslutning kampen kunne havde fået. Jeg er helt sikker på, at vi inden længe vil få vores første sejr. Sådan som pigerne kæmpede, var det en fornøjelse at se på. Selv om det er en meget kold is-hal, vil de mange, der så på, helt sikkert vende tilbage næste gang pigerne spiller kamp.