Hvidovre - Piger Gentofte - Junior 10
2 5

(1-5)  (0-0)  (1-0) (3 periode stop efter 3.00)    1 + 2 periode = 20 min pr. periode

18.13 0 - 5 Katarina Carsten
19.15 1 - 5 Josephine C Svendsen (Vicky Nielsen)
40.40 2 - 5 Christina Døj (straffeslag)

Hvidovre 1 x 2 min

Gentofte        0 min

Så skal der spændes skøjter.

Søndag den 18 februar 2001 var der atter kamp hvor Hvidovre-pigerne var det ene hold.

Denne gang var det Gentofte som var vores modstander. Endnu engang havde vi fået fat i en superdommer, denne gang var det dommer Elley der havde fået æren.

I starten af 1. periode gik det helt godt for vores piger. Først ca. midtsvejs i perioden gik det galt. Efter perioden var vi bagud med 1-5, selv om der blev kæmpet flot. Det var Josephine der lavede vores mål.

Så skulle vi spille 2. periode og sikken en periode. Pigerne klarede flot 0 - 0 efter en god fight.

Taktikmøde før kampen.

3. periode blev ikke så lang. Kun 3 minutter. I denne periode var det Christina der flot scorede på straffeslag.

En god kamp hvor holdene passede godt til hinanden i styrke. Vi må håbe, at vi en dag kan få lavet en ny kamp mellem de to hold.

Der var besøg af en fotograf der gerne ville fotografere pigerne før og under kampen. Alle disse billeder kan ses på adressen:   www.djjensen.dk.