Historien om opstarten af projekt DM-guld år 2010.

ÅR 14: 2013/2014
DM: Sølv - SM: Guld


Holdet der vandt første runde i Europa cuppen i Slovakiet.
 

År. 14:  

Til denne sæson havde vi fået ny træner: Jesper Hovedskov skulle stå i spidsen for vores hold. Sæsonen startede utroligt flot. Efter et par gode træningskampe mod HV71, tog vi til Slovakiet for at spille europacup. Vi vandt alle vores kampe (mesterholdene fra Polen, Slovakiet og Tjekkiet blev alle slået). Herefter skulle vi spille semifinalepulje i Tyskland. Efter planen tabte vi mod de Russiske mestre (de blev senere vindere af europacuppen) Mod mestrene fra Tyskland og Schweitz gik det bedre. Havde vi haft lidt mere fokus rettet mod kampene, så kunne vi godt have vundet de 2 kampe. Desværre var der lidt ”støj” på holdet og vi måtte konstatere, at vi tabte alle 3 kampe i semifinalepuljen. Vi sluttede mellem de 8 bedste hold i Europa , det er da en præstation vi kan være stolte af. (Vi kan også være lidt stolte over at da landsholdet tog 25 spillere med til WM i Tjekkiet, så var der 11 spillere med som enten spiller eller har spillet i Hvidovre....vi skal dog lidt væk fra det der med "har spillet i Hvidovre")

Så skulle vi hjem og slutte den danske turnering. I starten, så det ud som om vi bare kunne slå ”autopiloten” til og sikre os DM og næste års europacupplads. Desværre udnyttede Herlev, at der de sidste par måneder af sæson var lidt splid på vores hold. Herlev blev mestre og vores hold fik sølv. Denne placering må siges ikke at være tilfredsstillende. Havde vi haft lidt mere ”styr” på det interne på holdet, så er jeg sikker på at vores hold kunne havde taget DM de næste 10 år uden problemer. Desværre gik det anderledes og nu må vi se på, at det er Herlev, der skal repræsentere de danske farver ude i Europa til efteråret. Vores 2 hold blev nr. 3 i den hjemlige turnering på Sjælland: 10 sejre i 20 kampe og en målscorer på 129 – 86. 

 

ÅR 13: 2012/2013
DM: Guld - SM: Guld

År. 13: Mestre igen J

Ingen træningslejr i år pga vi skulle spille europacup i Oktober måned. Europacuppen gik næsten efter planen: Vi kunne ikke gøre så meget mod Modo, men vi gav dem god kamp i 1 periode. Vi tabte desværre med 0-6. Vi vandt over mestrene fra Letland med 3-1 og 3-2 over Norges mestre. Flotte og  spændende kampe.

Spænding var der ikke så meget af i den hjemlige turnering. 25 kampe gav 25 sejre og en målscore på 382 – 28. Sikkert DM og igen Europacup til oktober. Vores dame 2 hold kom ind på en flot 3 plads på Sjælland 20 kampe 11 sejre, 2 uafgjort og 7 nederlag. Målscoren var 103 – 112. Flot sæson, men igen i år kan man brokke sig over at damerne ikke kan få en finaleserie og spille et par gode publikums kampe – Det fortjener pigerne. Nu kan vi holde sommerferie og så venter vi spændt på hvilke mesterhold vi trækker i europacuppen.

 

 

ÅR 12: 2011/2012
DM: Guld - SM: Guld

År 12: SÅ LYKKEDES DET :-) Sæsonen er slut og vi er danmarksmestre.

Træningslejren gik i år til Østrig. På vejen dertil spillede vi lige en kamp i Tyskland mod Kaufbeuren og vandt 11-0. Så kom vi til Østrig og her fik vi desværre også kun 1 kamp (vandt 7-3 over Highlanders Neuburg). Super træningslejr og i turneringen i Danmark gik det også godt. Vores Dame 2 blev en flot nr. 3 og Dame 1 blev nr. 1 i grundspillet. Begge hold havde positiv målscore (Dame 2: 112-77 og Dame 1: 187-31), så det var endnu engang med stor selvtillid vi tog til DM.
DM turneringen blev igen i år afviklet på samme tåbelige måde som i år 2011. I år var det bare vores tur til at have heldet og vi var lige præcis 2 mål bedre mod Odense der blev en flot nr. 3. Utroligt at damerne ikke kan få deres finaleserie tilbage - Det kunne være sjovt at se hvordan reaktionen ville være, hvis man bød spillerne i herrerækken denne turneringsform - Vi er trods alt nået til år 2012, så det kunne være rart med lidt ligestilling.

Nu holder vi sommerferie og mon ikke det vil være let at motivere pigerne til at give den en ekstra "skalle" nå nu de ved, at der venter Europacup til Oktober :-)

 

ÅR 11: 2010/2011
DM: Sølv - SM: Guld

År 11: Så er den sidste pige/damekamp spillet i sæsonen 2010/11 - En sæson hvor vi havde håbet på, at drømme om et DM ville gå i opfyldelse.

Vi havde et blandet hold i træningslejr i Tjekkiet i efterårsferien og dette blev den hidtil mest succesrige tur nogensinde. Vi startede med at vinde vores 3 første kampe ret stort og først da Jiri i den sidste kamp hentede forstærkning (8 spillere fra Slavia Praha) kunne vores piger få modstand. Vi spillede 3-3 i denne kamp og vi var tæt på at score sejrsmålet i de sidste sekunder af kampen - en virkelig flot tur for pigerne.

Vores unge piger (Dame 2) spillede en flot turnering i U15.2. Holdet blev nr. 2 kun slået af Hvidovres drenge 10 kampe (5 sejre, 2 uafgjort, og 3 nederlag - målscoren var på 52-39).
I Dameturneringen lå vi længe og kæmpe med om 2 pladsen. I denne række var Hvidovres dame 1 helt suveræne 25 kampe (21 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag - målscore på 198 - 47 og 43 point). Nr. 2 blev Herlev 33 point nr. 3 Rødovre 31 point og nr. 4 Hvidovre 2 med 30 point 14 sejre,  2 uafgjort og 9 nederlag -  målscore 160 - 100. Vores dame 2 hold lå ellers til at blive nr. 3 inden vores Dame 1 skulle spille deres sidste kamp. Der gik "taktik i den" og vi gav 3 pladsen til Rødovre - lidt ærgerligt for vores unge piger, der virkelig havde kæmpet gennem hele sæsonen.

DM: Efter en helt forrygende sæson "kiksede" det desværre til sidst. En sæson hvor vores hold vandt 5 ud af 5 turneringskampe over De Danske mestre og 1-1 mod samme hold i DMturneringen. Det hold der havde vundet størst over nr. 3 til DM blev mestre og som Herlev bladet skrev: "Hvidovre havde slået KSF i turneringens allerførste kamp fredag med 8-0 uden at vide, at sejrens størrelse ville få afgørende betydning for placering af guldet. Dermed kunne Herlev i sin sidste kamp spille på resultatet og vinde DM guld med en sejr på mere end 8-0. Den gave satte Herlev naturligvis ikke overstyr og med en 13-0 sejr sikrede Herlev sig endnu et DM guld til samlingen".
At være så tæt på er næsten ikke til at bære, men jeg er sikker på, at med det sammenhold der er mellem spillerne, så skal de nok komme gennem sommeren og vi er klar til en ny sæson til august. VI HAR HELT SIKKERT DEN TRUP MED DEN STØRSTE FREMTID I. INGEN I TRUPPEN ER VED AT GÅ PÅ "PENSION" OG MED MERE RUTINE, SÅ SKAL VI NOK VINDE DM....OG EUROPA-CUPPEN BURDE HELLER IKKE VÆRE NOGET PROBLEM OM 4-5 ÅR :-) VI SKAL BARE HAVE GENNEMSNISTALDEREN OP - VI MANGLER "BARE" LIDT RUTINE

 

 

ÅR 10: 2009/2010
DM: Sølv - SM: Guld

År 10: Selv om det var vores bedste sæson nogensinde så holdt vi desværre ikke vores 10 år gamle målsætning der hed DM år 2010. 
Endnu et år med stor fremgang og mange højdepunkter. Vi deltog i Damerækken med 2 hold, i J 17.2 samt J 15.2 rækken. Endvidere deltog vi i en dansk/svensk turnering. Vi bliver nr. 2 i den dansk/svenske række, vinder SM og vinder kvalifikationspuljen i Odense, herefter bliver vi nr. 2 til DM. Vores piger får en flot 4 plads i damerækken. Vores pigehold er med i toppen af U15.2 rækken - Der mangler godt nok at blive spillet et par kampe, men med de resultater vi kender, så ligger holdet nr. 2....igen ærgerligt at det ikke er alle klubber, der tager indberetningen af kampene lige seriøst. Ingen spillere på unionsholdet, da dette er nedlagt. Endvidere er der heller ikke noget landshold, da dette holder pause (Der er vinter OL....ingen wm-turnering og så kan man sparre penge)
Damerne har deltaget i cup i Malmö, blev nr. 3. Pigerne deltog i U15.2 cup i Herning blev nr. 3. 

Vores store piger har spillet 42 kampe mod damehold Vi har vundet 35 og endelig har vi tabt 5. Målscore blev 295 - 52. Vores Damer fik også spillet nogle kampe i J 17.2 rækken. I denne række vandt vi over Gladsaxe og tabte mod Hvidovre.
Vores mindre piger spillede for anden gang i damerækken og blev en flot nr. 4 ud af 7 hold. Vi vandt 12 kampe, spillede 2 uafgjort og tabte 10...... POSITIV målscore på 75 - 70 :-).  Så spillede pigerne kampe i U15.2 turneringen,  vandt 4 kampe, 1 sluttede uafgjort og endelig tabte vi 4 (målscoren blev 19 - 24)

I Dameturneringen lykkedes det damerne at kvalificere sig til DM-finalen. - Vi skulle spille 3 finalekampe mod Herlev. Vi vandt første kamp på hjemmebane med hele 7-0. Derefter skulle vi til Herlev for at sikre guldet. Desværre manglede der lidt koncentration (måske fordi vi troede lidt for meget på os selv efter storsejren)......og så tabte vi med 1-3.
Herefter var der lagt op til et brag af finale, der skulle spilles i Hvidovre. Der dukkede 569 tilskuere op og gjorde det til en fest. I første periode kommer vi bagud, men heldigvis får Christina udlignet. I starten af 2 periode scorer Herlev 2 gange og vi kommer bagud med 1-3. Vi får kæmpet os ind i kampen igen og da Mie og Silke scorer i slutningen af perioden står det 3-3 - man begynder igen at tro på det. Desværre har Herlev lidt mere rutine og får midt i 3 periode scoret det afgørende mål, da de har powerplay. Ærgerligt at vi "kun" fik sølv for det var en meget lige kamp.  

Til slut en stor tak til vores sponsorer, Arbejdernes Landsbank, Beyer Teknik, Ebo Consult, Hvidovre Låseservice, Pack Tech, Ernst, Q3, Kiropraktisk Klinik samt JFE for deres støtte i år til pigerne og damerne. 

 


ÅR 9: 2008/2009
DM: Sølv - SM: Sølv


Dameholdet med sølvmedajler ved DM.


Pigeholdet vandt U13.2 cuppen i Herning

År 9: Endnu et år med stor fremgang og mange højdepunkter. Vi deltog i Damerækken med 2 hold, i J 15.2 samt J 13.2 rækken. Vi får en flot 2 plads og 4 plads i damerækken. Vores pigehold er med i toppen af U13.2 rækken - Der mangler godt nok at blive spillet et par kampe men med de resultater vi kender så ligger holdet nr. 1....igen ærgerligt at det ikke er alle klubber der tager indberetningen af kampene lige seriøst. Vores U15.2 hold er også med i den bedste del af rækken. Vi har haft mange spillere på unionsholdet og hele 7 spillere med Landsholdet til WM i Italien - vi er det hold der har flest spillere med til WM :-).
Damerne har deltaget i cup på Island hvor de vandt turneringen ret overbevisende (Vandt alle 4 kampe over Island og Malmö). Pigerne vandt U13.2 cup i Herning og deltog i U15.2 cup i Esbjerg. Endvidere var en blanding af dame/piger i træningslejr i Tjekkiet i efterårsferien. Her trænede vi hver formiddag og om aftenen spillede vi imod Tjekkiske hold - virkelig en uge som pigerne lærer noget af.

Vores store piger har spillet 22 kampe mod damehold Vi har vundet 17 og endelig har vi tabt 5...alle mod Herlev - Målscore blev 139 - 30 (de 23 mål der er scoret mod os er Herlev mål....så nu må vi lige forbedre os den lille smugle, der skal til for at Herlev også får problemer med os. Vores damer fik også spillet 13 kampe i J 15.2 rækken. I denne række vandt vi 6 kamp,  3 endte uafgjort og så tabte vi 4 - målscoren blev 40 - 25.
Vores mindre piger spillede for første gang i damerækken og vandt 2 kampe over KSF - derfor sluttede vi på en 4 plads lige foran KSF. Så spillede de yderligere 24 kampe imod drengehold, vi vandt 16 kampe, 3 sluttede uafgjort og endelig tabte vi 5 (målscoren blev 95 - 39)

I Dameturneringen lykkedes det damerne at kvalificere sig til DM. - Vi fik lov til at afholde DM i Hvidovre og vi vandt semifinalen imod Herning med 2-1. Derfor skulle vi spille 2 guldkampe mod Herlev og begge kampe blev først afgjort inden for de sidste minutter. Vi tabte 3-1 og 4-3, men fik forbedret vores bronze til en sølvmedalje....det vil ikke være dårligt hvis vi lige kan forbedre os en enkelt plads næste sæson :-)

Til slut en stor tak til vores sponsorer, Arbejdernes Landsbank, Shine Vinduespolering, Beyer Teknik, Ebo Consult, Hvidovre Låseservice, Pack Tech, Ernst, Q3, Kiropraktisk Klinik samt JFE for deres støtte i år til pigerne og damerne.   

 

 

ÅR 8: 2007/2008
DM: Bronze - SM: Sølv


Dameholdet med bronzemedajler ved DM.


Pigeholdet til cup i Sverige.
År 8: Kort og godt: Vores bedste år nogensinde. Der har været så mange højdepunkter, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal starte :-) Vi deltog i Damerækken, J 15.2 samt J 13.2. Det vigtigste for os var, at vi kunne forbedre vores resultater i Damerækken og det lykkedes jo virkelig overbevisende. Vores pigehold fik en flot 1 plads i J 13.2 rækken (Det er med de resultater vi har kunne få fat i - Lidt ærgerligt at det ikke er alle klubber der tager indberetningen af kampene lige seriøst). Vi har haft 10 spillere på unionsholdet og 7 spillere var med i brutto truppen til Landsholdet - 3 af dem kom også med til WM i Finland. Damerne har deltaget i cup i Amager og Tilburg (Holland). Endvidere var damerne i træningslejr i Tjekkiet i efterårsferien. Her trænede vi hver formiddag og om aftenen spillede vi imod Tjekkiske hold. Turens højdepunkt var nok, da vi tabte med 2-0 til det Tjekkiske U18 pigelandshold (dette hold vandt bronze et par måneder senere ved WM). Efter denne kamp nåede vores spil højder, som vi ikke har set før. Vores piger har været til cup i Herlev, Herning, Gentofte og Lund (Sverige).

Vores store piger har spillet 42 kampe mod damehold Vi har vundet 23, 5 er endt uafgjort og endelig har vi tabt 14 - Målscore blev 144 - 82 (vi har forøget vores målscore med 1/3 del + formindsket målene imod os ...igen en virkelig imponerende fremgang. Vores damer fik også 18 kampe i J 15.2 rækken I denne række vandt vi 10 kamp,  2 endte uafgjort og så tabte vi 6 - målscore blev 62 - 45. Sidste år spillede vi i U16.2 rækken (kun 1 sejr og en målscore på 11-66, med en del drengespillere). Rækkerne var i år lavet om, så vi måtte spille i U15.2 rækken - Derfor har vi ikke noget at sammenligne direkte med - Jeg mener dog, at vi også her har forbedret os selv om det er imod modstandere der er 1 år yngre (Og så skal vi jo også lige bemærke, at vi klarede os næsten uden drenge i denne sæson, noget der virkelig udvikler pigerne, der er nødt til at tage ansvaret selv.
Vores mindste piger har spillet 46 kampe mod drenge, hvor vi vandt de 23, 1 endte uafgjort og så tabte vi 22 - målscore blev 138 - 111 (sidste år 79 - 96) , så vi fik forbedret vores angreb med 1/3 men desværre blev der så også scoret lidt mere i mod os.

I Dameturneringen lykkedes det damerne at kvalificere sig til DM. I turneringen havde vi ryggen i mod muren for da vi havde mødt Rødovre de første 2 gange var de bedst (så kom fremgangen for os efter turen til Tjekkiet og så slog vi Rødovre først 2-1 på hjemmebane i januar og igen 2-0 på udebane i marts måned). Stor var jublen (hos vores spillere) da det lykkedes os at komme til DM, der blev afviklet i Herlev. Her tabte vi semifinalen i forlænget spilletid mod Herning og stemningen var lidt trykket. Vi kom dog på ret køl igen og vandt de 2 kampe, der sikrede os bronze - Super flot....det var først næste sæson vi skulle have en medalje ved DM.

Til landsmødet havde vi (Hvidovre) igen foreslået, at det skulle være de 4 bedste hold, der skulle deltage i DM slutspillet. Efter vores kampe ved DM kunne vi endnu engang se, at det ikke var landets bedste hold der deltog (I år var det, så Rødovre det gik ud over) Desværre lykkedes det heller ikke denne gang, at få vores forslag igennem. Det er lidt rystende, at de andre klubber ikke kan se hvor uretfærdigt det er, når ikke det er de bedste hold der kæmper om medaljerne ved et DM. I den nye sæson ser det ud til at det kommer til at gå ud over vores venner fra Amager.

Trods udfaldet af ovennævnte møde, så har det været en mega super stor sæson og man glæder sig allerede til at se om vi kan forbedre os i den næste sæson...... jeg er helt sikker på at vi har noget at glæde os til.
 
Til slut en stor tak til vores sponsorer, Arbejdernes Landsbank, Shine Vinduespolering, Beyer Teknik, Ebo Consult, Hvidovre Låseservice, Pack Tech, Ernst samt Q3 for deres støtte i år til pigerne og damerne.   

 

ÅR 7: 2006/2007
SM: Bronze


Dameholdet med SM-bronze for 3 år i træk.


Vores piger efter cuppen i Gladsaxe.


År 7: Igen fuld fart på. Vi deltog i Damerækken, J 16.2 samt J 12.2. Det vigtigste for os var at vi kunne holde "vores" 3 plads i Damerækken og det lykkedes jo virkelig overbevisende. Vores pigehold fik en flot 2 plads i J 12.2 rækken efter Rødovre (Vi var det eneste hold der tog point fra vinderholdet fra Rødovre). Vi fik 3 af "vores" damespillere tilbage fra Rødovre og det er jo altid dejligt når der er piger der vender "hjem" igen. Så har vi haft 9 spillere på unionsholdet og 2 spillere var med til WM i Japan - Jeg er overbevist om at vi går nogle gode år i møde. Damerne har deltaget i cup i KSF, Amager og Århus. Vores piger har været til cup i Gladsaxe, KSF, Amager og Tilburg (Holland).

Vores store piger har spillet 30 kampe mod damehold Vi har vundet 14, 2 er endt uafgjort og endelig har vi tabt 14 - Målscore blev 91 - 85 (vi har fordoblet vores scorede mål + halvveret målene imod os ...virkelig en imponerende fremgang. Vores damer (+ nogle friske drenge) fik også 12 kampe i J 16.2 rækken I denne række vandt vi kun 1 kamp (hvor Carsten ikke stod i boksen :-) , 1 endte uafgjort og så tabte vi 10 - målscore blev 11 - 66 så i denne række har vi noget at forbedre. Vores mindste piger har spillet 39 kampe mod drenge, hvor vi vandt de 15, 5 endte uafgjort og så tabte vi 19 - målscore blev 79 - 96, også her fordoblede vi vore målscoring, her havde vi dog "kun" en forbedring på 1/4 af målene der blev scoret i mod os, dejligt at vi kan se at vores træning er begyndt at  giver bonus.

I slutningen af sæsonen holdt vi møde med de sjællandske klubber og landstræneren for at lave et forslag til en ændring af turneringen på sjælland - Vi blev enige om en ny turneringsform, som ville give forbedringer for gamle og nye hold. Desværre var det kun bestyrelserne i Hvidovre og Amager det bakkede damernes forslag op. Til landsmødet havde vi (Hvidovre) foreslået at det skulle være de 4 bedste hold, der skulle deltage i DM slutspillet. Desværre var det endnu engang kun bestyrelserne i Hvidovre og Amager der stod sammen, så forslaget blev stemt ned. Det vil sige, at de 2 bedste fra sjælland og de 2 bedste fra Jylland spiller DM - imponerende når man ser på styrkeforholdet mellem de Jyske og de sjællandske hold. I den nye sæson ser det ud til, at der måske kun deltager 2 hold i Jylland, så der er jo lidt rystende, at man kan forsvare den måde man kvalificere sig til DM på. Man kan altså endnu engang dele DM-bronzemedaljer ud til et hold, der måske ikke er det tredje bedste i Danmark. Komplet latterligt - Det kunne jo være sjovt at gå videre med problemet og se hvad man ville sige til sagen "oppe i systemet"  - Det bliver i hvert fald spændende, at se om der er nogle klubber, der vil se anderledes på denne sag, når nu det bliver Hvidovre og Amager, der bliver nr. 1 og 2 på sjælland :-)

Trods udfaldet af ovennævnte møder, så har det været  en super sæson og man glæder sig allerede til den næste.
 
Til slut en stor tak til vores sponsorer: Arbejdernes Landsbank, Shine Vinduespolering, Beyer Teknik, Ebo Consult, Hvidovre Låseservice samt Bravida, for deres støtte i år. 

 

ÅR 6: 2005/2006
SM: Bronze

År 6 var IGEN helt forrygende. Vi fik endelig 3 ispas og vi blev tilmeldt både damerække, J 16.2 række og J 12.2 række - Så nu blev vores piger virkelig behandlet lige så godt som klubbens drenge. Da der manglede 3 spillerunder havde vi  genvundet "vores" bronzemedaljer trods en stor spillerflugt fra holdet. Da vi startede sæsonen var der smuttet 3 spillere til Rødovre og 3 til Herlev. Endvidere måtte vi også sige farvel til vores træner, så vi havde en svær start på sæsonen. Umiddelbart efter at vi (for første gang nogensinde havde tabt en turneringskamp imod Amager) var der yderligere 2 piger, der sagde, at nu havde de ikke lyst til at spille ishockey mere. Da vi kom lidt længere hen på sæsonen forsvandt der yderligere 2 spillere - En til Odense og en til Rødovre. Sidste år havde vi 18 spillere på holdet og nu var de 10 altså forsvundet. Jeg må indrømme, at jeg var overbevist om at vi bare måtte prøve at "overleve" dette år, men de tilbageblevne piger (og vores nye cheftræner Carsten) viste, at de var dem, det havde lyst til at kæmpe for "dronningen, fædrelandet og holdkammeraterne". Det har været en fornøjelse, at se hvordan vores 8 tilbageblevne "store" piger har taget imod de "små" som vi tog med til damekampene. Sammen har pigerne vist, at vi virkelig har noget at bygge vores gulddrømme på. (Vi tror også, at vi har fået et par rekorder der bliver svære at slå i turneringskampe for damer: Silke lavede sin første assist i en alder af 9 år og 345 dage (mod Rødovre) samt sit første mål i en alder af 10 år og 23 dage (mod Amager)). Endvidere har vores store piger fået meget istid og det er lykkedes for Kamilla, Lindi og Katarina at komme med i truppen omkring landsholdet (Herligt for pigerne med meget istid i damerækken - Vi har kun spillet med 2 kæder og 1 målmand......så det har virkelig været en god sæson m.h.t at få kamptid). Virkelig en sæson hvor pigerne har gjort stort fremskridt. De store har spillet i dame- og J 16.2 rækken. De mindste har spillet i J 12.2rækken og en del af dem har prøvet at spille damekampe.  Både pige 1 og pige 2 har deltaget i påskecup i Århus.
Efter vores vilde protester sidste sæson, hvor det lykkedes "mandemafiaen" i SIU, at overtræde de regler som DIU havde sat for damerækken, var der igen kommet fuldt program i damerækken. Her blev der spillet 16 kampe, så vores store piger har spillet 29 kampe mod damehold Vi har vundet 11, 2 er endt uafgjort og endelig har vi tabt 16 - Målscore blev 42 - 167. Vores damer (+ nogle friske drenge) fik også 18 kampe i J 16.2 rækken (Her skulle man havde spillet 21 kampe, men desværre kunne Herlev ikke finde istid til de kampe, der skulle spilles på deres hjemmebane. 3 af de kampe blev derfor aflyst - Lidt skræmmende, at de vil være dette bekendt, når nu vi lægger istid til de kampe, der skal spilles i vores klub. I denne række vandt vi 6 stk., 2 endte uafgjort og så tabte vi 10 - målscore blev 58 - 86. Vores mindste piger har spillet 22 kampe mod drenge, hvor vi vandt de 7, 1 endte uafgjort og så tabte vi 14 - målscore blev 46 - 130.
Som en belønning, til de store piger, arrangerede vi en tur til Estland, sammen med vores venner fra Amager (vi syntes, at de store havde fortjent en tur, hvor de sammen med jævnaldrende piger kunne få lov til at deltage i en dameturnering i udlandet). Det blev en tur, som jeg er sikker på, at pigerne og lederne der var med, aldrig vil glemme - Det er mit store håb, at vi igen i den nye sæson kan lave nogle gode ture sammen med pigerne fra Amager. Det viste sig nemlig, at pigerne i de 2 klubber, blev så gode kammerater at Amagerpigerne også tog med os til Århuscup........virkelig nogle søde piger i Amager - de er næsten lige så søde som vores piger :-) 
Til slut en stor tak til vores sponsorer: Arbejdernes Landsbank, Shine Vinduespolering, Olympus og de 43 personer, der var så venlige at tegne sig for  målaktier.  

 

ÅR 5: 2004/2005
SM: Bronze

År 5 var helt forrygende.  Vi vandt bronze efter en helt forrygende "finalebronzekamp" imod Amager - Vi kunne "nøjes" med uafgjort - Vi var bagud næsten hele kampen og 12 minutter før tid var vi bagud med 2 mål.....trods modgangen kæmpede pigerne videre og 2 minutter før tid lykkedes det holdet, at lave det vigtige udlignende mål til stor jubel for de 116 tilskuere. Endvidere havde vi 16 spillere udtaget til unionsholdet - så vi må nok sige, vi var det førende hold blandt de unge spillere. Mini måtte endnu engang have fat i nål og tråd for at sy en ny reklame på trøjerne. Vi havde fået Olympus som ny sponsor. Af de "gamle" sponsorer havde vi stadig Hvidovre Total Service, Shine Vinduespolering og Arbejdernes Landsbank. Desværre mistede vi Kvindelig Arbejderforbund (De lagde sig sammen med SID...og herefter kunne vi ikke få "kontakt" med dem). Både pige 1 og pige 2 har deltaget i cups i Amager og Århus. Pige 1 har afholdt vores egen cup, hvor vi havde besøg fra Esbjerg, KSF og Amager. Da vi i år havde fået lov til at deltage med et hold i J 12.2 rækken og et i damerækken valgte trænerne, at "dele" holdene imellem sig: Rene tog "damerne" og Carsten tog "pigerne". Endvidere hjalp Ib til ind i mellem. Før sæsonen lykkedes det desværre "mandemafiaen" i SIU, at overtræde de regler som DIU havde sat for damerækken...iflg. reglerne så skulle turneringen afvikles som en "dobbelturnering" (2 kampe ude + 2 kampe hjemme). Disse regler blev fulgt i Jylland, men på Sjælland ville lederne ikke bruge istid til 8 damekampe i "deres" haller....man mente, at 4 damekampe var nok på 1 sæson....man tror squ, det er løgn. Trods store protester fra Amager (Stougaard), KSF (Kim) og Hvidovre (Toni) så lykkedes det os ikke at få kampene "tilbage". I år har "damerne derfor kun spillet 34 kampe - vi har vundet 19 kampe, 3 er endt uafgjort og vi har tabt 12 (målscore var 90 - 99) De mindste piger har spillet 26 kampe, hvoraf de vandt 7, 1 er endt uafgjort og 18 er tabte (målscore var 50 - 148) - Så vi fortsætter med samme fart som forrige år. Vi er endnu engang foran vores målsætning: Bronzen kom 1 år før beregnet. Nu glæder vi os til år 6 for her stiller vi igen op med 2 hold: Et hold i Damerækken (som tilmed er tilmeldt J 16.2 turneringen) og et hold i junior 12.2 rækken. Endvidere har klubben lovet "damerne" at de får 3 ispas om ugen.....Efter 5 års "kamp" så har "Damerne" endelig fået de samme vilkår som "drengene".....i vores klub.

 

ÅR 4: 2003/2004
SM: Nr. 4

        

Så skulle år 4 til at starte: Sommeren bød på grillmad hjemme hos Renes forældre - Hvidovre Tour (denne gang hele 43 deltagere + billeder i Hvidovre Avis, samt en kanotur som Maibritt flot havde arrangeret. For 4 år i træk skulle vi have nye trøjer, så Mini måtte endnu engang have fat i nål og tråd for at flyttet navne + reklamer. Igen i år havde vi en  bandereklame + reklamer på trøjerne takket være vores  4 sponsorer: Hvidovre Total Service, Shine Vinduespolering, Kvindeligt Arbejderforbund og Arbejdernes Landsbank. Vi har deltaget i cups i Amager, Gentofte, Århus og i vores egen hvor Hvidovre Låseservice var så venlige, at være sponsor for pokalerne. I år har vi spillet 54 kampe - vi har vundet 17 kampe, 0 er endt uafgjort og vi har tabt 37 (målscore var 134 - 300) De mindste piger har spillet 5 kampe, hvoraf de vandt 1 og tabte de 4 (målscore var 5 - 18) - Så endnu et år med fuld fart på. Nu er vi faktigst foran vores målsætning: Den 4 plads som er målsætningen for år 5 kom allerede i år 4. Nu glæder vi os til år 5 for her stiller vi op med 2 hold: Et hold i Damerækken og et hold i junior 12.2 rækken.       

 

ÅR 3: 2002/2003

Så blev det år 3: Efter sommerferien (hvor vi blandt andet havde været til styrketræning med Allan Møller)  startede vi den nye sæson med at holde en grillaften hvor mange af pigerne og deres forældre hyggede sig sammen. Dagen efter stod vi tidligt op og deltog i Hvidovre Tour - Vi havde samlet 17 som alle gennemførte i fin stil i det gode sommervejr. Vi havde taget den korte rute på 20 km. Vi havde fået ny træner da Stine havde valgt at stoppe. Vi var så heldige, at vi havde fået overtalt  vores formand Liffer til at blive vores træner. Desværre fandt han hurtigt ud af, at han havde påtaget sig for mange jobs i klubben, så efter bare 1 måned sagde han stop. Vi var nu så heldige, at Rene Sloth var villig til at overtage holdet. I år har vi fået de rigtige hvide HVIK trøjer hvor Mini har flyttet navne + reklamer over på. Ja, vi har i år fået en bandereklame + reklamer på trøjerne p.g.a. at vi har fået 4 sponsorer: Hvidovre Total Service, Shine Vinduespolering, Kvindeligt Arbejderforbund og Arbejdernes Landsbank. Vi har deltaget i cups i Amager, Gladsaxe, KSF og Århus. I år har vi spillet 47 kampe - vi har vundet 9 kampe, 3 er endt uafgjort og vi har tabt 35 (målscore var 68 - 293 ) - Så endnu et år med fuld fart på. I slutningen af året fik vi Carsten Eldrup som ekstra træner, så nu kan det ikke gå helt galt. Vores målsætning holder stadig: Vi har deltaget i j.14.2 turneringen og vi har fået lov til at spille i damerækken næste år. 

 

ÅR 2: 2001/2002


Bandekrigerne


Det store pigehold

Så blev det år 2: Efter sommerferien  startede vi den nye sæson med at holde en grillaften hvor pigerne og de forældre der havde lyst kunne hygge sig sammen. I år havde vi 47 piger på is, men det er desværre ikke alle der er fortsat. Sandie stoppede som træner ved juletid og efter sæsonen meddelte Stine, at hun heller ikke ønskede at fortsætter som træner for pigerne. Pigerne er blevet delt op, så de store kamppiger træner for sig selv og dem der er for små til at være med her, er blevet fordelt på "drengeholdene". Vi har lånt målmandsudstyr af klubben og vi har arvet nogle gamle blå trøjer, som Mini har sat i stand og syet  navne bagpå. Vi har i år været til cups i Hässleholm, Jonstorp, Herlev, Odense, Århus - så der har været fuld fart på. Vi har deltaget i Jun.12.2 turneringen og spillet mange træningskampe. Det ser sjovt ud når vi kommer ud og vores modstandere opdager at vi "kun" har piger med. (men pigerne er i hvert fald ikke bange for at tackle). Så har vi fået et venskabshold i Herlev som vi har spillet mange kampe imod.  I år har vi spillet 42 kampe (heraf er de 2 kampe kun spillet med de mindste spillere) Ud af de 40 kampe har de store piger  vundet 9 kampe, 3 er endt uafgjort og vi har tabt 28 ( målscoren var 76 - 175) - De mindste har spillet 1 uafgjort og tabt 1kamp (målscoren var 3 - 8)  Men humøret er stadig i top trods modgangen. Vores målsætning holder stadig: Vi har deltaget i j.12.2 turneringen og vi har fået lov til at spille i j.14.2 turneringen næste år.    

 

ÅR 1: 2000/2001

Den første pige fra vores trup (Nynne) begyndte at spille ishockey i 1996, hvor hun var ude at se sin broder (Luis) spille kamp i Gladsaxe. Luis havde en flink holdleder (Arne Jensen), der syntes, at det kunne være sjovt, at Nynne kom til at spille ishockey sammen med drengene. Hun spillede som den eneste pige det første år. Året efter begyndte Lizette som senere tog Kamilla med. Da pigerne heldigvis var født den samme årgang, var der snart chance for, at pigerne kunne danne en hel kæde. I sommeren 2000 var pigerne taget på Scan-can træningslejer i Gentofte. Her havde de taget Nynnes lillesøster Silke med, så der var hele 4 piger, der viste Hvidovres farver på Sjællands Ishockey Unions årlige ishockeyskole:  

Kamilla, Nynne, Silke og Lizette på Scan-can ishockeyskole

Da man i Hvidovre ikke har noget hold for kvinder, frygtede vi, at vi snart blev nødt til at sende pigerne over til nogle af de klubber, som havde sådanne hold. Derfor gik vi så til kommunen, for at ansøge om noget ishockeyudstyr som eventuelle nye piger kunne låne, hvis de ville prøve om ishockey var noget for dem. Kommunen (som lige var ved at være færdige med at bygge en ekstra ishal) var som sædvanlige utroligt positive og de bevilgede nogle penge, så nu var det bare om at komme i gang. Det var nu så heldigt, at på ishockeyskolen i Gentofte fik vi talt med en sød holdleder som hed Sandie. Hun syntes at det kunne være sjovt, at være med til at starte Danmarks første junior hold kun for piger. På ishockeyskolen var der et kursus for begyndere. En eftermiddag da Sandie trænede Silke kom unionens dommere som også skulle træne.

Sandie og Silke øver sig i at løbe på skøjter.

Her lagde vi straks mærke til den sødeste ishockeydommer i Danmark. Hun hed selvfølgelig Stine, og heldigvis fik Sandie hurtigt Stine med på ideen og vi var derfor godt i gang. Nu gik vi så i gang med at finde piger. Alle familier, som vi kendte, blev spurgt, om ikke deres piger, kunne tænke sig, at prøve ishockeysporten. Naboer, klassekammerater, arbejdskollegaer , venner o.s.v.  Hvis vi så en pige løbe på rulleskøjter, fik vi også fat i hende. Så gik vi til Hvidovre Avis, hvor Erling var så venlig, at sætte en efterlysning af ishockeypiger i avisen. Sammen med denne annonce og gennem det store arbejde, vi har gjort, med at finde frem til alle de piger, som vi mente, kunne være interesseret i ishockey, er det efter 3 måneder lykkedes os at have haft 41 piger på is. Heraf er der kun 4 piger, der ikke er fortsat. Så med 37 piger på holdet vil vi mene, at vores plan med holdet har fået en utrolig heldig start. Vi vil håbe, at andre klubber også vil danne rene pigehold, når de ser denne solskinshistorie. Hvis en pige på f.eks. 12 år har lyst til at starte til ishockey, så er det lettere for hende, at starte på et rent pigehold, end hvis man sætter hende ind på et drengehold, hvor mange af drengene har spillet  i mange år. Hvis der ikke kommer nogle pigehold, så er vores plan, at vi spiller mod drengehold de næste 2 år og derefter er vi klar til damedivisionen. Her det første år har vi fået vores egen hjemmeside,  vi har været til cup i Århus og vi har spillet i alt 12 kampe (heraf er de 3 kampe kun spillet med de mindste spillere: Ud af de 9 kampe har vi  vundet 1 kampe, 1 er endt uafgjort og vi har tabt 7 (målscoren var 19 - 60) - De mindste har spille 3 kampe og 1 er vundet, 1 er endt uafgjort og vi har tabt 1 (målscoren var 9 - 6)  Vores målsætning holder: Vi er blevet gode til at løbe på skøjter og vi har fået lov til at spille i j.12.2 turneringen næste år.