Hilsen fra Niels Olsen kendt for teater, tv og film. Det er umuligt at nævne alt det han har medvirket i men man kan blandt andet nænvt: Ørkenens sønner, Cirkus revyen, Så hatten passer, Hatten rundt, Den store badedag, Krummerne, Den eneste ene (hvori han fik en Robert for bedste mandlige hovedrolle), Min søsters børn, Lykkevej, Solkongen, Far til fire, Sprængfarlig bombe, Den gode, den onde og den virk´li sjove, Flemming og Berit, Alletiders jul, Rejseholdet, Nissernes Ø,  Krøniken og Lykke.

 

Hilsen fra Gordon Kennedy skuespiller og komiker. Har medvirket i teaterforestillinger, film og tv-serier. Man kan blandt andet nævne: Tab og vind med Gordon & Timm, Riget, Bryggeren, Vladimir & Kennedy, Langt fra Las Vegas, Live fra Bremen, Riget, Pusher, Olsen-bandens sidste stik, Rembrandt, Storm, Far til fire, Alle for en og Alle for to.

 

 

Hilsen fra Lars Knutzon, skuespiller der har optrådt på en lang række teatre og spillet en lang række roller i tv og på film. Man kan blandt andet nævne: En stor familie, Nissebanden, Ludo, Kald mig Liva, Landsbyen, Alletiders nisse, Bryggeren, Taxa, Jul på Kronborg, Rejseholdet, Borgen, Tidsrejsen, Lykken er en underlig fisk, Viktor og Viktoria, Hjælp min datter vil giftes, Kun en pige, Manden som ikke ville dø, En kort en lang, Oh happy day, Det grå guld og MGP missionen.

 

 

Hilsen fra Sidse Babett Knudsen skuespillerinder der har medvirket i teater, tv og film. Sidse Babett har modtaget flere Robert og Bodil priser samt en af de fineste internationale priser (Golden Nymph). I den lange række film og serier hun har medvirket i kan man blandt andet nævne: Den eneste ene, Let´s get lost, Monas verden, Efter brylluppet, Fukssvansen, Fakiren fra Bilbao, Til døden os skiller, Blå mænd, Over gaden under vandet, Parterapi, Sover Dolly på ryggen ?, Kapgang, Juletestamentet, Charlot og Charlotte, Strisser på Samsø, Taxa, Borgen og 1864.

 

Hilsen fra Peter Schrøder, skuespiller, filminstruktør og teaterleder. Han har optrådt i en lang tv-serier og man kan blandt andet nævne: Jul i den gamle trædemølle, En gang strømer, Landsbyen, Flemming og Berit, Bryggeren, Madsen og Co og senest i Dicte. Endvidere har Peter Schrøder også medvirket i en lang række film og nogle af dem er: Gummi-Tarzan, Busters verden, Springflod, Krummerne, Hjælp – Min datter vil giftes, At kende sandheden, Dommeren og kærestesorger. Til sidst skal lige nævnes satireprogrammet Den gode, den onde og den virk´li sjove, hvor Schrøder gjorde udtrykket ”Det er fand´me uhyggeligt du” ”verdensberømt”

 
 

Hilsen fra Pernille Schrøder. Skuespillerinde der er kendt for sine optrædener i blandt andet Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, på Nørrebros Teater, og Det ny Teater. Endvidere har Pernille Schrøder også medvirket i film som Kaos I opgangen, Klinkevals, Juliane, Askepop - the movie og Bølle Bob og Skukke Sally.

 

 

Hilsen fra Sofie Lassen-Khalke. Skuespillerinde som alle kender fra de 5 Anja og Viktor film. Har medvirket i en stor mængde film hvor man blandt andet kan nævne:  Vildbassen, Sunes familie, Bertram og Co, Askepop, Familien Gregersen, Bølle Bob og Smukke Sally, Far til fire gi´r aldrig op, Remix, og Kufferten. Endvidere har Sofie Lassen-Khalke optrådt på en del teatre samt i TV-serier som Krummernes jul, Brødrene Mortensens jul, Klovn, 2900 Happiness, Maj & Charlie, Maestro, Emils damer, Sofies univers, Live fra Bremen og City Singler. Fodboldklassikeren  ”Danmarks drenge” har Sofie indspillet sammen med Søren Poppe J

 

 

Hilsen fra Lisbet Dahl, skuespillerinde, revydronning og instruktør. Har optrådt på mange teatre og især Cirkusrevyen har nydt hendes optræden i mange år. Endvidere er det blevet til medvirken i utroligt mange film gennem årene. Man kan blandt andet nævne: Nøddebo Præstegård, Familien Gyldenkål, Violer er blå, Julefrokosten, Firmaskovturen De uanstændige, Den kroniske uskyld, Walter og Carlo, Kampen om den røde ko, Høfeber, Kærlighed ved første desperate blik, Ulvepigen Tinke og tv-serien Sommer.  Lisbeth Dahl har endvidere modtaget en del hæder og man kan blandt andet nævne: Årets Dirch, Henkel prisen, Bakkens Oscar, Årets æreskunstner i Revyernes Revy og i 2000 blev hun Ridder af Dannebrog.

 
 

Hilsen fra Iben Hjejle, skuespillerinde der har været med i mange store filmsucceser. Man kan blandt andet nævne Mifunes sidste sang (for rolle i denne film modtog Iben Hjejle en Bodilpris som bedste skuespillerinde), Blinkende lygter, Gamle mænd i nye biler, Inkasso, Klovn, Langt fra Las Vegas, Anna Pihl og Dicte. Ud over film og tv-serier så har hun også optrådt på mange danske teatre (Betty Nansen Teatret, Det Kongelige teater, Det Danske teater og Østre Gasværk).

 

 

Hilsen fra Lone Hertz, en af dansk teater/films store stjerner. Lone Hertz har nok optrådt på alle teatre i Danmark (roller som Ta´ mig med, Vildanden og Et dukkehjem) og har også medvirket i utrolig mange film. Rollen som frk. Nitouche kender alle og derud over kan man blandt andet nævne Sommer i Tyrol, Hurra for de blå husarer, Mafiaen, det er også mig, Når engle elsker, Bella min Belle, Min søsters børn og guldgraverne (2015) og mange mange flere danske klassikere. Lone Hertz har også modtaget mange priser og man kan blandt andet nævne Bodil´er for bedste hovedroller i Utro og Tine, samt for sin instruktion af dokumentarfilmen Tomas – et barn du ikke kan nå.

 

 

Hilsen fra Maria Montell, dansk sangerinde. Blev ”opdaget” i 1987 under en opvarmningskoncert for Sanne Salomonsen og efter jobs hos blandt andet Dodo & the Dodos og Kaya startede solo-karrieren i 1994 med hit som Jeg er her for dig, Sådan går det hver gang og Di Da Di (dette hit blev også et kæmpe hit  i det fjerne østen da en taiwansk superstjerne lavede en cover-version og solgte over 1 million eksemplarer). Ud over at have lavet hits i mange år, har Montell udgivet et par børnebøger. Til slut kan det lige nævnes at hun er ambassadør og 3literrentvand og i øvrigt er gift med Tomas Villum Jensen.

 

 

 

Hilsen fra Tomas Villum Jensen dansk skuespiller og filminstruktør. Har haft roller i mange danske film som har haft stor succes. Man kan blandt andet nævne Drengene fra Sankt Petri, Stakkels Krumme, Det forsømte forår, Kun en pige, I Kina spiser de hunde, Blinkende lygter, Gamle mænd i nye biler, De grønne slagtere, Adams æbler om mange flere. Derudover har han instruerede en del film og her kan man f.eks. nævne Ernst & Lyset (den var Oscar-nomineret), Kærlighed ved første hik, Min søsteres børn, Solkongen, og Sprængfarlig bombe. Til slut kan det lige nævnes at han er gift med Maria Montell.

 

 

Hilsen fra Tonny Landy. Dansk operasanger og skuespiller. Har optrådt på operaen i Lübeck og ved operaen i Göteborg. Har endvidere optrådt i mere end 700 forestillinger på Det Kongelige Teater. Tonny Landy har også medvirket i en del film blandt andet Blomsterfangen, Krystalbarnet, Den blå munk, Max, Switching og TV-serierne Dybt vand, Skjulte spor, Hotellet og Forsvar. I 1977 blev han udnævnt til Ridder af Dannebrog.

 
Hilsen fra Flemming Jensen, dansk skuespiller, forfatter og instruktør. På tv har han medvirket i serierne Mor er major, Taxa, og rejseholdet og har haft fremtrædende roller (Lunte) i julekalenderne Nissebanden, Nissebanden i Grønland, Alletiders Julemand og Nissernes Ø. Han har også kunnet ses i spillefilmene Far til fire og ulveungerne, Skyggen af Emma og Snøvsen.  Har skrevet en del noveller og en række romaner og teaterforestillinger som musicalen Let´s Kick Ass, Dronningen af Malmø, Knud den Kedelige og Spindevæv.Har været med i den ny-cirkus-inspireret showform med Østergaard og Jensens Store Hundeshow. Har endvidere lavet to-mandsteater med Jesper Klein i årevisHan har medvirket i mange revyer som Hjørringrevyen, Mogenstrup Revyen og Tivoli Revyen. På Tv har han blandt andet været tekstforfatter på tv-satireprogrammet Dansk Naturgas og har haft sine egne shows så som Jensen tonajt og rejseprogrammerne "Jensen Rejser" fra hele kloden.  

 

Hilsen fra Claus Ryskjær som gennem mange år har medvirket i Tivolirevyen og ikke mindst Cirkusrevyen. Har endvidere blandt andet været med i tv-serier som Huset på Christianshavn, Antonsen, Edderkoppen og Jullerup Færgeby samt film som I den grønne skov, Olsen-banden, Krummerne, Tid til forandring, Grev Axel, Bølle Bob, Den røde tråd, Walter og Carlo, Familien Gyldenkål og mange mange flere.

 

 

Hilsen fra Ole Thestrup. Skuespiller der har optrådt i teaterforestillinger og i en lang række revyer. Fra tv kender vi ham for En stor familie, Borgen, Badehotellet, Vinterbørn Gummi Tarzan, Jul På Slottet, Busters verden, De grønne slagtere, Fakiren fra Bilbao, Det perfekte kup, Solkongen, Blinkende Lygter, Adams æbler og mange andre roller.

 

Stort knus fra Vicki Berlin. Dansk skuespillerinde der også har optrådt med standup og satire. Af ting som hun har medvirket i kan blandt andet nævnes: Tjenesten, Live fra Bremen, City Singler, Grease, Tjener for to, musicalen Atlantis og Omar skal giftes. Vicki Berlin har også optrådt i flere revyer blandt andet  Bornholmerrevyen, Nykøbing F. Revyen - i 2011 modtog hun Årets Dirch. Til slut kan man også lige nævne et par tv-serier hvor Berlin har været med: Forbrydelsen, Sommer, Lærkevej og Carmen og Colombo.

 

 

Hilsen fra Timm Vladimir, Skuespiller, Stand-up-komiker, Radiovært, fotograf og tv-vært. Har været vært ved Dansk Grammy (Danish Music Awards)  i 1997, 2003 og 2004. Har blandt andet medvirket i Den kroniske uskyld, Cirkus Ildebrand, Stjerner uden hjerner, Fusion, Danmarks sjoveste mand, Kærlighed på film, Juletestamentet, Rejseholdet, Venner for livet, Mit sande Jeg, Masterchef Danmark, Carmen og Colombo, Lykke Pendler Kids, og Den store Bagedyst  Og så var han jo også den ene halvdel af komikerparret Timm og Gordon J

 

 

Hilsen fra Jonatan Spang. Debuterede som standupkomiker i 1998. Vandt siden DM i Stand-Up. Ud over stand-up forestillinger (Damer, Gustne Gensyn, Jonatan Spangs Familie,  Spark i løgsuppen og Bryllup) så har Jonatan optrådt på mange teatre i forestillinger som Gynt, Købmanden, Biblen, Kærlighedshistorie.  Har endvidere også medvirket i en del film hvor man blandt andet kan nævne: Fidibus, De unge år (i denne fik han en Zulu Award for sin hovedrolle), Alle for en, Over kanten, Rivalen, Forbrydelsen 3, Talenttyven og Alle for to.

 

 

 

Hilsen fra Vigga Bro. Dansk skuespillerinde, instruktør og historiefortæller.  Har optrådt på mange teatre og medvirket i en stor mængde film. Man kan blandt andet nævne: Jeg er squ min egen, Oktoberdage, Løgneren, Vinterbørn, Barndommens gade, Fede tider, Se til venstre, der er en svensker, Jul i Valhal og Julestjerner.

 

 

Hilsen fra Martin Buch. Skuespiller der har optrådt på mange teatre i Danmark. Har endvidere medvirket i en del film og tv-serier. Man kan blandt andet nævne: Fukssvansen, Monas Verden, Små ulykker, Se til venstre, der er en svensker, Anja og Viktor, Alle for to, Jesus & Josefine, Krøniken, Er du skidt, skat ?, Normalerweize, Mikkel og Guldkortet, Badehotellet og ikke mindst så er han ”halvdelen” af Rytteriet J

 

 

 

Hilsen fra Kirsten Norholt. Dansk skuespillerinde der oprindelig er uddannet som balletbarn fra Det kongelige Teater. Har optrådt på en meget lang række af teatre over hele landet. Har endvidere medvirket i Matador, Bryggeren, Julefrokosten, Olsen-banden, Agent 69 Jensen, Camping, Kærlighed ved første desperate blik, Familien Gregersen, Nordkraft og Anja og Viktor.

 

 

Hilsen fra Allan Olsen. Skuespiller hvis første filmrolle var i 1978 i Mig og Charly. Spillede også med i efterfølgeren Charly og Steffen. Allan Olsen spillede Johnny Larsen i Den kroniske uskyld, som han fik Bodilprisen for (Bedste mandlige hovedrolle). Blandt de mange film han har været med i kan også nævnes: Slægten, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Midt om natten, Jul på Slottet, Krummerne, Olsenbanden, Klinkevals, Inkasso, Far til fire, Sprængfarlig bombe, Bølle Bob, Noget i luften og mange flere.

 

En hilsen fra David Owe som der selv har prøvet at spille ishockey. David har været med i en række tv-serier og film. Man kan blandt andet nævne Forsvar, Ørnen, 2900 Happiness, Maj & Charlie, Sort hvid og grå, Baby, Jackpot, Biler, Tempelriddernes skat, Næste skridt, Bolt og Biler 2. Endvidere var han helt suveræn da han vandt Vild med dans i 2005 sammen med Vickie Jo Ringgaard.

 

 

Et ønske om at vi ikke kun læser PUK-bøger og en hilsen fra Peter Vesth. Super hilsen fra en af de personer der har betydet mest for dansktoppen siden 1975. Hit som Veras vinterven, Bare fire linier , Honolulu Hanna, Sammen med dig, Alt for meget forår og mange mange flere hits som man slet ikke kan lade være med at synge med på. Virkelig en hitmager og når man ser ham optræde, så har han altid en munter præsentation klar til næste nummer. Har spillet mange musikspillesteder, Bl.a. Bokulhus i Gudhjem, Cabaret i Købmagergade,  Marieslyst i Søndervig og Tivolis Vise-Vers-Hus. På Bornholm (som er Peters fødested) har han opnået kultstatus.

 

Hilsen fra Sofie Gråbøl – har optrådt på mange teatre og medvirket i adskillige succesfulde spillefilm og TV-serier. Man kan blandt andet nævne: Oviri, Barndommens gade, Sort høst, Pelle Erobreren, Høfeber, De skrigende halse, Nattevagten, Den eneste ene, Blinkende lygter (hvor Søren Pilmark giver hende en på ”hatten” da hun ler over at Pilmark puster i et æg som en syg høne havde lagt :-), Lad de små børn, Vikaren, Anklaget, Taxa, Nikolaj og Julie og den helt store succes Forbrydelsen hvor hun spillede Sarah Lund (som fik BAFTAprisen for bedste internationale tv-program 2011). Sofie har modtaget Bodil priser for bedste kvindelige birolle i Oviri og for bedste kvindelige hovedrolle i Sort høst. Endvidere Robert-priser for årets kvindelige biroller i Oviri, Den eneste ene samt priser for bedste kvindelige hovedrolle i Sort høst, Den eneste ene, Lad de små børn, Anklaget og Forbrydelsen 3. Til sidst kan lige nævnes Reumert prisen for årets hovedrolle i Et drømmespil. Har også fået tildelt Ridderkorset.

 

 

Hilsen fra Henrik Kofoed som har optrådt på en lang række teatre (Mest på Det kongelige Teater). Har blandt andet medvirket i tv-serierne Mor er major, Taxa, Edderkoppen, Rejseholdet, Nikolaj og Julie, Krøniken, Nissebanden i Grønland, Jul i Juleland, Hallo det er jul, Krummernes jul og Julestjerner. Endvidere kan nævnes film som Rend mig i traditionerne, De uanstændige, Krumme 2 og 3, Olsen-bandens sidste stik, Brødre og Far til fire. Henrik er i 1999 udnævnt som Ridder af Dannebrog og 10 år efter fik han titlen Ridder af 1. grad af Dannebrog – UPS var lige ved at glemme at han også er med i Ørkenens Sønner – Det er Henrik der er den primære tekstforfatter til logens sangtekster…….og så kan det vist ikke blive større J 

 
 

En hilsen fra Kirsten Lehfeldt. Dansk skuespiller der har optrådt på mange danske teatre over hele landet. Både på teatret og i tv huskes hun for sit samarbejde med Søs Egelind hvor de bl.a har parodieret en lang række mandetyper. Har blandt andet medvirket i tv-serierne Landsbyen, Flemmig og Berit, Gøngehøvdingen og Kaos i opgangen, Nissebanden, og Jyl i den gamle trædemølle. Reklamekamppagner som den mandlige naturist for TDC, Der er omér for Tuborg, Det ik´så ringe endda for fiskebranchen – til sidst kan vi lige nævne nogle af de film Lehfeldt medvirker i: Barndommens gade, Flamberede hjerter, Høfeber, Møgunger, Tid til forandring, Solkongen, Storm og Tarok.

 
 

Hilsen fra Søren Spanning, der har medvirket i en lang række teaterstykker. TV-serier som blandt andet Strandvaskeren, Kald mig Liva, Bryggeren, Taxa, Forsvar, Ørnen. Lærkevej, Borgen, Alletiders jul, Krummernes jul, Brødrene Mortensens jul og Jul i Valhal er Søren medvirkende i. Er endvidere også med i en lang række film hvor man blandt andet kan nævne Kassen stemmer, Midt om natten, Stakkels Krumme, Krumme 3, Lykkevej, Jul i Valhal og En kongelig affære. I 1995 Blev Spanning udnævnt til Ridder af Dannebrog

 

 

Hilsen fra Jannie Faurschou som blandt andet var med i tv-serierne Strandvaskeren og Hjem til fem. Endvidere har hun med virket i en lang række film hvor man blandt andet kan nævne Vinterbørn, Johnny Larsen, Otto er et næsehorn, Busters verden, Det skaldede spøgelse, Snøvsen, Riget, Den eneste ene. Jannie har endvidere modtaget Lauritzen-prisen i 2005.

 

 

 

En hilsen fra Torben Zeller (der optrådte for os til idrætshædringen i Medborgerhuset) Torben Zeller har blandt andet spillet med i film som Min fynske barndom og At klappe med én hånd. Han har han lagt stemme til en række tegnefilm. Endvidere medvirkede han i Så hatten passer og Hatten rundt hvor skuespillerne viste deres dygtighed i at improvisere. :-)

 

 

 

Hilsen fra Tom McEwan. Skuespiller der gennem årene har medvirket i mange film og tv-serier. Var blandt andet 1/3 af Klyderne som var det helt store hit i slutningen af 70érne. Af film kan blandt andet nævnes Olsen-banden, Lille Virgil og Orla Frøsnapper, Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage, Walter og Carlo, Camping, Frække Frida og de frygtløse spioner. Af tv-serier skal nævnes Nu er det ikke sjovt længere, Ude på Noget, Nissebanden, Mor er major, Omsen og Momsen, Nissebanden i Grønland, Bryggeren, Pyrus i alle tiders eventyr m.fl.

 

 

 

Et stort hej fra Ann Hjort - Puk fra Nissebanden  er vist kendt af alle der har været barn J Skuespillerinder der er med i filmene Når engle elsker, Kærlighed ved første desperate blik, Belma, Kandidaten og en enkelt til Korsør. Medvirkede endvidere i tv-serier som Nissebanden, Finn´sk fjernsyn, Rejseholdet, Nikolaj og Julie, Ørnen, Klovn, Lærkevej og Store Drømme. Har endvidere lagt stemme til en lang række tegnefilm (blandt andet Løvernes Konge, Toy Story, Hercules, Jungldyret Hugo).

 

En stor hilsen fra Anders Bircow, dansk skuespiller og komiker – når man siger 1/3 del af linie 3 så behøver man vist ikke siger mere J

 

 

"Danske ispiger er squ så dejlige og hilsen til pigerne fra Rasmus Botoft :-) Har medvirket i en lang række forestillinger på Det Kongelige Teater. Er endvidere med i en række danske film (blandt andet Smukke dreng, Monas Verden, Brødre, Alting bliver godt igen, Min søsters børn). Medvirker også i DR´s satirprogrammer Dusk og Bomholdt og er du skidt skat. Nu skal vi jo heller ikke glemme min personlige helt store favorit RYTTERIET J  Hypnotisøren, Poul og Fritz – det er fanme frækt J Det sidste man lige kan nævne er rollen i Lykke….det er stort J   

  Rasmus Botoft har skaffet en hilsen fra Poul og Fritz :-) - to venner fra Whiskybæltet. De deler generøst ud af deres tips og tricks om al deres viden om dyr vin, au pair piger, nye organer og drømmetydning. Frits og Poul har det dejligt, og det syntes de også, at vi andre skal have :-)   
 

Hilsen fra Grethe Mogensen, skuespillerinde og sangerinde, Har medvirket i en lang række roller på næsten alle teatre i hele landet (både operetter, revy samt sjove og alvorlige figurer. Af film kan blandt andet nævnes Verdens rigeste pige, Kærlighedens melodi, Pigen i søgelyset, Gøngehøvdingen, Bussen, Flagermusen, Gift, Tro, håb og kærlighed og Klinkevals

 

 

En hilsen fra Birthe Neumann – skuespillerinde der  har medvirket i en masse film og tv-serier. Af film kan blandt andet nævnes: Lykkevej, Lad isbjørnene danse, Kun en pige, Min søsters børn, Festen. Af serier kan blandt andet nævnes: Krummernes jul, Nynne, Deroute, Julestjerner. Har modtaget en mængde priser: Bodilpriser for bedste kvindelige birolle i Kærlighedens smerte og for kvindelige hovedrolle i Lykkevej. Robertpriser for kvindelige biroller i Kun en pige, Festen, Fukssvansen, Julestjerner og for kvindelige hovedrolle i Lykkevej. Til slut kan nævnes at Birthe Neumann er Ridder af 1. grad af Dannebrogsordenen

 

 
 

Hilsen fra Pia Rosenbaum der har optrådt på de fleste teatre i Danmark gennem mange år. Har optrådt i tv-serierne Hvide løgne, Nikolaj og Julie. Endvidere har hun også haft roller i filmene Charly & Steffen, Skat – det er din tur og Små ulykker.

 
 

Så er der også hilsen fra Anne-Grethe Bjarup Riis (skuespiller og instruktør). Har blandt andet medvirket i filmene Idioterne, Kærlighed ved første hik, Blå Mænd, Julefrokosten. Endvidere har hun være med i tv-serierne Taxa, Finn´sk fjernsyn, Hotellet, Anna Pihl, Nynne og Vis mig dit køleskab. I 2008 deltog hun i Vild med Dans og endte på en flot 3. plads sammen med Michael Olesen. I 2012 fik hun debut som filminstruktør med Hvidstengruppen.

 

 

Store knus fra Ulf Pilgaard der er en af dansk skuespil og teaters mestre. Har i over 40 år spillet med i revyer og bl.a. gennem 30 år i Cirkusrevyen. Ulf Pilgaard var en af kræfterne bag satire-udsendelserne i DR (Søndagsjournalen, Hov-Hov og Uha Uha)
Ud over satire-udsendelser og Revy har han også spillet med i mange film hvor man især husker Nitten røde roser, Olsenbanden, Walter og Carlo, Nattevagten og Farligt venskab ( i sidstnævnte film fik han både en Bodil og en Oskar for bedste mandlige hovedrolle.
Årets Dirch vandt han i 2006, var nomineret i 2010 og vandt den igen i 2012. I 2010 blev han kåret som Årets Skuespiller af Frederiksberg Bladets og Se og Hørs læsere og fik sin egne flise på Frederiksberg Alle. I 2010 modtog han også Zulu Comedy Ærespris. I 2011 fik han Lauritzen-prisen og i 2013 blev Ulf Pilgaard kåret for at have lavet Årets Bedste Parodi. Virkelig imponerende.

 
 

Laus Høybye blev ”Verdensberømt” i Danmark da han spillede Krumme i 1991 – Titelsangen ”Krummes sang”, på cd solgte platin (så det kan vel ikke være helt forkert at påstå, at alle kender Krumme J . Har siden været med i film og diverse tv-serier blandt andet Album, Pagten og Lykke. I Lykke spiller han Lykkes tvillingebror Thomas – virkeligt suverænt spillet. Har endvidere ”lagt” stemme til en hel del danske tegnefilm. Man kan også opleve Laus Høybye i mange forskellige forestillinger på diverse teatre.

 

 

De kærligste hilsner fra Søs Egelind. Dansk skuespillerinde der har medvirket i en del tv-serier og film. Rollen i tv-serien Lærkevej som parcelhus-alkoholiker er simpelthen super J  Af tv-serier kan nævnes Flemming og Berit, Lærkevej og Lulu og Leon. Film kan nævnes Walter og Carlo, Snøvsen, Karlsvognen, Den eneste ene, Nordkraft, Far til fire, Lærkevej, En chance til m.fl. Endvidere kan nævnes de 4 julekalendere: Jul i den gamle trædemølle, Nissernes Ø, Mikkel og guldkortet og Hjælp det er jul.

 

 

Hilsen fra Olaf Nielsen. Skuespiller som jeg kan huske fra den gang jeg så børnetime. Han har medvirket i en del film hvor man blandt andet kan nævne Familien Gyldenkål vinder valget, Walter og Carlo, Far til fire, Det perfekte kup m.fl. Af tv-serier kan nævnes: Huset på Christianshavn, Noget om nisser, En by i Provinsen, Jul i Gammelby, Nissebanden, Bryggeren, Rejseholdet m.fl. Har i øvrigt også lige udgivet en bog der hedder ”Tankespring på cykel”.

 

 

Hilsen fra Lars  Brygmann. Dansk skuespiller der virkelig har haft store roller i film og TV–serier. Rollen som Lykkes chef (Flemming Petersen) er simpelthen genial J Af tv-serier kan nævnes Juletestamentet, Charlot og Charlotte, Taxa, Rejseholdet (Thomas La Cour), Forsvar, Lulu og Leon, Borgen, Dicte og Lykke. Af dansk film kan nævnes: Elsker, elsker ikke, Festen, Bænken, Arven, Rembrandt, Kongekabale, Til døden os skiller, Dirch m.fl. Modtog i 2008 en Robert for årets mandlige hovedrolle i Hvid nat.

 

 

En hilsen fra Klaus Bondam. Skuespiller, lydbogsindlæser, politiker og tidligere borgmester. Har medvirket i en del film (blandt andet Lykkevej, Inkasso, En kort en lang, Slip hestene løs, Den eneste ene, Festen m.fl.) Af tv-serier kan nævnes: Taxa, Lex og Klatten, Jul på Kronborgm Nikolaj og Julie, Rejseholdet, Krøniken, Klovn m.fl. (nå ja jeg var jo lige ved at glemme rollen som Niels Buckingham i Langt fra Las Vegas - virkelig klasse (Den rolle bliver vist svær at overgå J )

 

Hilsen fra Simon Rosenbaum. Dansk musiker, skuespiller og tekstforfatter. Har gennem en årrække stået bag kabareter, showa, revyer og teaterforestillinger. Har endvidere bl.a. medvirket i Livsens ondskab, En by i provinsen, forsvar, Krøniken og senest Livvagterne. Har også medvirket i spillefilm: Jeg en marki, Tjærehandleren og mig og Mafiaen m.fl.

 

 

Så er der en hilsen fra Ditte Gråbøl. Fik sit store gennembrud i DR´s tv-satire Den gode, den onde og den virk´li  sjove. Her spillede hun, som en del af det faste hold, flere roller og jeg kan især huske Gråbøl for den kværulerende hostende kvinde i ”Fire almindelige danskere” – som var en fast gennemgående figur. Har medvirket i serierne Flemming og Berit, Fæhår og Harzen, Bryggeren, Krøniken, Ørnen og Album. Af film kan blandt andet nævnes En kort en lang, Oh Happe Day, Lotto, Lykkevej m.f. – Er også med i TV- serien Lykke.

 

 


En hilsen fra Ghita Nørby –  Hvis man skal beskrive alle de priser Ghita Nørby har modtaget og alle de film hun har medvirket i, så tror jeg aldrig man bliver helt færdig. Når bare man siger Ingeborg fra Matador, så bliver det vist ikke større. Filmklassikkere som Baronessen fra Benzintanken, Charles´ tante, Gøngehøvdingen, Olsenbanden, Dansen med Regitze og i hvert fald 100 andre film. Af serier kan blandt andet nævnes Riget, Rejseholdet og Matador. Hvis man ser på priser og hædersbevisninger så er der mange: Bodil priser for bedste kvindelige hovedrolle i Den korte sommer (1976), Dansen med Regitze (1990), Freud flytter hjemmefra (1992), Bodil pris for kvindelige birolle i Pengene eller livet (1982), Robert pris for bedste kvindelige hovedrolle i Dansen med Regitze (1990), Freud flytter hjemmefra (1992), Robert pris for bedste kvindelige birolle i Sofie (1993), Arven 2004. Endvidere er der Æres-Bodil 2012 og Æres-Robert 2013 og mange andre nomineringer. I 2006 modtog hun den danske hæderspris Ingenio et arti af Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. II (Prisen blev indstiftet af den danske Kong Christian den VIII, og giver regenten mjlighed for efter eget skøn at hædre videnskabsmænd og kunstnere).  Er desuden Kommandør af Dannebrogsordenen. Beklager hvis jeg har glemt noget
J.

 

 

En hilsen og løfte om at han hepper på ispigerne. Søren Hauch-Fausbøll underholdte os i Medborgersalen til Idrætshædringen i år. Der blev vist prøver på ”Hatten rundt” - sjovt og meget underholdende. Har været med i en del film (Jydekompagniet, Høfeber” m.v.) – En masse tv-programmer (Bamses Billedbog, Gyngehvdingen, Så hatten passer, Andersens julehemmelighed m.v.). Man kan også påstå at Bamse har haft "slugt" Søren...for fra 1983 - 1991 var det nemlig Søren der var inde i Bamse :-)

 

 

 

En hilsen fra Lasse Lunderskov. Dansk Skuespiller, musiker og sanger. Dannede gruppen ”Flair” med Sanne Salomonsen, Jannie Høeg, Tamra Rosanes og Allan Heidinger i 70érne. Sidenhen har han lavet musik med mange andre, men er langsomt ”gledet” over i skuespil-faget. Har roller i blandt andet Festen, Kærlighed ved første hik, I Kina spiser de hunde, Olsenbande film m.v. Nogen af os kan også huske legestue udsendelserne, hvor han var sammen med Maria Stenz

 

Niel Baarsby og Micky Skeel Hansen

København, den 15 marts 2014

Ved koncerten med BackStreet Boys i Forum mødte Nynne ½ delen af Puls -  Micky Skeel Hansen. Popgruppen har solgt Guld for Hvis du går,+ Ild i Mit Liv samt platin for Dope (feat. Ole Henriksen) + Og Ingen Som Du. Mangel af papir til hilsnen blev klaret ved at Katja og Nynne stillede deres arme til rådighed for den gode "sag" :-)

 

Hvidovre, den 5 marts 2014

Tro på jer selv siger Mads Christensen, (Den Store Blærerøv) til vores piger. Dansk skribent, foredragsholder og tv-kommentator. Er forfatter til blandt andet livsstilsbøger og har været ansat som moderedaktør på magasinet Euroman. Bibliografi: Den Store Blærerøv, Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette, SEX - Hvor svært kan det være ?

 

Hvidovre, den 1 februar 2014

Hilsen fra Benny Schumann - verdenskendt klovn, artist, bugtaler. tallerkenjonglør, tryllekunstner, hestedressør m.v. Han er femte generation i den store cirkus-familie Schumann. Efter han forlod familie-cirkuset turnerede han i 10 år rundt i Europa, USA, Canada og Afrika. Han er   æresmedlem af Dansk Artist Forbund og optræder stadig både i Danmark og Europa.

 

21 januar 2014

Så har Simone fået sig en hilsen til vores hold fra kvindehåndboldlandsholdet – holdet der i december 2013 sikrede sig en flot bronze medaljer ved WM i Serbien.
Truppen: Cecilie Greve, Rikke Poulsen, Ann Grete Nørgaard, Maria Fisker, Trine Østergaard, Maibritt Kviesgaard, Susan Thorsgaard, Mette Gravholt, Marianne Bonde, Stine Jørgensen, Pernille Holst Holmsgaard, Anne Mette Hansen, Jane Schumacher, Kristina Kristiansen, Line Jørgensen, Louise Burgaard

 

  

Tåstrup, den 30 november 2013

Hilsen fra selveste Allan Simonsen: Dansk pokalmester og Dansk mester 5 gange med Vejle - UEFA Cup-vinder, pokalmester og Tysk mester 3 gange med Borussia Mönchengladbach - Copa Del Rey, og Europacup vinder med FC Barcelona. Årets fodboldspiller i 1977. Topscorer i Europacuppen 1977-78 - topscorer i UEFA Cuppen 1978 - 79 - bedste højre wing i Bundesligaens historie. Deltog i Vild med dans med Sofie Kruuse og på grund af den store støtte som de fik, måtte TV2 lave om på reglerne midt i dansekonkurrencen - skandale !  

 


Tåstrup, den 30 november 2013

Hilsen fra Mie Skov der ikke har tabt en bordtenniskamp til et DM siden 2003 - imponerende rekord. Deltog ved OL London 2013. Vinder af Vild med dans 2013 sammen med Mads Vad.

 


Tåstrup, den 30 november 2013

Hilsen fra Mads Laudrup - fodboldspiller der har spillet i FCK, Herfølge, Køge, Stjarnan (Island), Hobro og Helsingør. Udtaget til U16, U17, U18 og U 19 landsholdet. (Er søn af Michael Laudrup). Her i 2013 har han deltaget i Vild med dans sammen med Claudia Rex

 

Tåstrup, den 30 november 2013

Knus til pigerne fra Mette Blomsterberg. Kendt konditor fra en masse porgrammer på DR 1. I år han hun netop deltaget i Vild med Dans på TV 2. Har udgivet en  del bøger om bagekunst....lige noget for mig :-)

 

Tåstrup, den 30 november 2013

Michael Olesen er er af danserne fra Vild med dans. Første gang han deltog var i 2007 og har deltaget lige siden. I år deltog han sammen med Mette Blomsterberg.

 

 

Hvidovre, den 17 november 2013

Pia Kjærsgaard, dansk politiker. Stifter af Dansk Folkeparti som hun har repræsenteret i folketinget siden 1995. Tidligere var hun politisk leder af Fremskridtspartiet som hun sad i folketinget for i perioden 1984-95. Hun er endvidere medlem af Folketingets Præsidium og Ridder af 1. grad af Dannebrog.

 

Hundige, den 16 november 2013

Hilsen fra øjeblikkets super stjerne Rasmus Seebach. Køen til hilsnen var lang (3 timer) men vi fik den :-) Ved næsten ikke hvad man skal skrive for det er umuligt at få det hele med. Udgav sin første CD i 2009, den solgte 11 x platin. Har rekorden med 25 uger som nr. 1 på de danske hitlister, 3 priser ved Zulu Awards 2010, Årets mandlige kunstner ved Danish music Awards 2010. CD nr. 2 udgav han i 2011 og indtil videre har den "kun" solgt 10 x platin, til gengæld er dette album det hurtigst sælgende nogensinde 42.000 stk. på 1 uge. Her netop lige udsendt CD nr. 3.

 

Hvidovre, den 14 november 2013

Kristian Thulesen-Dahl (virkelig en "sværvægter" i dansk politik) var til vælgermøde i forbindelse med årets kommunevalg i Hvidovre....og selvfølgelig gav han sig lige tid til at sende vores piger en hilsen.

 

30 oktober 2013

Hilsen fra Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard fra På Slaget 12. Ann-Mette Elten har udgivet 7 soloalbums og samme med På Slaget 12 yderligere 13 album,. Har lavet store hits som Hjem til Århus, Ude på det blå ocean, Ta´ kærsten i hånden, Let´s Dance og mange andre.

 

8 oktober 2013

Hilsen til os fra Camilla Ottesen. Vært fra en masse programmer i DR´s børn- og ungeafdeling. Endvidere vært på Go´Morgen P3, Melodi Grand Prix, Fangerne på Fortet og i øjeblikket tv-serien "Ti tamme retter af ti vilde dyr" på TV3.

 

3 oktober 2013

Giv den gas på isen hilsen fra Vlado – kendt politibetjent fra Kanal 5-programmet ”politijagt”

 

 

Hvidovre, den 13 september 2013

Tyrolerband er et  forholdsvis nyt band (2010) og er Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer besætning. Orkestret består af 6 musikere på sang, klarinet, trompet, harmonika, gitar og tuba. De gør deres til at få en fest op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig." Klippet" fra deres hjemmeside: www.tyrolerband.dk

 

Hvidovre, den 11 september 2013

Her ved jeg næste ikke hvad jeg skal skrive (det er umuligt at få alt med) Jacob Haugaard: Komiker, musiker, sanger, skuespiller og tidligere politiker. Har lavet hittet Haveje til Kim Larsen, har selv udgivet Hammer Hammer Fedt. Nok også kendt for jadak og Tuborg Squash reklamer med Finn Nørbygaard. Har boet i et vandtårn og blev valgt ind i Folketinget som løsgænger blandt andet for at love mere medvind på cykelstierne. Brugte sin tildelte partistøtte til øl og pølser til sine vælgere. Har udgivet 13 cdér og medvirket i 7 film. Konferencier ved mange Grønne Koncerter. Dansk Melodi Grand Prix 1999 havde også deltagelse af Haugaard....virkelig en mand der ikke er kedelig og det ser ud til at han kan alt.

 

Valby, den 1 september 2013

En af de største Dansk Pop grupper siden midten af 1960érne (Klaus og Servants) var også friske til at skrive en hilsen til os. Herstedvester, Bank 3 gange, Den bedste pige, Der´ Rock, Der´ Pop er hits du er "nødt" til at høre, hvis du vil feste med mig til havefesterne på Lodsvej :-)

 

Ellinge Lyng, den 24 august 2013

Stort kram fra Mike Andersen. Har netop udgivet sit 4 album og er strøget ind som nr. 8 på den officielle albumsliste. Udgav sit første album i 2002. I 2010 kom gennembruds-albummet som modtog 5 stjerne i Politiken og blev stemt ind på en 10. plads af P4´s lyttere som et af årets mest betydningsfulde albums. (Albummet blev ligeledes nomineret til hele 3 DMA priser i 2011).

Liverpool, den 22 august 2013

"Gammel" Hvidovredreng, fodboldlandsholdets anfører og ikke mindst Liverpools viceanfører, Daniel Agger, ønsker pigerne alt det bedste i fremtiden. Y.N.W.A - den bliver vist svær at overgå.

 

Ellinge Lyng den 10 august 2013

Kærlig hilsen fra Paul Banks Trio. Trioen består af Paul Banks, Kristian Jørgensen og Thor Backhausen (alle har udgivet et ”hav” af albums med forskellige kunstnere  – de repræsentere ligeledes priser fra: komponistforeningen DJBFA´s hæderspris, 2 Danish Music Awards, Årets Blues Navn…..har spillet sammen med Hanne Boel, Fessors Big City Band, Lone Kellerman, Anne Dorthe Michelsen, Anne Marie Helger og mange flere). Dynamisk trio fra den danske musikalske superliga. 

 

Ellinge Lyng den 3 august 2013

Sådan……fra Allan Olsen (sanger, sangskriver, guitarist og entertainer). Har som solist optrådt på stort alle danske festivaler, spillesteder, clubér og teatre. Derudover har han ofte optrådt for danske udeboende over hele verden, bl.a. i Singapore, Hong Kong, Shanghai, Sydafrika og Mellemamerika. Udover at optræde solo har han også spillet i forskellige konstellationer bl.a. Dalton (Med Lars Lilholt og Johnny Madsen). Har udgivet 25 albums.

 

Hvidovre, den 3 august 2013

Sikken fest - altid gang i den til Sweethearts koncerter. (iflg. bandets egen hjemmeside, så er det Danmarks festligste liveband....og det må man jo give dem ret i). Pernille Højmark var klar til både at få taget billede med 2 af sine største fans og skrev også den festligste hilsen vi nogen sinde har fået til pigerne. Selv om skuespillerinden/sangerinden har medvirket i blandt andet tv-serier som Taxa og Krøniken + en masse film (Flamberede hjerter, Drengene fra Sankt Petri m.v.) så er det nok som sangerinder for Sweetshearts de fleste nok kender hende.


Så har Kuch og Glud IGEN været ude og feste - Selvfølgelig måtte de i selskab med søde Pernille :-)

Vig sommermarked, den 2 august 2013

Så lykkedes det os at få en hilsen fra Danmarks populæreste dansktop danseband, der netop har haft 25 års jubilæum. Bandet har udgivet 15 album og solgt over 1.5 million CDér/LP plader. Efter tusindevis af livejobs har de iflg. deres egen hjemmeside kørt 1.3 millioner kilometer på landevejene (det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden) - Iflg. samme hjemmesider har de også danmarks største fanklub med godt 3000 medlemmer - virkelig en "sværvægter" i dansk musik.

 

Ellinge Lyng, den 26 november 2013

Koncerten i Ellinge Lyng beviste endnu engang at Lars Lilholt Band er danmarks bedste liveband. Ved denne jubilæumsfest var bandet forstærket med Tine Lilholt, Simona Abdallah, Pia Trøjgaard og Laura Flensted-Jensen. Lars Lilholt har nok vundet samtlige priser der er værd at vinde i Danmark og "verdenshittet": Kald det kærlighed er optaget i kulturkanonen - større kan det vel ikke blive :-)

 

Hvidovre, den 23 juni 2013

Da Rasmus Nøhr skulle skrive en hilsen til os, skrev han med det samme "Guld til Hvidovre"...man skulle næste tro han kendte os :-)
Dansk sanger der udgav sin første CD for 9 år siden. 4 CDér, guld og platin og en nominering for årets popudgivelse ved Danish Music Awards er det indtil videre blevet til. Især kendt for duet med Ida Corr: Det glade pizzabud samt super hits som Sommer i Europa, Sød musik m.v.

 


Rasmus Nøhr skriver en hilsen til pigerne ved Sankt Hans ved Rebæk Sø.

Rødovre, den 16 juni 2013

Hilsen fra Torben Lendager - en af de helt store i den danske musikverden de sidste over 40 år. Store hits med Walkers (Marry Me, Sunshine, Fire, Little Kitty, Striptease, Forever together og ikke mindst Sha-la-la-la-la) Den  sidste blev sidenhen et verdenshit med Vengaboys. Har også skrevet en række dansktop- samt Melodi Grand Prix sange (blandt andet Kære lille mormor og Hallo, Hallo)

Marts 2013

Lige før vi skulle til DM i Aalborg mødte Kim Pløhn Amin Jensen  og fik ham til at ønske os pøj pøj med turneringen. Samtidig skrev han også lige et "tillykke med DM" så den var klar til hjemmesiden (man skulle tror han kendte vores hold:-)

Amin er en stor dansk skuespiller og standupkomiker. Har deltaget i melodi grandprix og har været studievært i mange programmer (alle kender helt sikkert "hit med sangen"). Har lavet en masse shows og medvirket i mange film.

 

Marts 2013

Endnu en hilsen fra Tommy Kentner: Har fået en masse priser gennem årene: Årets Dirch, 2 Bodilpriser, teaterpokalen og en Robert. Har udgivet Cdér, været med i teaterstykker, julekalendere, tv-serier, tegne- og animationsfilm (stemmer) og medvirket i en masse film.

 

Hvidovre, 19 marts 2013

En fin hilsen fra Hvidovres borgmester Helle Adelborg :-)

 

Hvidovre, den 18 marts 2013

Patrick Nielsen kom lige forbi til vores træning for at ønske pigerne held og lykke til DM - Virkelig stort at han tog sig tid til dette. Patrick har her i februar vundet sin sejr nr. 18 (ud af 18) som professionel. I 2012 vandt han WBA-bæltet. Er i øjeblikke nr. 4 på verdensranglisten i mellemvægt.

 

Amager, den 10 marts 2013

Peter Tanev - dansk TV-vært, som har været vært på TV 2s vejrudsendelser siden 1996. Gav lige vejrudsigten - 5 grader så vi kan spille ishockey på Damhussøen :-)

 

Amager, den 10 marts 2013

Knus og kram fra Oliver Bjerrehuus, dansk fotomodel. Modelkarriere med blandt andet jobs for Calvin Klein, Nautica og Giorgio Armani. Har været vært for Pixel.tv (internetkanel med computerspil), med i Vild med dans og deltaget i programmet Vild med Comedy.

 

Amager, den 10 marts 2013

Hep, hep, hep fra Thomas Mygind, vært de første 6 sæsoner i Robinson Ekspeditioner. Også med i programmer som Fangerne på Fortet, Sangstjerner, Peking Express, Danmarks klogeste barn osv. Kåret som "Årets TV-vært i 1998 og nomineret til samme titel igen i 2005, 2007, 2010 og 2011. 

 

Amager, den 10 marts 2013

Stig Tøfting også kendt som "plæneklipperen" eller "Tøffe". En af dansk fodbolds store "hårde" drenge. Landsholdspiller fra 1990 til 2002. Har spillet i mange klubber AGF, Hamburger SV, OB, MSV Duisburg, Bolton Wanderers, Tianjin Teida, BK Häcken og Randers FC. Også som træner har vi set ham - Randers FC og AGF.

 

Hvidovre, den 9 marts 2013

Hilsen fra Kirsten og Søren - så kan der kun være dømt fest: Det ´lige det - Sku´ du spørg´ fra no´en samt Ka´du se, hva´jeg sa´? Bliver man ikke bare i godt humør over sådanne hit? Vindere af Det Danske Melodi Grand Prix hele 3 gange og nr. 11, 4 og 3 ved det internationale Grand Prix. Kirsten og Søren har udgivet 4 egne albums og medvirket på utallige andre. For os Grandprix elskere virkelig toppen af toppen :-)

 

Hvidovre, den 9 marts 2013

Søren Poppe blev verdenskendt i Danmark da han i bandet Rollo & King sang "Ved du hvad hun sagde" - Siden vandt han Det Danske Melodi Grand Prix med " Der står et billede af dig på mit bord" som blev en meget populær nr. 2 ved det internationale Grand Prix der foregik i en fyldt Idrætspark. - Så kom fodboldsangen Danmarks Drenge (sammen med Sofie Lassen-Kahlke) - Hans meget iørefaldende sange bliver tit spillet og sunget på Lodsvej...bare spørg Nynne :-)  


Søren og Nynne ved Grand Prix aften i Dansborghallen den 9 marts 2013 :-)

Hvidovre, den 9 marts 2013

Jacob Sveistrup, dansk sanger der blev landskendt da han deltog i "stjerne for en aften"  på DR 1. Siden vandt han det Danske Melodi Grand Prix med sangen "Tænder på dig" Har siden udgivet CDér der har givet ham både guld og platin - Udgiver her til efteråret sin første CD på dansk :-)

 

Hvidovre, den 15 februar 2013

Basim dansk popsanger og sangskriver. Deltog i X-factor år 2008 og nåede frem til kvartfinalen. Har siden udgivet CD i 2008 og 2009. Ligeledes var han med i Vild med dans i år 2009.

 


 

Tåstrup, den 10 november 2012

Joakim Ingversen vandt Vild med dans 2012 sammen med Claudia Rex. Joakim er nok mest kendt for Bingo Banko udsendelserne på TV2 i 2011. Får debut i filmen "MGP Missionen" der har premierer til påske 2013

 


 

Tåstrup, den 10 november 2012

Skuespiller Camilla Bendix, er kendt for medvirken i mange tv-serier: Sommer, Nikolaj og Julie, Rejseholdet og Julekalenderne Brødrene Mortensens Jul, Jesus & Josefine. Teater og film er hun også med i - blandt andet kan nævnes De grønne slagtere, Af banen, Far til fire og mange andre. I Vild med dans 2012 blev hun nr. 4 sammen med Michael Olesen.

 


 

Hvidovre, den 2 november 2012

Mon ikke alle efterhånden kender  Linse fra Bryggen. Kendt for film og adskillige tv-programmer. Jeg personligt så hende første gang i "Familien fra Bryggen" + "Gustav og Linse på udebane". Hun lægger ikke skjul på sin mening og holdning -  hos mig har hun i hvert fald en rigtig stor stjerne :-)  

 

16 oktober 2012

Så fik vi også lige en hilsen fra  Michael Rasmussen. Har fået en tidligere fra ham (11/9-2010) Men hilsner kan man jo ikke få for mange af :-)

 

 

10 oktober 2012

Nu da vi skal ud og spille internationalt, så syntes Dennis Gregersen, at vi lige skulle have en hilsen (og kys) fra en international stjerne. Medina er virkelig en sangerinde der gør det godt. Har vundet en mængde priser, blandt andet ved MTV Europe Music Award, Zulu Award, Club Award, Danish DeeJay Award, Danish Music Award, GAFFA Prisen og The Voice. Så hende ved en fantastisk koncert ved Vig festivalen i år :-). Som Ekstra bonus fik vi også en hilsen fra Christopher (Medinas kærste), som blandt andet er kendt for hits som Against the odds og Nothing in Common.

 

 

Vig Festival, den 12 juli 2012

Ankerstjerne bliver helt sikkert en af de helt store i dansk musik.Ved Vigfestivallen fandt man hurtigt ud af hvem, der har lavet de fleste hits i det sidste års tid. Har udgivet numre med Rasmus Seebach, Burhan G, Xander, Alberth, Sarah West, Hej Matematik m.f. Den første CD er allerede i samlingen og jeg glæder mig meget til den næste bliver udgivet :-)

 


Nynne fik hurtigt skaffet hilsner fra Xander
og Ankerstjerne efter koncerten :-)


 

Vig Festival, den 12 juli 2012

Xander Linnet, dansk popsanger og sangskriver. Debutsinglen (Det burde ikk være sådan her) har været nr. 1 og har solgt mere end 30.000 eksemplarer. En kunstner som vi nok skal komme til at høre meget mere til.

  

30 juni 2012

Så fik vi lige en hilsen fra Chris Mac Donald. Har fået en tidligere fra ham (25/2-2011) Men hilsner kan man jo ikke få for mange af :-) 
 

29 juni 2012

En hilsen fra en stor profil i dansk fodbold: Spiller nu på landsholdet fra Senegal og i FC København. Tidligere har han spillet klubfodbold i Senegal, Qatar, Portugal, Grækenland og er så nu i FC København. Sidste sæson blev han topscore i Superligaen og var en stor del af årsagen til at FCK blev dansk mester. Efter kun 3 år i FCK er han allerede nu klubbens mest scorende spiller gennem tiderne :-)

 

28 marts 2012

Hilsen og godt råd fra Danmarks"sejeste" personlighed. BS kan alt og mon ikke vi kunne vinde Europacuppen hvis han var med i vores boks :-)
BS har været i Jægerkorpset i 28 år. Så har han været foredragsholder, elektriker, dykker, fotograf og teambuilder for blandt andet Team Saxo Bank-SunGard. Har været med i mange spændende tv-programmer. Endvidere er der udgivet 3 dvdér som jeg har set en del gange. Bogen "Et liv på kanten" kan også anbefales, der er mange gode råd i. BS har endvidere gennemført det amerikanske Ranger-kurses - virkelig noget af en præstation.

 

Tåstrup, den 27 november 2011

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Marianne Eihilt & Tommy Kenter
Skuespiller Tommy Kenter er med sine 61 år ældste deltager i årets “Vild med dans”. Tommys karriere begyndte allerede, da han var 11 år – og der er stort set ikke den danske scene, som han ikke har stået på.

Til gengæld er dansegulvet et forholdsvist uberørt område for Tommy Kenter – også selv om Tommys forældre faktisk var sportsdansere, da de mødte hinanden:

– De mødte hinanden på et danseinstitut og blev forelskede. Så fik de mig, og så stoppede de med at danse – og med at være gift, siger Tommy Kenter, der er sikker på, at hans far ville være meget stolt, hvis han kunne se Tommy på dansegulvet:

– Min far var en meget passioneret danser.

Som dansepartner får Tommy den rutinerede Marianne Eihilt, som har vundet ”Vild med dans”-trofæet to gange – i 2007 med Robert Hansen og i 2008 med Joachim B. Olsen. Marianne er tilbage efter to sæsoners pause fra “Vild med dans”.

 

Tåstrup, den 27 november 2011

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Claudia Rex & Patrick Nielsen
Professionel bokser Patrick Nielsen, der til daglig bor i Berlin, er yngste mand på dansegulvet i dette års “Vild med dans”.

Men selv om han kun er 20 år, kan Patrick nedlægge enhver modstander – i hvert fald i bokseringen, for som Danmarks største talent inden for den sportsgren, frygter de fleste af hans modstandere at møde ham.

Patrick frygter kun én ting: At falde ned af trapperne i “Vild med dans”-studiet. Patrick synes selv, det giver ham en fordel i dansekonkurrencen at være både bokser og ung:

– Mine led er ikke så stive endnu, og så er jeg vant til at koordinere fødder og hænder i bokseringen, siger han.

Patrick er til gengæld ikke vant til at skulle tænke på andre end sig selv, når først kampen er i gang. Og der skal jo som bekendt to til en tango. Dansepartner er Claudia Rex, der tidligere har danset med Basim og Patrik Wozniacki.

 

Tåstrup, den 27 november 2011

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Mads Vad & Anne Sofie Espersen
Skuespiller Anne Sofie Espersen er en gæv nordjyde født i 1973 og uddannet fra Statens Teaterskole i 1999. Efterfølgende var hun fastansat på Århus Teater i seks år og har desuden haft talrige roller i både film og tv-serier.

Anne Sofie er nu bosat i København sammen med sine tre børn. Anne Sofie elsker at slå sig løs på et dansegulv, men om det har sine fordele, tør hun ikke spå om:

– Jeg synes selv, at jeg danser ret godt, når jeg er til fest, men jeg er lidt bange for, at min dansepartner vil fortælle mig det modsatte, siger Anne Sofie, der ser sig selv som en latinpige frem for en standardpige.

Anne Sofie er i kompetente hænder. Det er nemlig sidste års vinder, Mads Vad, der er Anne Sofies dansepartner – og det ser hun kun som en fordel:

– Der er ikke noget pres der. Jeg ved, han er dygtig, og det kan kun være et plus, at han vandt sidste år. Mads Vad er med i “Vild med dans” for sjette gang.

 

Tåstrup, den 27 november 2011

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Silas Holst &
Sophie Fjellvang-Sølling
Skiløber Sophie Fjellvang-Sølling er 30 år og Danmarks bedste i skicross. I 2010 deltog Sophie i vinter-OL, hvor hun også var fanebærer. Sophie nøjes dog ikke med at dyrke sport på højt plan – hun læser også til tandlæge.

Sophie er lige nu på barsel med sin snart ni måneder gamle søn, men forsøger at holde sin fysiske form ved lige. Den får hun nemlig brug for, når hun nu kaster sig over en helt anden sportslig udfordring end den, hun er vant til:

– Det er jo meget yndefuldt at danse, og det er ikke ligefrem det, jeg er vant til at være. I skicross bevæger man sig nærmest helt robotagtigt, siger Sophie, der som lille gik til ballet, selv om hun hadede det fra første sekund:

– Jeg fik skæld ud af læreren, men jeg holdt ud en hel sæson, for min mor har altid sagt, at ting skulle gøres færdige. Sophie er i armene på en erfaren herre, nemlig Silas Holst, som to gange er blevet nummer to i “Vild med dans”.

 


 

Hvidovre, den 1 november 2011

Peter AG forsanger i Gangs - De vilde kaniner - Slinger ned ad Vestergade og mange mange flere...ved slet ikke hvor mange hits jeg skal nævne (der er jo masser), men det er vel også lidt lige meget.......virkelig en kendt herre :-)

 

 


 

Sunny Beach 9 juli 2011

Har man set "Sommer i Sunny Beach" så ved man helt sikkert hvem der er Flotte Fyr. Vi fandt ham på Den Glade Viking og Mulle var klar med kuglepennen. En super afslutning på en forrygende uge i Bulgarien.  


På Den Glade Viking lykkedes det at få en hilsen fra Flotte Fyr.
Kalundborg, den 16 juni 2011

Så var Mulle i Kvickly i Kalundborg og mødte Brian Mørk. Selvfølgelig var han klar til at skrive en hilsen til pigerne. Alle os der især ser TV-Zulu har moret os over hans Stand-Up i blandt andet Talegaver til Børn + når han har gæster i studiet i Brian Mørk Show. Endvidere har han også skrevet på en del comedy-programmer, bl.a "Gintbergs Store Aften".

 


Adam skrev "hej ispiger" og Sara tilføjede "flotte" :-)

Døllefjælde Musse, den 20 maj 2011

 

Vi havde sendt Luis til marked i Døllefjælde og da P3 sendte live fra pladsen fik vi en hilsen fra verdens bedste værter, der blandt andet styrer verdens største brevkasse - Adam Duvå Hall og Sara Bro har gennem rigtig lang tid sendt super radio hver hverdage mellem 9 - 12 på P3. Så sent som i marts måned var de indstillet til en Zulu Award, som de desværre ikke vandt. Vi må nyde programmet den næste måned for det er snart slut. Jeg personligt har virkelig haft mange sjove timer i selskab med programmet: Shabba, Status PT, Torsdags Tons, Brevkassen, Eftersøgningen af katten Charlie osv. Over 30.000 "syntes godt om" Formiddag med Adam og Sara på facebook og man må sige, at det er en side hvor der er stor aktivitet...... det er næste ikke til at bære det snart er slut. 

 

25 Februar 2011

(Kenneth Døj har skaffet årets første hilsen til pigerne)

"Klippet" fra athenas hjemmeside (formidling af foredrag):

Chris Mac Donald har vundet prisen som årets motivator 2008, årets motivator 2009, Danmarks bedste foredragsholder indenfor sundhed og humor samt som årets underviser i personlig udvikling i 2010.

Chris har boet i Danmark i en lang række år, men han kommer oprindeligt fra USA.

Med en baggrund indenfor træningsfysiologi, ernæring og sportspsykologi, bl.a. fra Københavns Universitet - og som skaber af koncepterne "Strong Body - Strong Mind" og "Sundhed i Balance", er Chris Mac Donald blevet forgangsmand indenfor den sunde og aktive livsstil.

Han skriver løbende for Berlingske Media - herunder Berlingske, BT og Løb Nu.

Chris Mac Donald er blevet kendt i Danmark, Skandinavien og internationalt for sine meget inspirerende seminarer om sund livsstil, motivation og målsætning.

Ligeledes er Chris Mac Donald kendt fra TV-programmerne: ”Chris på Chokoladefabrikken”, ”Chris på Skolebænken”, ”Chris på vægten” samt "By på skrump", hvor han hjalp Ebeltoft med at tabe sammenlagt flere tons.

Chris Mac Donald har selv en baggrund som elite-atlet, bl.a. som roer på det amerikanske landshold og som sølvmedaljevinder i det, der er blevet kåret som ’verdens hårdeste sportsbegivenhed’, det 5000 km lange non-stop cykelløb tværs over det amerikanske kontinent, Race Across America.

 
De 3 finalepar i vild med dans 2010 skrev alle en hilsen til os :-)

 

 

Tåstrup, den 20 november 2010

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Fra fiktion til direkte tv hver fredag på TV 2. Det er virkeligheden for skuespiller Laura Drasbæk, der har været på adskillige rollelister, siden hun blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2001.

Karrieren som skuespiller er imidlertid ikke det eneste, som har optaget Lauras tid - hun har nemlig også skrevet bøger.

I øjeblikket er hun aktuel i TV 2s dramaserie "Lærkevej" - og snart kan hun altså også opleves i "Vild med dans".

Hip hop på stuegulvet
Laura vil rigtigt gerne nå langt i konkurrencen, og hun er utrættelig, hvis der er noget, hun rigtigt gerne vil - hun bliver ihærdig og stædig!

Laura, der mest er til hiphop på stuegulvet sammen med sin søn, får som dansepartner Silas Holst.

Silas er vant til at svinge med de smukke damer i "Vild med dans" - i sidste sæson opnåede han en flot andenplads sammen med udlandsdanskeren Malena Belafonte, og han har også danset med sangerinden Szhirley.

 

 

Tåstrup, den 20 november 2010

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Klokken slår. Tiden går. Og nu er tiden inde til, at chefdesigner og kvinden bag urene Christina Design London, Christina Hembo, skal lære at danse.

Christina, der elsker at danse, har tænkt sig at yde sit absolut bedste og kæmpe hårdt for at nå så langt som muligt i konkurrencen.

Hun elsker, når der er liv og glade dage på et dansegulv, og når der bliver spillet høj musik med masser af rytme i.

Masser af passion og energi
Christina er fascineret af hele danseverdenen - lige fra tango med masser af passion til cha cha cha fyldt med energi.

Så der bliver nok at holde styr på for Christinas dansepartner, "Vild med dans"-veteranen Thomas Evers Poulsen.

Thomas har danset med i alle tidligere sæsoner af "Vild med dans" på nær sæson to, hvor han var dommer. Thomas har også prøvet at vinde "Vild med dans". Det var i foråret 2005 sammen med skuespiller Mia Lyhne.

 

 

Tåstrup, den 20 november 2010

"Klippet" fra TV2´s hjemmeside:

Regn, regn, regn - og så lidt sol og storm. Cecilie Hother, der er vejrvært på TV 2, er vant til at stå foran kameraet og levere både gode og dårlige nyheder til folk - om vejret.

Hun er også kendt for sit smukke smil og for at være tidligt på færde i Go' morgen Danmark.

Nu kommer hun på glatis, for Cecilie, der elsker at danse, er ikke sikker på, at hendes dansestil er særlig køn. Hun er til gengæld stædig, og det kommer hende helt sikkert til gode, når der skal kæmpes i træningslokalerne og på dansegulvet.

En drøm om swing
Cecilie, der elsker en god udfordring, har altid drømt om at kunne danse swing.

Swing har sin oprindelse i 1920'erne og 1930'erne, hvor de store Big Band-orkestre huserede i USA.

Måske får hun chancen nu, hvor hun skal danse med professionel danser Mads Vad, der er med i "Vild med dans" for femte gang.

 

 

Hvidovre, den 11 september 2010

 

Michael Rasmussen (født 1. juni 1974 i Tølløse) er en dansk professionel cykelrytter. De hidtidige højdepunkter i karrieren kom, da han vandt verdensmesterskabet i mountainbike (1999) og senere den prikkede bjergtrøje i Tour de France (2005 og 2006) samt stod til at vinde Tour de France 2007, før han blev trukket ud af sit hold. Vi glemmer aldrig 2005 hvor han køre alene i udbrud over 75 % af etapen og kørte med den prikkede bjergtrøje resten af turen. 2006 Vinder den 182 km. kongeetape og vinder også det år den prikkede bjergtrøje.
2007 vinder den 8 etape, hvor han erobrede både den prikkede bjergtrøje og den gule førertrøje, vinder den 16 etape (kongeetape i Pyrenæerne ) 35 sekunder før nr. 2. Med et samlet forspring på over 3 minutter (og kun 4 etaper igen) får man et chok, da man ser sporten om aftenen. Michael Rasmussen bliver taget ud af løbet og frarøvet sin sikre sejr, i noget der efter min mening er et af de største røverier, der er begået i sportens verden.  


Efter gadeløbet i Hvidovre, skrev Michael Rasmussen en hilsen til os foran Rådhuset.

 

 

 

 

Rødovre, den 5 september 2010

(Sofie har har skaffet hilsen fra Kasper Hvidt)

Kopieret fra www.Wikipedia.org:

Kasper Hvidt håndboldspiller fra AG København, hvortil han er skiftet op til sæsonen 2010/2011. Han har tidligere spillet for FC Barcelona. Kasper Hvidt er målmand og er flere gange blevet omtalt blandt verdens allerbedste. Således blev han udnævnt til All-Star holdet som bedste målmand, ved slutrunden EM i håndbold 2008. Han var i en årrække førstevalg på det danske landshold, hvor han flere gange har været medvirkende til at sikre holdet gode resultater, blandt andet under EM i Schweiz 2006 og VM i Tyskland 2007 samt ikke mindst under EM i Norge 2008, hvor han havde en redningsprocent på 40 og spillede 471 ud af 480 minutter. Han debuterede på landsholdet i 1996 og nåede at spille 219 landskampe, inden han stoppede sin landsholdskarriere efter EM i 2010. Siden 1997 har han spillet i forskellige udenlandske klubber, primært i Spanien. Han startede udenlands karrieren i den tyske storklub TBV Lemgo. Efterhånden som han blev bedre, er han skiftet til stadig større klubber, og han spillede 2004-2006 i Portland San Antonio, der regnes blandt verdens allerbedste. I 2007 skiftede Kasper til en anden spansk topklub, FC Barcelona. I sommeren 2009 skiftede han til FCK.Ved siden af sin aktive karriere har Kasper Hvidt også deltaget i organisatorisk idrætsarbejde. Han sidder i Team Danmark og DIFs Aktivkomite i perioden 2005-08 og i bestyrelsen for Håndboldspillerforeningen.

 

 

Rødovre, den 5 september 2010

(Sofie har har skaffet hilsen fra Mikkel Hansen)

Kopieret fra www.Wikipedia.org:

Mikkel Hansen (født 22. oktober 1987) er en dansk håndboldspiller, der pt. spiller for AG København i den danske håndboldliga. Han er ofte blevet beskrevet som et af de største talenter i dansk håndbold.Hansen har tidligere spillet for den GOG Svendborg i den danske Håndboldliga, og han blev danmarksmester med holdet i 2007. Trods sin unge alder har Mikkel Hansen allerede haft debut for det danske håndboldlandshold. Det fik han nemlig i 2007. Ved Sommer-OL 2008 kom han med som reserve, men da Michael V. Knudsen blev syg, kom han ind i stedet. Han gjorde sig bemærket med sin afgørende scoring direkte på frikast i en puljekamp mod Rusland.Gennem 36 kampe har han scoret 128 mål.

 

Gjern, den 4 september 2010

Kopieret fra www.Wikipedia.org:

Sussi og Leo er en nordjysk popduo som optræder fast på Frederik's Bøfhus i Frederikshavn. Duoen har optrådt som duo siden 9. klasse og danner også par i privatlivet.

Duoen består af:

  • Sussi Nielsen (født 14. november 1955 i Tanzania), der sammen med sine danske forældre flyttede til Danmark i 1962. Sussi har andre interesser end musikken, hvilket hun viser med sine malerier, som ofte har et erotisk indhold.

  • Leo Nielsen (født i Ingstrup), søn af en skomager og en mor, der ejede en slikbutik. At Leo også mestrer andre kunstarter end musik beviste han i 2007 da hans roman Pyromanium udkom, en Sci-Fi fortælling hvor coveret på bogen er malet af fru Sussi.

 Kuch og Glud var til AL´s landsstævne i Gjern og kom i kontakt med Sussi og Leo....her er et billede efter udendørskoncerten den 4/9-2010


 

16 august 2010

Knus fra Stig Rossen - så må man jo sige at sæsonen er startet godt for Ispigerne.
Man kan blive helt forpustet når man, på Stig Rossens hjemmeside, ser hvor meget han laver: Sanger, skuespiller, forfatter og foredragsholder. Har udgivet en lang række CDèr, deltaget i melodi grand prix (Vi danser rock og rul 1988 + Så nær som nu 2007), spillet teater, optrådt på festivaller, givet masser af koncerter, spillet hovedrollen i musicallen Les Miserable over 2000 gange, lagt stemme til Disney tegnefilm og så må man heller ikke glemme deltagelsen i flere afsnit af serien Klovn - Virkelig knus fra en stor kunstner.    

 


 

Vig Festival, 10 juli 2010

Silke var igen hurtig til og fik Danser med drenges hilsen ved Vig festivallen. Gruppen har udgivet 10 album siden 1993 - er nok mest kendt for sangen: Hvor længe vil du udmyge dig? (Bandet består af de 2 tidligere Tøsedrenge: Klaus Kjellerup og Henrik Stanley Møller samt Rie Rasmussen, Steffen Qwist, Morten Bolvig og Kasper Langkjær).

 

 

 


 

København, den 18 februar 2010

I vinterferien var Michella og Silke til premieren på filmen "Far til fire på japansk". Per, Mie, Ole og Søs alias Kasper Kesje, Kathrine Kaysen, Jakob Poulsen og Carla Mickelborg, var tilstede og de skrev en hilsen til ispigerne.

 

 

 

18 september 2009

 

En hilsen til ispigerne fra Henrik Svanekiær - Magi på allerhøjste plan. Jeg har selv været så heldig, at opleve ham optræde 2 gange og håber, at vi kan få ham til at optræde når vi engang skal holde "guldfest". Prøv at se glimt fra nogle af de tv-udsendelser han har være med i på www.fortryllende.dk (Vi må håbe, at noget af magien smitter at på vores spil i den nye sæson :-)

Følgende er klippet fra Svanekiærs hjemmeside:

Imponerende magisk og morsom underholdning leveres af Henrik Svanekiær. Med et hav af store og små shows bag sig, har han bl.a. optrådt for de kongelige, flere gange på dansk TV samt på scener i Sverige, Tyskland, Skotland, Italien og Australien.
Svanekiær er herudover blevet privat undervist på en magisk skole i Las Vegas af en af Vegas største magikere Jeff Mcbride.
Siden 2004 har Svanekiær arbejdet fast i restaurant Grøften i Tivoli, hvor han underholder gæsterne med close-up magi ved bordene.
Med over 400 optrædener årligt er H. Svanekiær en af Danmarks mest benyttede entertainere.

 

Hvidovre, den 1 august 2009

 

Hej fra Flemming Bamse Jørgensen, frontfigur hos Bamses Venner, der har eksisteret siden 1973. Vandt i 1980 Dansk Melodi Grand Prix og blev nr. 14 ved Eurovision Song Contest.
Hits som Vimmersvej, I en lille båd der gynger, Hvorfor går Louise til bal, osv......
Har også medvirket i danske film og i TV2´s julekalender Brødrene Mortensens jul.

 

Vig festival, den 10 juli 2009

En hilsen fra Brinck.  Brinck (Niels Brinck Kristensen) er mest kendt for at have skrevet titelmelodien In the End I started til tv-serien Anna Pihl og X Factor vindersangen The 1

Brinck vandt Dansk Melodi Grand Prix 2009 med sangen Belive Again. - Han repræsenterede derfor Danmark i Eurovision Sogn Contest 2009, hvor han opnåede en 13.plads i finalen


 


Brinck er næsten klar til at skrive.

 

Vig festival, den 10 juli 2009

Kultbandet, Roben og Knud, er nu også med i vores "samling". Bandet har lavet mega-hits som Andesangen, Puma,Tine Pingvin, Hej lille tulipan, Morseper, Hættemåge, Uranhjorten, Sneppen, Darwins sang (den med det farligste dyr)...og mange mange flere. 

 

 

 

 


Roben (Rasmus Nielsen) skriver


Knud (Anders Vibholm) har skrevet


 Papa (Morten Brix) aflevere tussen retur


Hassan (Andreas Nielsen) er klar til at skrive 

Vig festival, den 9 juli 2009

En hilsen fra Sys Bjerre, der sidste år blev "verdensberømt" i Danmark med sangen Malene. Sys er også medvært på TV-programmet Boogie.
Ved koncerten i Vig fik vi flere prøver på numre fra den nye CD, der kommer i det nye år......jeg er helt sikkert på af nogle af dem bliver hits. 


Sys Bjerre skriver til pigerne

Alanya, den 1 juli 2009

En hilsen fra Audrey Castañeda der er kendt for stand up shows og sine klummer på bagsiden af Urban, hvor hun i over 3 år har givet danskerne et godt grin eller noget at tænke over i hverdagen. Hun var i 2004/2005 på en fuldstændig udsolgt stand up tour med komikerne Anders ”Anden”Matthesen og Anders Fjelsted. Senere var hun af sted igen med Povl Carstensen. I 2005 aktuel med sin anden biograffilm ”Af banen” som manuskriptforfatter.
 


Stand Up Show på Palm Beach Club i Alanya.

Alanya, den 1 juli 2009

Hej fra Anders "Anden" Matthesen. Mon ikke alle kender: Hva´ snakker du om?, Talegaver til Børn, Terkel i Knibe, Jul på Vesterbro, Rene Hjerter, Anden på Coke, Anden Vender tilbage, Sorte Kugler og ikke mindst: Onkel Steward med Puck maxien og Fernet brancaen :-)

 

 


Stand Up Show på Palm Beach Club i Alanya.

Akureyri, 24 april 2009

 

Den Islandske sanger Runar Eff Runarsson optrædte for os da holdet var på Island (han har tidligere spillet på de Islandske herre landshold i ishockey) Nogle af de danske piger genkendte ham straks som forsangeren i sangen Tag mig med til Joanne som Clemens kor sang i TV2´s  All Stars Virkelig en sanger der (med sin guitar ) kunne sætte fut i pigerne på de 3 hold. - De danske piger fik Runar til at give ekstra nummer med "tag mig med til Joanne" - Louise Hansen var hurtig til at få en hilsen.


Runar Eff optrådte for os da vi var på Island.


 

København, 21 marts 2009

 

Louise Bjerregaard mødte Lucas  fra X-factor på Strøget i København (i forbindelse med Aftensshowet) og fik selvfølgelig en hilsen til os - Det tegner til at web master får en travl sommer :-)

 


 

Amager, 13 marts 2009

 

Sidsel fra X-factor overnattede på samme vandrehjem som os, da vi spillede om DM. Selvfølgelig var Louise Hansen hurtig og fik en hilsen til holdet :-)

 

22 november 2008

 

Så har Kamilla fået fat på en hilsen fra Christian til os.
Christian Brøns deltog i TVDanmarks realityprogram Big Brother i 2001. Senere fik han en pladekontrakt. "Du kan gøre hvad du vil" blev en landeplage og blev kåret som Årets lytterhit på P3. Modtog to Danish Music Awards for Årets nye navn og Årets bedste popalbum.

 

 

5 november 2008

Good Luck fremover fra Nicki Petersen, speedway kongen, der kan få folk til at sidde oppe den halve nat for at se finalerne i Grand Prix serierne.
2008: Dansk mester, holdverdensmester og individuel verdensmester....så kan det vist ikke blive meget bedre :-)
Grand Prix-sejre: Europæiske Grand Prix i Chorzow, Polen, september 2002. Britiske Grand Prix i Cardiff, Wales, juni 2003. Slovenske Grand Prix i Krsko, Slovenien, april 2006: Polske Grand Prix i Bydgoszcz, Polen, september 2006. Italienske Grand Prix i Lonigo, Italien, april 2007. Det Europæiske Grand Prix i Wroclaw, Polen, maj 2007. Tjekkiske Grand Prix i Prag, Tjekkiet, juli 2007. Det Slovenske Grand Prix i Krsko, september 2007. Tjekkiske Grand Prix i Prag, august 2008.
Grand Prix-slutplaceringer: 2000: 20 (17 point), 2001: 11 (52 point), 2002: 12 (73 point), 2003: 1 (152 point), 2004: 5 (113 point), 2005: 4 (102 point), 2006: 3 (134 point), 2007: 1 (196 point), 2008: 1 (174 point)+ et hav af andre titler.

  

24 oktober 2008

 

 

Professionel cykelrytter fra 1983 til 1998. Har kørt Giro´d Italia 5 gage og Tour de France 2 gange samt alle forårs klassikere. Har også kørt hele 125 6-dagsløb med 13 sejre til følge. Alene det at han havde den ære at være ½-delen af det berømte par nr. 7 siger vel en hel del om klasse. I dag ejer han VeggerbySport og Gallery Veggerby.

 

 

 

 

9 oktober 2008

 

Jon Dahl Thomassen kendt af alle. Har blandt andet spillet for Heerenveen, Newcastle, Feyenoord, Milan, Stuttgart, Villareal og ikke mindst på det danske landshold. Har rekorden  i at være den spiller der har scoret flest mål for landsholdet.  Årets fodboldspiller i Danmark 2002 og 2004. Scorede årets mål i 2006 og var på årets hold 2000, 2001, 2002, 2004 og 2005. I 2006 var han blandt de 8 nominerede da DBU kårede den bedste spiller gennem tiderne - virkelig en klassespiller.

  

4 oktober 2008

 

En stor hilsen og knus fra Philip Lundsgaard til Ispigerne. Kendt DJ fra 80érne. Arbejdede blandt andet på The Voice, Uptown, Kanal 2, Billed-Bladet og DK4.

 

 

 

Taastrup, 29 september 2008

 

Held og lykke med den kommende sæson fra Johnny Deluxe. (Medlemmer: Noam Halby, Jakob S. Glæsner, Søren Itenov og Morten Lynggaard). Populær dansk musikgruppe, der blev dannet i år 2000. Alle kan synge med på Elskovspony, Vi vil ha´mer´, Drenge som mig osv.  Har lige netop udsendt deres 3 album den 22 september (De knuste hjerters klub).  Årets Nye Danske Navn 2004 og spillede på "Grøn Koncert 2005" - Zette stod længe i kø for at få en hilsen til os.

 

14 september 2008

 

En hilsen fra Mike Tramp født Michael Trempenau sanger og sangskriver.

Han er bedst kendt for sin involvering i bandene White Lion og Freak of Nature. I Danmark er han dog nok mest kendt som forsanger for Mabel som vandt det danske melodigrandprix i 1978 med Boom Boom. Mike Tramp har udgivet 14 albums, hvoraf de 6 er soloalbums.

 

 

 

10 september 2008

Så kom "De bedste hilsner" fra Claes Bang. Fik sit store gennembrud som Anna Pihls kæreste. Andre TV-serier kan blandt andet nævnes Nikolaj og Julie, Taxa og Rejseholdet. Har også været med en en del film blandt andet Nynne, Far til fire og den sidst nye: Blå mænd. Har spillet teater og har indsunget "Når en Sailor går i land. For nylig gjorde han det godt i Hit med sangen - Virkelig en kunstner der er kommet "med hvor det sker"

 

 

8 september 2008

 

Så fik vi en hilsen fra Sonja Oppenhagen som alle kender som Vicki fra Matador (Oberst Hackles datter der var gift med Albert Arnesen fra Damernes Magasin).
Har også spillet med i en stor mængde film blandt andet Krumme filme og Min søster børn samt nogle af Tv´s julekalendere. Af tv-serie kan nævnes 4 af de rigtige "store": Matador, Taxa, Huset på Christianshavn og Langt fra Las Vegas. Har endvidere spiller på en masse teatre.

2 september 2008

 

En hilsen fra Jesper Langberg, der gennem de sidste 40 år har medvirket i næsten alle danske film. Også kendt som Bankdirektør Skjern i Matador og Christian Sommer i den sidst nye tv-serie "Sommer". Har medvirket i en del julekalendere og har spillet på næsten alle danske Teatre. Har i øvrigt også modtaget 2 Bodilpriser.

 


 

25 august 2008

 

Skide godt....en hilsen fra Morten Grunwald - Som alle helt sikkert har genkendt som Benny fra Olsen Banden. Har medvirket i mange andre film, tv-serier, en julekalender og lagt stemme til tegnefilm. Har spillet revy og optrådt (og været chef) på mange forskellige teatre. Har også skrevet en bog. I øvrigt så har han også modtaget en Bodil.
 

  

21 august 2008

 

En hilsen Fra Lis Løwert som alle jo kender som dyrehandler Clausens kone i Huset på Christianshavn eller danselæreinde Violet Vinther i Matador. Har gennem årene spillet på mange forskellige teatre og har medvirket i en masse danske film.

 


 

Hvidovre, 5 august 2008

En hilsen fra Dennis Ritter (tidl. ansat på DR sporten og nu ansat hos TV2 sporten) og Rolf Sørensen (Danmarks mest vindende cykelrytter - Blandt andet sejre i Flanderen rundt og Liege-Bastogne-Liege. Har vundet Post Danmark Rundt og 2 etaper i Tour de France. Kørt Tour de France 7 gange og har kørt i den gule føretrøje indtil et styrt tog trøjen fra ham. Har også sejre i en masse andre løb. Både Ritter og Sørensen var kommentatorer hos TV2 under de Tour de France i år. 

  

August 2008

Så fik pigerne en hilsen fra Jeppe Curth, der blev danmarksmester sammen med AaB 2008. I øvrigt så blev han også topscore for hele SAS ligaen, så virkelig en af turneringens´ store profiler.

 

12 august 2008

Hold hoved koldt - og hjertet varmt!  Pøj - pøj på isen!  Virkelig nogle rigtige gode råd. Kurt Ravn har medvirket i mange film, TV-serier, julekalendere og lagt stemme til tegnefilm.  Mest kendt for roller som Røde i Matador, far til Anna Pihl (Henning) og har blandt andet medvirket i Kongekabale, Olsen banden, Rejseholdet, Gøngehøvdingen - har også optrådt som operasanger i Maskarade, Misérables og Atlantis m.f. Har også modtaget en Bodil.

 
   

9 august 2008

De bedste hilsner og ønsker om held og lykke fra en gammel skøjteløber - Vi har måske her vores næste træner når Carsten engang trækker sig tilbage :-)
Poul Hüttel der spillede Herbert Schmidt i Matador, har også lavet en masse andre ting: Teater på Det kongelige teater, lagt stemme til tegnefilm, været med i masser af film og tv-serier (Blandt andet Forsvar, Forbrydelsen, Gøngehøvdingen, Olsen-banden, Nitten røde roser....og så siger Silke, at vi ikke må glemme Gyldengrød i Pyrus-Julekalenderen) 

 

August 2008

Pøj - Pøj - Held og lykke til alle de skønne Is-Piger i Hvidovre ! (Hvor jeg selv er vokset op) - Kirsten Olesen vokset om i Hvidovre! Skuespillerinde fra Det Kongelige Teater, har medvirket i mange film og har modtaget mange priser og hædersbevisninger (Blandt andet Ridder af Dannebrog). Hele Danmark kender selvfølgelig Agnes fra Matador og jeg (webmesteren) var så heldig, at være med på det hold fra livgarden, der var på Amalienborgs Slotsplads, da Agnes og Laura var i København i forbindelse med Lauras 25 års jubilæum hos familien Varnæs...Det var sjovt, at opleve optagelserne med disse stjerner.  

 

August 2008

Måtte isen være fast under jeres skøjter fra Elin Reimer!
Har været med i en masse film og TV-serier. Skuespillerinde fra Det Kongelige Teater, har medvirket i mange film og har modtaget mange priser og hædersbevisninger (Blandt andet Ridder af Dannebrog). Alle kender helt sikkert Laura fra Matador og Fru Olsen fra Krummerne.

 
 

August 2008

Gode ønsker for sæsonen fra Holger Juul Hansen - Den flinke og hyggelige bankdirektør Varnæs. Virkelig en skuespiller der har været med i næsten alt inden for Tv-serier og Film - Riget, Matador, Huset på Christianshavn, Riget, Krummerne, Olsen-banden - ja man kan jo blive ved. Flere hædersbevisninger (blandt andet Ridder af Dannebrog)

 
 

August 2008

Mange hilsner fra Malene Schwartz (Maude fra Matador). Har optrådt på en masse teatre (blandt andet Det Konglige Teater). Revy, en masse film og TV-serier mestre hun også - Er Benedikte Von Bech i 2900 Happiness. Har modtaget mange priser og hædersbevisninger (Blandt andet Ridder af Dannebrog).

 
 

August 2008

Held og lykke med ishockeyen fra Vera Gebuhr (Inger Jørgensen førstedamen fra Damernes Magasin). Skuespillerinde der har optrådt på mange Teatre (Blandt andet Det Kongelige Teater). Har medvirket i TV-serier og i mange film: Krummerne, Riget, Pyrus, Olsen-Banden og en masse andre.

 
 

 4 August 2008

Ha´ nu is i maven til de næste kampe. Husk easy comes - easy goes! Mange hilsner Per Pallesen (Tjener Boldt fra Matador) Har spillet på masser af teatre (Blandt andet Det Kongelige Teater). TV-serier og masse af film: Olsen-Banden, Skytten, Den kroniske Uskyld, Gøngehøvdingen osv. Mange husker flygelshowet med Søren Pilmark og figuren Mathiesen og hans "forhold" til fru Christoff (Tommy Kenter). Har fået masser af priser og hæder (Ridder af Dannebrog, modtaget Montreaux-prisen.... og så kan han prale med at have fået opkaldt en plads efter sig i Aars).

 

Langelands Festival, den 31 juli 2008

Tom Duke-box er en levende juke-box. Når han spiller uddeles et hæfte med 125 numre, og man råber tallet der står ud for titlen på den sang man gerne vil høre og synge med på. Han startede karrieren i Nyhavn og på Dyrehavsbakken og optræder i øvrigt hele året med sit festlige repertoire bestående af de gode 60'er og 70'er sing along hits, krydret med kommentarer og nutidig inspiration og lidt sjov og ballade.

 

Grøn Koncert - Valby den 27 juli 2008

 

 

Aqua - Det danske verdensberømte band.

I 1997 udkom Aquarium, der hurtigt førte bandet til international succes. Med singlerne Barbie Girl, Doctor Jones og Turn Back Time skrev bandet hurtigt historie ved at være det første debutband med 3 nummer 1 singler på  den engelske hitliste. "Barbie Girl" er stadig i dag blandt de 20 bedst sælgende singler i Storbritannien nogensinde, og er desuden den bedst sælgende skandinaviske single nogensinde og slår altså kunstnere som ABBA, A-Ha og Björk

Bandet blev opløst i 2001 men er heldigvis samlet igen i år :-)


Silke fortæller lige Claus Norréen, at det er en personlig hilsen til Ispigerne, som hun gerne vil have.Lene Nystrøm skriver også på hilsenen.   


Her er det så Søren Rasted, der har skrevet.


Og Rene Dif "sætter lige prikken over i-et" :-)

Grøn Koncert - Valby den 27 juli 2008

 

Nik & Jays hilsen har længe stået højt på mange af pigernes ønskeliste. Så fik vi endelig fat på den og kan vi bare overføre lidt af deres energi og vildskab til vores kampe, så skal vi nok komme langt.

Nik & Jay er et af Danmarks bedst sælgende pop-acts med over 400.000 solgte eksemplarer.

Nik & Jay startede karrieren i 2002 og har vundet mange musikpriser. Blandt andre:

"Publikumsprisen" til Danish DeeJay Awards 2003 - 2005 - 2006 - 2007.

"Årets Gennembrud" til Boogie Awards 2003.

"Best Danish Act" til NRJ Radio Awards 2003

"Årets Nye Danske Navn" til Danish Music Awards 2003.

"Årets Danske Hit" til Danish Music Awards 2003.

"Bedste Danske Artist" til Nordic Music Avards 2005.

"The Voice Prisen" til Voice 2007.


Nik skriver til pigerne.


Og her er det så Jay, der skriver.

Hvidovre, den 29 juli 2008
 

Hej piger. Fuld fart på, Jeg glæder mig meget over jeres præstationer her i Hvidovre - Hilsen jeres "fan" Tom Bogs

Virkelig en hilsen, der varmer fra en Hvidovre borger, der er en af de største boksere Danmark har haft.

Fra 5 november 1964 til 21. november 1974 boksede Tom Bogs 90 kampe - kun 7 blev tabt. Tom Bogs vandt flere europamesterbælter, OL-deltagelse og han var den første dansker i en VM-titelkamp. 

Som professionel blev det til 55 vundne kampe i træk - han er stadig den dag i dag, nr. 2 i Europa og nr. 5 i verden med flest sejre på stribe. Sejrrækken blev brudt, da han i 1970 mødte Emile Griffith, hvor han tabte til den tidligere verdensetter af hele tre vægtklasser.

 

24 juli 2008

 

Tom Kristensen er med garanti den eneste, der kan få hele Danmark til at se TV 24 timer I TRÆK. Hele 8 gange har han vundet Le Mans. Har også vundet mange andre løb og er blevet kåret som årets sportsnavn - Virkelig en stor hilsen i verdensklassen som vi kan være stolte af.

21 juli 2008

 

Station station: Vi kan nu meddele at selveste hovedpersonen i Anna Pihl holder med os...åhhh hvor er det herligt :-)

En skøn hilsen fra Charlotte Munck til vores piger - Med sådan en hilsen, så er det da helt sikkert, at vi kommer til at hæve vores niveau og DM-finalen er snart i sigte.

 

15 juli 2008
 

Ja pigerne overgår sig selv i øjeblikket. En hilsen med sol og is fra Paw Henriksen. Har spillet med i mange film og TV-serier (En af heltene fra serien Anna Pihl som vi alle fulgte med i ugevis. Nu har vi heldigvis DVDérne vi kan se - Hilsnen er selvfølgelig "skaffet" af holdets største "Anna Pihl fan"....jeg behøver vel ikke sige hvem :-)

 

 

Vig Festival, den 5 juli 2008

 

Held & Lykke fra Martin og Ketil.

De 2 spøjse naturpædagoger der er kendte for deres sjove børnesange samt "Gæt en lort" og Hey, Hey Dr. Pjuskebusk. 

 

 


Mens Line og Nynne havde travlt med at se på  Anne Linnet og (nok mest) Basim, så sørgede Silke lige for, at vi også fik en hilsen fra Martin og Ketil.

Vig Festival, den 5 juli 2008

 

Held & Lykke fra Mek Pek.
 

Hvis man siger Pigen og trompeten, Lille Frk. Himmelblå (duet med Søs Fenger) eller Åhh abe, så genkalder alle helt sikkert herlige Mek Pek. I Vig var der også fuld fart og glade dage under forestillingen. 

 

 


Mek Pek ville "kun" skrive autografer, men med "lidt" overtagelse, så fik vores piger deres personlige hilsen :-) 

Vig Festival, den 5 juli 2008

 

Held & Lykke fra Tørfisk.

Super band der er de allerbedste i Danmark til at forene irsk folkemusik med egne kompositioner.
Har blandt andet lavet hittet "VLTJ" som vi ofte bruger til ishockeykampene.

 

 

 


Tørfisk gav autografer til vores piger.

Vig Festival, den 5 juli 2008

 

Held & Lykke fra Bubber.

Alle vores piger har "kendt" Bubber siden de var små, så helt klart en meget populær hilsen.

 

 

 


Bubber slap heller ikke forbi pigerne.


 

Vig Festival, den 3 juli 2008

Held & Lykke fra Fede Finn & Funny Boyz.

Gruppen der er blevet "verdensberømte" i Danmark efter at have lavet hittet "Kærligheden brænder" 

 

 

 

Hvidovre, den 19 marts 2013
 

Endnu en hilsen fra Fede Finn og Funne boys

 


Vores autografjægere har omringet Fede Finn.
 

3 juli 2008

Så fik vi en sommerhilsen fra Mille Dinesen (mest kendt fra sprængfarlig bombe og Nynne - helt sikkert en skuespillerinde som vi kommer til, at se meget mere til  i årene fremover). Man må virkelig sige, at vores "hilsenjægere" virkelig bliver ved med at "overraske" og overgå sig selv.

 

  

1 juli 2008

Samspils kærlighed og taktik fra Peter Mygind.... større kan det jo ikke blive. Det er simpelthen helt vildt, at få sådan en hilsen. Alle ved jo godt at Mygind kan alt - men at han også spiller ishockey er der nok ikke så mange der var klar over. Jeg er sikker på, at vores ispiger har fået en ny yndlingsspiller:  #69 fra KSF. (Når vores piger ikke må spille i nr. 69 og nr. 99 har det nogen gange været svært at forklare de mindste årsagen til det ene nr....men nu er det jo let nok: Nr. 69 og 99 er spærret af respekt for Peter Mygind og Wayne GretzkyBilledet er taget under en fantastisk underholdende koncert (Vig Festival 2006) 

Østerbro Stadion, den 26 juni 2008

"Til ispigerne stor hilsen fra Brian Holm,  der er den eneste dansker, der syv gange har gennemført verdens hårdeste cykelløb, Tour de France. Som professionel cykelrytter har han kørt for Team Deutsche Telekom - Efterfølgende fungerede han som sportsdirektør på holdet. I dag er han sportsdirektør for det amerikanske cykelhold, Team Columbia.

 

Brøndby Hallen, den 21 juni 2008En hilsen "til Ispigerne fra Jesper D. Jensen" tidligere IBC Verdensmester og EBU Europamester (Nu præsident i Dansk Professionelt Bokse Forbund)

 

 

Brøndby Hallen, den 21 juni 2008En hilsen "til ishockeypigerne" fra 2 hårdtslående herre. Mikkel Kessler og Dimitri Sartison skrev en hilsen før de boksede om WBA verdensmesterskabet  i Brøndbyhallen.

 

 

  

Hvidovre Stadion, den 25 maj 2008

 

En hilsen "til ispiger - Jesper Christiansen" Målmand hos FCK og på det danske fodboldlandshold. Når man har hilsner fra angreb og forsvar, så må vi også lige have en hilsen fra Landsholdets supermålmand.

 

 

  

Hvidovre Stadion, den 25 maj 2008

 

"Held og lykke til ispigerne - Per Krøldrup" Forsvarsspiller på det danske fodboldlandshold. Spiller til daglig hos ACF Fiorentina (Italien). Efter et par hilsner fra landsholdsangriberne, så var der også en hilsen fra en dygtig forsvarsspiller til pigerne.

 

 

  

Hvidovre Stadion, den 25 maj 2008

 

"Held & lykke til ispiger - Dennis Rommedahl"
En af de mest rutinerede angribere fra det danske fodboldlandshold. Spiller til daglig hos AFC Ajax (Holland). Endnu en stor hilsen til pigerne fra en klasseangriber (En af Silkes favoritter ved landsholdets træning)

 Rommedal skrev også en hilsen til ispigerne.

  

Hvidovre Stadion, den 25 maj 2008

 

"Held og lykke til ispigerne - Nicklas Bendtner" (klasseangriber hos Arsenal (England) og på det danske fodboldlandshold). Man må sige, at vores piger virkelig får imponerende hilsner.

 Louise og Silke fik fat på Bendtners hilsen.

19 maj 2008

 

"Held og lykke ispiger! Martin" (Danmarks mest eftertragtede Mega-stjerne) Nu kan vores piger da snart "gå på vandet" - Vi bliver vist urørlige næste sæson.

 


Nynne var heldig at vinde et møde med Martin til Voice-koncerten 2008.
 

Marienlyst, den 10 maj 2008

 

"Held og lykke til Hvidovres Ispiger. Birthe Kjær" - Vi har fået en hilsen fra Danmarks sangdronning, der har lært os at danse Casatschok når vi scorer.....større kan det da ikke blive.

 Flemming sikre sig en super hilsen til ispigerne.

Københavns Idrætspark, den 9 april 2008

"Held og lykke ispiger hilsen Don Ø" FCK - Vi har fået en hilsen fra Danmarks mest magtfulde herre fra fodboldens verden. Nu kan det ikke gå helt galt for os næste sæson.