Glimma - Sverige

Hvidovre 

4

0

Udvisninger: Ingen. / Mål: 3.14, 9.25, 14.08, 15,22.   Udvisninger: 1 x 1 min. 

Lørdag den 2 marts 2002 skulle vi tidligt op. Vi var så heldige at Jonstorp havde inviteret os med til deres Cup. Bussen skulle køre kl. 6.00 fra Hvidovre Isstadion og alle var mødt op i godt humør. Køreturen og sejlturen gik fint og vi var fremme i god tid. Vi blev mødt af de venlige folk fra Jonstorp, som hurtigt fik vist os til rette.  Første kamp var mod Glimma. Vi vidste godt, at man i Sverige ikke måtte tackle og derfor kunne det sikkert blive svært for os, når vi skulle stoppe modstanderne. Glimma havde også den fordel, at de allerede havde spillet deres første kamp i turneringen og allerede var "oppe i omdrejninger". Kampen gik i gang og man må nok indrømme, at vi ikke spillede en af vores bedste kampe. Vores spillere turde ikke rigtigt at "gå til dem" p.g.a. at pigerne var bange for at blive udvist. Holdet trak sig så meget tilbage på banen, at de næsten stod helt inde i vores eget mål. Vi tabte 4 - 0 men vi var heldigvis i godt  humør.                                                                                      


Pigerne ved siden af vores bus.


Så er vi klar til kamp i Jonstorp.


Kampen mod Glimma er i gang.

 

Jonstorp - Sverige

Hvidovre 

6

0

Udvisninger: 1 x 1 min. / Mål: 1.13, 2.03, 13.07, 14.15, 16.28, 17.01.  Udvisninger: 1 x 1 min. 

Så skulle vi møde værterne fra Jonstorp. Dem havde vi vundet over, da vi var i Sverige sidste år. Vi gik fra omklædningsrummet, så de første piger var ved banen 5 min. før kampstart iflg. programmet. Så skulle vi lige tilbage efter de sidste piger i omklædningsrummet (pigerne skulle bruge skøjtebeskyttere og det var ikke alle der havde). Problemet var bare, at kampen begyndte 5 min. før det var annonceret, så det blev en forfærdelig start at vi fik. Ingen opvarmning og vi manglede 3 spillere da vi skulle starte. Efter 2 min var vi bagud med 2 - 0 og denne start kom vi os aldrig over. Pigerne "bakkede" også ned i målet i denne kamp, da de ikke rigtig kunne finde ud af at tage pucken fra drengene uden at takle. Vi måtte vist holde et "krisemøde" for at ændre vores spillestil. Humøret var stadig højt hos pigerne til trods for, at vi efter 2 kampe havde en målscore på hele 10 - 0                                                                                         


En gave fra vores venner fra Jonstorp.


Så møder vi værterne fra Jonstorp.


Endnu en stor chance til Jonstorp.

 

Rögle - Sverige 

Hvidovre 

5

0

Udvisninger: 1x 5 min. + 1x 20 min. / Mål: 2.46, 3.13, 9.58, 15.34, 18.15.  Udvisninger: 4 x 1 min.

3 kamp var mod Rögle. Vi havde lige spidst frokost og  havde  besluttet, at vi ville spille som vi plejer i Danmark. Vi måtte gå til modstanderne og tackle (så måtte vi tage de udvisninger, der måtte komme) Det med udvisningerne lykkedes 100 %: Hele 4 udvisninger fik vi. Nu måtte vi i hvert fald være sikre på, at vi ikke fik fairplaypokalen hvis der var en sådan. Hver gang vi fik en udvisning, så fik modstanderen et mål. Man må sige, at de svenske drenge er utroligt effektive. Vi kom mere med i denne kamp og man kan kun være lidt ked af, at vi ikke spillede på denne måde fra start af i turneringen. Stor fremgang at spore så det var med optimisme, at vi forlod banen. Det gik fremad spilmæssigt og det gode humør var stadig i behold.


En gave fra Rögles drenge.


Rögle var vores tredje modstander.


Så har Rögle scoret   -  igen. 

 

Lejonet - Sverige

Hvidovre 

7

0

Udvisninger: 1 x 1 min. / Mål: 1.33, 5.32, 8.01, 8.28, 8.53, 11.17, 15.54 17.19. Udvisninger: Ingen.

Så var turen kommet til Lejonet. Vi havde en plan om, at vi skulle spille i samme stil, som vi gjorde mod Rögle. Nu var problemet bare, at Lejonet var lige præcis noget hurtigere, end de hold vi havde mødt tidligere. Når vi ville tackle, så løb de bare fra os og allerede efter 1 min. var vi bagud. I det ottende minut gik det helt galt for os: Hele 3 gange fik de lov til at score på 52 sekunder. Nu var man bange for det helt store nedbrud, men vi havde heldigvis Hannah på mål. Hun hev endnu engang nogle store redninger frem og reddede os fra den helt store nedtur. Vi fik begrænset nederlaget til 7 - 0 og nu kom der LIDT brok over, at kæderne var forkerte (det første brok på turen kom først efter, at der var scoret 22 mål mod os. Jeg må indrømme, at det var godt gået piger). Det med kæderne måtte vi jo se på til den næste kamp, man kan jo ikke køre rundt med kæder der ikke fungere optimalt.                


En af de kampe hvor man bare siger tak for kampen - og lad os komme videre.

 

Limham - Sverige

Hvidovre 

5

0

Udvisninger: 2 x 1 min. / Mål: 10.12, 11.09, 12.12, 13.47, 14.15. Udvisninger: 3 x 1 min.

Nu havde vi været til "skudtræning" og vi havde fået målt hvor hurtigt pigerne kunne skyde. Virkelig smart fundet på. 
Nu var det tid til sidste kamp. Pigerne havde fået lov til at lave alt det om på kæderne, som de havde lyst til. Til min store overraskelse så var der kun byttet om på 2 backer? Vi havde aftalt, at nu skulle vi ud og vise og vi kunne kæmpe. Vi kæmpede så det bragede og efter halvdelen af kampen stod det stadig 0 - 0. Desværre fik vi nu en udvisning og få sekunder efter kom vi bagud. Vi fik endnu et par udvisninger og i svensk ishockey skal man åbenbart ikke blive vist ud (så laver modstanderne bare mål) Vi tabte med 5 - 0, men vi tabte med æren i behold. Godt kæmpet piger. Det var sådan, vi skulle havde kæmpet i hver kamp. 
Det var nu slut på et godt stævne og man må sige, at vi fik det ud af turen som vi havde håbet på: En god tur med godt humør HELE TIDEN. Vi fik rystet pigerne endnu mere sammen og vi skal nok blive et godt team i løbet af et par år. Tak til Jonstorp for at vi måtte være med til deres gode stævne. Man kunne godt se, at de havde prøvet, at holde den slags stævner før:
Alt gik uden problemer.                                                                                                   


Super-keeper-Hannah har reddet   -   igen.


Først halvvejs inde i kampen lykkedes det Limham at komme foran. 


Vores superteam. 


En af vores flotte medaljer.


Præmieoverrækkelse i fin stil  -   Vi manglede bare kyssene, men de kommer vel næste gang. (Ellers må holdlederen vist overtage præmieoverrækkelserne).


Mange mennesker er samlet: Hvad mon der sker? 


Nå ja - det er jo Hvidovres knaldhamrende dygtige/populære piger der viser hvordan man skal gøre.


Rögles drenge nærmer sig de medrejsende Hvidovrefans.


Og inden længe er de også blevet fans af pigerne.