I 1. periode var pigerne "presset i bund".

Hvidovre (junior 12.1): Ingen
Hvidovre (piger): 2 x 2 min.

Men så fik de en lille snak i pausen.

Så skulle vores kamphold spille deres første trænings-kamp i år. Hidtil havde pigerne kun trænet, så i 1 periode kunne man godt se, at pigerne lige skulle igang igen (8-0 efter 1 periode). Allerede i 2 periode gik det bedre. Her fik modstanderne kun halvdelen af målene, så nu var vi bagud med 12-0). Nu var det tid, til at køre is, så pigerne gik ud i omklædningsrummet og fik holdt et taktik-møde. Jeg ved ikke hvad de fik talt om, men i hvert fald fik pigerne lavet 2 mål i 3 periode. Resultatet lyder fælt, men når man ser på kampen, så var der meget at glæde sig over. Det er helt sikkert, at vi skal nok få adskillige sejrer i de næste kampe. Pigerne kæmpede og taklede så det var en fornøjelse. Vores mål"mand" gjorde det også godt, man kunne ikke se, at hun kun har stået til træning. Nu mangler vi kun at lære 2 ting: Vi skal lære at flytte de andres angribere foran vores mål og vi skal øve vores angrebsspil lidt mere. Et er i hvert fald sikkert: VI SKAL NOK FÅ EN SUPER-SÆSON.

Og et blik på resultattavlen kort før tid. (bemærk at det er pigeholdet der er på udebane.) (en speciel tak til Ole)