29.10 4 - 2 Tobias Larsen (Sebastian Bjarnø)

Udvisninger:

Hvidovre drenge: Ingen
Hvidovre piger: 1 x 2 min.

Årets sidste kamp er begyndt.

Lokalopgøret som ingen bryder sig om at tabe, skulle spilles i dag. Lige efter julen med de mange søde sager og manglende træning. Det var med stor spænding, at vi gik på banen.
Men sikken en forfærdelig start på kampen. 1 periode blev tabt med hele 3 - 0. Der blev kæmpet godt, men man kunne godt se, at det var 5 uger siden at pigerne sidst havde spillet en kamp.
Allerede i 2 periode gik det bedre og efter kun 38 sekunders spil fik Christina sat pucken sikkert op i det ene målhjørne. Stor var jublen og der var endnu mere at juble over efter yderligere 10 sekunders spil hvor Josephine fik kæmpet pucken over stregen til 3 - 2. 2 mål på 10 sekunder så hurtigt kan det gøres.

Så er der pause og pigerne får lidt at styrke sig på.

Så troede vi, at vi skulle gå til pausen og kun være bagud med 1 mål. Men ligesom i 1 periode lykkedes det vores modstander at lave 1 mål i det sidste minut. Men vi vandt perioden med 2 - 1, så vi kunne kun være optimister. Mens der blev kørt is gik vi i omklædningsrummet og pigerne fik lidt at spise og drikke. Taktikken blev også lagt og det var nogle tændte piger, der gik ud til den sidste periode. Midtvejs i perioden fik Christina igen pucken sikkert i mål til 4 - 3 og nu kunne alt ske. Men før vi fik jublet færdig fik vores modstander igen et forspring på 2 mål. Ærgerligt lige som det skulle til at blive rigtigt sjovt.

3 periode er i gang.

5 minutter før tid blev vi enige om at få en time out og "toppe" holdet, men i det samme blev vi ramt af kampens eneste udvisning. En uheldig dom på et uheldigt tidspunkt (for os). Vi "toppede" alligevel og Josephine fik i undertal lavet målet til 5 -4. Flot piger. Flere mål fik vi desværre ikke, så denne periode blev også vundet med 2 - 1.
Når man ser på kampen
som helhed, må man sige, at det er godt kommet igen, at vinde både 2 og 3 periode når man er bagud med 3 - 0 efter 1 periode. Og vi kan jo glæde os over, at vi stadig er bedst indbyrdes efter vores 2 kampe mod drengene. Selv om vi tabte kampen, så var der så meget fight over pigerne, at det blev belønnet med en omgang sodavand - og bare vent - vi skal nok få mange flere sejre i denne sæson.

Så er 4 - 3 målet scoret (og vi venter bare på, at der bliver udlignet).