Hvidovre Ingen

Vores første kamp med Jonstrup. (De spiller i Hässleholms trøjer)

Lørdag den 2 november var vi blevet inviteret til Cup i Hässleholm. Vi skulle hjemmefra kl. 04.30 (om natten). Vi var 7 biler der skulle af sted, men da vi skulle køre manglede vi stadig 1 bil. Chaufføren havde lige fundet ud, af at han havde lyst til at skifte hjul på vejen og var blevet lidt forsinket.
Nå vi kom af sted og det skulle være nemt at finde. Vi var nemlig styret af en computer der var i forbindelse med diverse satellitter. Efter at havde været et smut omkring  Lappland ankom vi 45 min. før vores første kamp.
Uden for hallen stod en af lederne fra Hässleholm og tog pænt imod os, så vi  fik hurtigt klædt om og kunne gå på banen til tiden
.

Jubel efter sejeren.

Vi skulle møde Jonstrup i vores første kamp. Begge hold stillede op i blå trøjer så Hässleholms drenge var så flinke, at de stillede deres hvide trøjer til rådighed. Da vores piger var for store til trøjerne, så blev det Jonstrup der spillede i hvidt. Sikken en start. Allerede efter 2 minutter kunne Christina bringe os foran 1 -0  og minuttet efter kunne Josephine øge vores føring til 2 - 0. Efter denne forrygende start kom Jonstrup mere med i kampen men Hannah tog alle deres forsøg. Da der manglede 5 min. af kampen, kom jeg til at sige, at nu var jeg sikker på at vi nok skulle vinde. Hvad skete så: Jonstrup fik reduceret til 2 - 1, så nu kom der nerver på igen. Men vores piger kæmpede, det bedste de havde lært og kunne glæde de mange medrejsende fans med vores første sejr over et svensk hold. En rigtig god start på stævnet.

13.38 2 - 1 Andre´ Nilsson
13.48 3 - 1 August Carlsson (Christoffer Isaksson)

Så møder vi Glimma.

Glimma 1 x 1 min.
Hvidovre 1 x 1 min.

Man siger tak for kampen lidt anderledes end i Danmark.

Efter 1 times pause skulle vi på is igen. Denne gang var det Glimma, det skulle går ud over. Glimma er den klub som Hvidovre, de sidste par år, har holdt ishockeyskole sammen med i sommerferien. Vi fik igen en rigtig god start. Efter 4 minutter kunne Christina bringe os foran med 1 - 0. Nu var vi ikke til at stoppe (troede vi). Hvem skulle score vores næste mål?  1 ½ minut var vi i drømmeland så udlignede Glimma. Målet kunne nok diskuteres lidt: Glimma skød mod målet og målet blev flyttet. Herefter ramte pucken vores målmand og røg i mål. Jeg er sikker på, at havde det været VORES dommer, så var det mål aldrig blevet godkendt. Men sådanne situationer kan jo altid diskuteres.

Frokosttid.

Nå vi fik uafgjort med til pausen. Helt fint når man nu ved, at alle svenske hold er gode. Vi var nu halvvejs gennem vores indledende kampe og ville det fortsætte på samme måde, så skulle vi nok få pokalen med hjem.
Vi var klar til 2 periode og nu skulle der kæmpes igen. Men ak og ve. Efter 3 minutter kom vi bagud med 2 - 1 og kort tid efter blev det så 3 - 1.  Da der manglede 3 minutter havde vi et skud, der ramte stolpen, men desværre ville pucken ikke ind. Det kunne jo være, at vi havde kunnet ryste Glimma lidt, hvis vi havde scoret her. Men vi måtte se i øjnene, at vi havde tabt kampen. Surt men Glimma spillede bare godt. Vi skulle nu til frokost og se om vi kunne samle kræfter til den sidste puljekamp.

06.28 2 - 0 Henrik Persson
09.08 3 - 0 Henrik Persson (Anton Lennartsson)
10.40 4 - 0 Robin Johansson
12.53 5 - 0 Fredrik Thorstensson (Anton Lennartsson)
13.41 5 - 1 Christina Døj

Hässleholm laver mål - igen.

Hässleholms HK Ingen

Vicky efter sit første mål.

Efter en god frokost skulle vi møde de flinke værter fra Hässleholm. Det var kampen om 2 pladsen i puljen. Hvis vi skulle gå videre i turneringen, så skulle vi vinde den kamp, så nu skulle der kæmpes.
Allerede efter 1 minuts spil gik det galt. Sikken en rædselsfuld start på denne vigtige kamp. Det skulle blive meget værre. Vi kom bagud med både 2 - 0 og 3 - 0 inden pausen. Det var ligesom om, at pigerne ikke rigtigt troende på det mere. Var det fordi vi havde spidst for meget af den gode frokost, eller var det fordi, at det havde være en hård dag. Vi havde jo trods alt været på farten i mange timer nu. Jeg er sikker på, at det er det sidste der var oversagen. Vi kom bagud med både 4 - 0 og 5 -0 før Vicky kunne lave sit første mål i karrieren. 5 -1 sluttede det med, så nu var det slut for vores piger.

Tak for kampen og tak for et godt stævne.

Men et godt stævne hvor pigerne fik spillet mod hold der spiller anderledes en vores normale modstandere i Danmark. (I Sverige er det forbudt at tackle). Nu manglede vi bare præmieoverrækkelsen og til dette fik vi god hjælp af drengene fra Hässleholm. Drengene fik som tak for hjælpen både autografer og mobilnumre af pigerne, så nu bliver det spændende at se, hvem af vores piger, der først bliver ringet op fra Sverige. Vi håber, at vi til næste år får lejlighed til at spille med igen og det kunne jo også være sjovt, at få et par svenske hold med, hvis pigerne kan få arrangeret et stævne på hjemmebane. Vi må i gang med at skaffe hjælpere, for sådanne et stævne kræver en stor indsats fra mange.
Hvis der er nogle af pigerne der har lyst til at skrive i Hässleholms gæstebog er deres hjemmesideadresse:  http://home.swipnet.se/Ekis/hhk/

4 af pigernes nye venner.

Drengene fra Hässleholm overrakte medaljerne til pigerne. (Når man ser tv fra de store sportsstævner, plejer man så ikke at kysse?).