Amager

Hvidovre

7

2

(2-1) (2-0) (3-1)

               

08.42 1 - 0 Casper Therz
09.25 2 - 0 Niklas Rasmussen
13.23 2 - 1 Anja Kofoed
18.35 3 - 1 Casper Therz
29.26 4 - 1 Casper Threz (Nikolai Christensen)
35.49 5 - 1 Nikolai Christensen ( Casper Banghof)
38.14 6 - 1 Niklas Rasmussen
41.35 7 - 1 Niklas Rasmussen
42.43 7 - 2 Anja Kofoed (Marianne Hansen)

                                     

Udvisninger:

Hvidovre : 2 x 2 min.
Amager: Ingen

                                                                 

Anja, Sara, Josephine, Katrine og Nynne. 

Den første dag i efterårsferien og dagens modstander hedder Amager. Afbud fra hele 6 spillere og vi er nødt til at lave mange ændringer i vores kæder. Og vi fik det selvfølgelig meget svært. Men vores piger viste, at de alle kan kæmpe så det er en fryd for øjet.
Vores backer Camilla, Lindi, Joy, Sara, Katrine og Katrine sloges så det næsten slog gnister. Godt hjulpet at hele holdet, kunne vores reservemålmand Nynne vise, at hun også kan finde ud af at stå på mål. I angrebet kunne Anja lave sine første 2 mål og Vicky var også meget tæt på et par gange (bare bliv ved det skal nok komme). Nina (der er kommet til holdet i år) viste at hun er ved at blive en rigtig god Wing.

Christina, Lindi, Vicky, Camilla og Nina. 

Man kunne se, at vi har spillet en del kampe mod Amager, for de viste godt, at de skulle passe meget på Marianne og Josephine (Der blev gået til dem men de peb ikke). Og endelig til sidst: Christina: Det så ud som om, at hun har fundet de rigtige skøjter frem igen, for der var meget mere fart på end der har været længe. Helt fint.
De sidste par gange hvor jeg har tippet om den næste kamp har jeg fået ret. Jeg er helt sikker på, at med den indstilling og med vores normale kæder, så skal vi nok få revance på søndag, hvor vi møder Amager igen....Bare vent og se.

Joy, Katrine og Marianne.