Rungsted

Hvidovre 

4

0

(3-0) (1-0)

Udvisninger: Ingen.   Udvisninger: Ingen

Fredag den 29 marts gik turen mod Århus. Vi havde valgt, at tage af sted dagen før vi skulle spille. Lørdag skulle tidligt op for vi skulle nå at spise morgenmad før vi skulle spille vores første kamp. Vi skulle for første gang spille med i en turnering med hold som spiller som junior 12.1 hold. Vi har hidtil "kun" spillet i turneringer med hold fra 12.2 så det var en lidt nervøs holdleder der lørdag morgen skulle sende pigerne på isen mod Rungsted. Rungsted et hold der for mindre end 1 måned siden spillede uafgjort med Hvidovres 12.1 drenge (som vi har tabt med 19 - 2 til i en træningskamp i starten af året). Pigerne viste endnu engang, at de kan når de vil og kunne glæde deres medrejsende fans med  kun at tabe med 4 - 0. Et meget flot resultat. Spilmæssigt var der også meget at glæde sig over. Der blev fightet så det var en hel fornøjelse.     


Bagagebilen kom sikkert til Århus.


Kamp mod Rungsted.


Alt dette kunne være i traileren.  

 

Frederikshavn

Hvidovre 

8

0

(6-0) (2-0)

Udvisninger: Ingen.    Udvisninger: 1 x 2 min. 

Efter frokost skulle vi møde turneringens stærkeste hold. Frederikshavn der for 14 dage siden blevet nr. 3 med DM for junior 12.1 hold. Man kunne også se på deres sammenspil, at denne placering har været berettiget, for det er det bedste hold, som vi hidtil har spillet imod. Pigerne gik frisk til sagen, men var desværre bagud med hele 6 - 0 ved pausen. Nu kunne man frygte, at holdet ville rende ind i et stort nederlag, men som sædvanligt så kæmper holdet bare dobbelt så meget, når det er ved at gå galt. Vi fik begrænset nederlaget til 8 -0 og det må man sige, at vi kunne være godt tilfredse med. Frederikshavns træner roste  pigerne, for at blive ved med at kæmpe og jeg roste til gengæld Frederikshavn for at spille flot sammen. De spillede som et hold og hvis vi kan lære at spille på denne måde, så skal vi nok blive et hold der kan slå alle.   


Silke viser Mike hvordan man spiller hockey. 


Kamp mod Frederikshavn der blev nr. 3 ved DM.


Hvidovre og Frederikshavn klar til at gå på banen.

 

Amager

Hvidovre 

1

0

(1-0) (0-0)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

Efter aftensmaden skulle vi møde Amager. Et hold der blev placeret i den tunge ende i turneringen på sjælland. Pigerne troede virkelig på, at vi kunne "drille" dem og skaffe et overraskende resultat. Desværre fik Amager et mål allerede i 1 periode og vi måtte nu frem på banen. Begge hold havde en del chancer, men desværre for os blev der ikke scoret flere mål i denne kamp. Vi var tæt på at få et point, men vi havde ikke heldet på vore side. En god kamp med masser af godt spil. Mange redninger af Hannah og en god fight af hele holdet. Det som vi nu skal til at øve os på, må være at afslutte - Det er som om, at pigerne ikke rigtigt ved, hvordan de skal gøre, når de kommer i nærheden af modstandernes mål. Efter denne kamp skulle der nu hygges i gymnastiksalen - Der blev spist chips og drukket sodavand. Lidt hockey blev det også til mod drengen fra Hvidovre og Amager: Disse 2 hold delte vi Gymnastik - og sovesal med og det var lidt svært at få nattero. Efter at nogle af pigerne fik kysset drengene fra Amager godnat så blev lyset slukket.        


Kampråbet endnu engang. 


Hannah redder os igen.


Så er nogle af os klar til at sove.

 

KSF

Hvidovre 

4

2

(2-0) (2-2)

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 3 x 2 min. 

Hvidovres mål:

22.34 4 - 1 Julie Koch (Josephine Svendsen)
28.58 4 - 2 Katarina Nielsen


Vores flotte vimpel fra KSF.

Så var det blevet søndag og vi var om natten gået over til sommertid. Om det var derfor, at man var så træt eller om det var fordi at nogle af pigerne syntes, at det var sjovt at lave "natteløb" på gangen ved jeg ikke, men vi kom op og fik vores morgenmad. Nu var turen kommet til KSF og dette hold havde Ed (landstræner for damelandsholdet) med i boksen, så det var ikke svært at sætte holdet op til denne kamp. Desværre fik KSF nogle lette mål i første periode (var der ikke en håndpasning ved det første mål?) Vi var bagud med 2 - 0 ved pausen. I starten af anden periode kom KSF yderligere foran og man troede nu, at vi aldrig skulle score i denne turnering - Men heldigvis ville pigerne vise, at de også kunne lave mål. Vi kom på 4 -1 da Julie sende pucken i mål på en aflevering fra Josephine. Katarina reducerede yderligere så vi fik endnu et hæderligt nederlag.     


Kampen mod KSF.

 

Århus

Hvidovre 

10

0

(3-0) (7-0)

Udvisninger: Ingen.  Udvisninger: 2 x 2 min. 

Så var det tid til denne sæsons sidste kamp. Vi skulle møde værterne fra Århus. Vi havde set nogle af deres tidligere kampe og viste at vi skulle passe meget på deres spiller nr. 4. Desværre fik pigerne aldrig fat i denne spiller og vi spillede en rædsom kamp. Jeg personlig vil nok mene, at der var for meget tøsepjat op til denne kamp, hvor man overhovedet ikke var klar da man gik på banen. Hvordan kan man sidde i boksen og koncentrer sig mere om det modsatte køn end om kampen, når man ved at man skal på isen i løbet af 2 minutter? Og hvordan man kan opdage (10 sekunder før man skal på isen), at man har glemt sin ishockeystav i sovesalen - ja det fatter jeg simpelthen ikke.
Da spillerne var trætte og MEGET ukoncentreret bad de selv om dette store nederlag. 
Når man ser bort fra denne sidste kamp, så tror jeg nok vi skal klare den næste år, når vi skal op i junior 14.2 rækken. ALLE skal bare være 100% klar når de skal på banen og kæmpe som vi ved at holdet kan (når de har lyst).
 
Efter kampen blev Hannah valgt som den bedste målmand i junior 12.1 turneringen og det var et rigtigt valg. Et stort tillykke.


Så var der nogle der ville kysse godnat - andre ville ikke.


Vores sidste kamp i denne sæson var mod Århus.

 


Holdet foran traileren som vi var meget glade for at låne.


Så skal der skiftes ud.


Pigeholdet og Junior 16 sov i samme gymnastiksal. Om dagen var der også tid til af spille hockey mod hinanden. Pigerne fik også brugt reservetrøjerne.


Hannah blev udråbt som stævnets bedste målmand i Junior 12.1 turneringen.

.Stillingen i turneringen:

1 Frederikshavn 20 -  1 10
2 Århus 26 - 12 8
3 Rungsted 13 -  3 6
4 KSF  8  - 11 4
5 Amager  4  - 19 2
6 Hvidovre  2  - 27 0


Vores pokal.