09.00 0 - 1 Kasper Jensen (Nicklas Krause)
24.16 1 - 3 Marianne Hansen (Katarina Nielsen)
39.33 3 - 4 Nicklas Krause (Frederik Andersen)

Herlev angreb meget i 1 periode.

Hvidovre: 3 x 2 min.
Herlev: 1 x 2 min.

Vores dommer sørger for, at banden ikke vælter.

Træningskamp mod vores venner fra Herlev (junior 10). Vi skulle spille i den nye hal, men da der var kamp lige før vi skulle på is, måtte begge hold klæde om i den gamle hal. Dette fik vi klaret og kampen skulle begynde. Vi havde fået de 2 berømte lokale superdommere (Jannick og Peter) til at dømme kampen, så det kunne ikke gå helt galt. Nu var det spændende om vi kunne holde de gode takter fra kampen i går. Da det var en træningskamp fik vores normale målpige Hannah chancen som spiller og Anja fik sin debut som målpige. Første periode gik i gang og rent målmæssigt var det en katastrofe. Bagud med hele 0 - 3. Nå men allerede i anden periode gik det meget bedre. Denne periode vandt pigerne med 1 - 0 så nu måtte vi gå ud og kæmpe i den sidste periode.

Forsvarsspillerne passer godt på foran Anjas mål.

Allerede efter 2 minutter fik vi reduceret til 2 - 3 og minuttet efter kom udligningen. 3 - 3 og alt kunne ske i den meget lige og fair spillet kamp. Da der manglede et par minuttet fik pigerne chancen for at komme foran for første gang i kampen. Pucken dansede på målstregen men det sidste lille stykke ville den ikke. I stedet for kom Herlev foran da der manglede 1 ½ minut af kampen. Surt for pigerne og endnu mere surt blev det, da Herlev kunne lave kampens sidste mål kun 12 sekunder før tid. Slut på en god træningskamp for begge hold og da holdene tidligere på sæsonen har spillet en ligeså god kamp, så må vi jo arbejde på, at få arrangeret nogle flere kampe mellem de 2 hold.

Vicky omsværmet af hele 4 spillere fra Herlev.