20.58 1 - 2 Josephine Svendsen (Julie Koch)
28.45 3 - 2 Marx Oxfeldt (Patrick Russel)

Idag blev der kæmpet lige fra start af.

Gentofte Bandits: Ingen
Hvidovre: 2 x 2 min. 1 x 10 min.

Her har Katarina lige udlignet til 1 - 1.

Så skulle vi møde Gentofte Bandits. Kampen skulle spilles kl. 15.00 men is-planlæggeren i Gentofte syntes at han skulle ændre dette tidspunkt uden at fortælle det til os. Nå, vi måtte vente i omklædningsrummet i 25 min. så vi havde rigtig god tid til at lægge taktik. Vi aftalte, at vi skulle gå ud og kæmpe fra start. Vi vidste fra sidste år at vi især skulle passe meget på Felix det lavede mange mål mod os i de 2 kampe som vi tabte 1-5 og 2-5. Der blev kæmpet godt fra start, men det var alligevel Gentofte der kom foran. Det var selvfølgelig Felix der lavede målet. Vi kæmpede videre og Katarina fik da også udlignet før pausen. Vi gik til pause talte taktik og fik lidt at spise og drikke.

Hygge i pausen.

2 periode startede og vi kæmpede fortsat godt. Josephine bragte os foran til stor jubel for de mange forældre der havde taget turen til Gentofte. Desværre kunne vi kun holde føringen i 6 minutter. Gentofte fik udlignet og helt galt gik det 2 minutter efter. Vi var bagud med 2 - 3. Nå, vi havde en hel periode til at få udlignet. 3 Periode startede. Sådan en periode kan godt gå meget stærkt når man er bagud. Pludselig var der kun 3 minutter tilbage. Vi prøvede desperat at sende 5 angribere på isen men vi fik desværre ikke udlignet. 2 minutter før slutsignalet fik vi prøvet at få vores første 10 minutters udvisning. Lidt surt på dette sene tidspunkt. Vi fik desværre ikke udlignet, men tabte denne meget lige kamp. Hvis vi sammenligner kampen med de 2 kampe vi spillede sidste år mod Gentofte, så må vi nok konstatere, at vi er på vej i den rigtige retning.