Herlev

Hvidovre 

7

0

(4-0) (3-0)

Udvisninger: Ingen.   Udvisninger: Ingen

Så var det tid til Cyclus Cup i Odense. En Cup hvor alt fungerede perfekt til trods for, at der var hele 18 hold tilmeldt. En stor ros til Odenses forældre der virkelig må have haft en hård Weekend.
På grund af bil-mangel måtte vi benytte os af DSB til transporten + 1 transportvogn med en stor trailer som Martin havde skaffet.
Det var en god måde at følges ad på, så det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi tager toget. Vores første møde var mod Herlev, som vi i sidste uge spillede 1-1 med. Denne gang var der dog, i hvert fald en spiller med, som vi ikke havde spillet mod før. 6 mål og en assist lavede han, så man må jo nok konstatere, at denne spiller afgjorde kampen. Pigerne kunne simpelthen ikke stoppe ham.     


Netop ankommet til Odense.


Klar til vores første kamp med Herlev.


Vimpel fra Herlev.

 

Esbjerg

Hvidovre 

4

0

(3-0) (1-0)

Udvisninger: 2 x 2 min.    Udvisninger: 1 x 2 min. 

Så skulle vi møde Esbjerg. Dette hold har vi ikke spillet mod før, så det var med stor spænding at vi gik på banen. Det gik meget bedre end i vores første kamp. Det så ud som om, at pigerne var vågnet op og var begyndt at spille det spil som vi ved de kan. Det var bare ikke nok til at vinde kampen.
Da vi var færdig med kampen og havde spist aftensmad kom Esbjergs drenge  på besøg hos os. Det så ud til at begge hold hyggede sig, men kl. 10.00 måtte vi "smide" dem ud, for pigerne skulle i seng, så de kunne komme op næste morgen kl. 07.00. Vi blev vækket af vores lille soldat (som Stine gav et ordentlig gok i nødden, før han fik spillet sin melodi færdig - virkelig synd for ham - det siges, at han vil forsøge, at hævne sig i næste uge i Århus).                           


Drengene fra Esbjerg var blevet så glade for pigerne, at de kom på besøg om aftenen.


Vores første møde med Esbjerg.


Det ser ikke ud til at Daniella og Mia tro på alt hvad Dan fortæller dem.

 

Odense

Hvidovre 

3

3

(1-2) (2-1)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min. + 1 x 10 min.

Hvidovres mål:

12.32 1 - 1 Marianne Hansen
12.45 1 - 2 Katarina Nielsen
24.10 1 - 3 Katarina Nielsen

Den tredje kamp vi skulle spille om lørdagen, var mod de lokale mestre fra Odense. Et hold som vi heller ikke havde mødt før. Vi kom bagud, men Marianne der lavede vores mål i onsdag syntes, at det kunne være sjovt at lave mål igen. Kun 13 sekunder efter målet var det Katarinas tur til at score. Da vi så 5 minutter før tid kom foran med 1 -3, så skulle sejren være sikker - troede vi. Men Odense kæmpede flot  videre og fik (desværre for os) 2 mål og kampen sluttede uafgjort. Men vi kan da stadig sige, at vi aldrig har tabt til et hold fra Fyn. (Pigerne kæmpede flot og Lizette fik prøvet at komme i straffeboksen).     


Vandretur til skolen hvor vi skal sove og spise.


Tak for et godt stævne til Odense.


Bagagen ankommer til Provstegårdsskolen.

 

Rødovre

Hvidovre 

9

0

(4-0) (5-0)

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min. + 1 x 10 min. 
Så var det blevet søndag og vi skulle møde Rødovre i en morgenkamp. Iflg. pålidelige kilder, så vidste vi, at vi skulle passe meget på Simon fra Rødovre. Pigerne var virkelig opsatte på, at han ikke skulle score. Der blev tacklet og kæmpet, så det var en hel fornøjelse. (I denne kamp var det så Nynnes tur til at få sin første udvisning i en tackling af Simon. Nynne der ligesom Josephine fik en af de større straffe, var dog lidt skuffet over, at det kun var Josephine, der fik te under det lange ophold i straffeboksen). Det lykkedes pigerne at forhindre Simon i at score - men da Rødovre har mange andre dygtige spillere, så var der bare nogle andre det lavede målene.
Det er dog helt utroligt, som holdet er på vej frem i øjeblikket - På det sidste er der kommet en utrolig positiv holdånd. Det er ligesom om, at alle er begyndt, at tro på, at de kan spille ishockey. Alle kæmper for alle og hvis vi kan fortsætte den fremgang, så skal vi ikke være bange for at rykke op i junior 14 rækken næste år.              


Pigerne vidste at de skulle passe på Simon (og man må sige, at han blev dækket godt op - ikke Nynne?)


Rødovre og Hvidovre klar til at gå på isen.


Nielsen, Hansen og Clementsen hepper på deres venner fra Esbjerg.

 

Herning

Hvidovre 

4

0

(3-0) (1-0)

Udvisninger: 3 x 2 min.  Udvisninger: 2 x 2 min. 


Sidste kamp var mod Herning. (Vores første møde med dette hold).
 


Gave fra Herning.


Martin er så optaget af Hvik´s klubblad at han næsten ikke lægger mærke til, at vi havde besøg.


Vi lå temmelig tæt: Godt vi ikke var flere.  

Med den fight vi var vidne til i kampen mod Rødovre, kunne man ikke tro, at der kunne kæmpes mere - men - denne tro var forkert. Vi skulle nu møde Herning (også en hold vi aldrig havde mødt før). Herning der sloges med Rødovre om førstepladsen var et godt hold. Alle pigerne kæmpede, så det næstes slog gnister. I denne kamp var det Julie, der var vores tredje debutant i straffeboksen. Man må sige, at ved dette stævne, må der være opbygget en stor respekt omkring pigeholdet. Man må håbe, at disse piger kan holde sammen i mange år fremover og fortsætte disse positive takter. Så skal de nok blive en modstander som alle holdene i kviderækken vil komme til at frygte.     


DSB sørgede for transporten.


Så er der mad.


Klar til præmieoverrækkelsen.

Stillingen i turneringen:

1 Rødovre
2 Herning
3 Esbjerg
4 Herlev
5 Hvidovre
6 Odense


Vores medaljer.