49.05 9 - 4 Louise Itenov (Louise Louring, Katrine Schlichting)
54.53 9 - 5 Josefine Persson (Josefine Anderberg, Joy Kuch)
57.01 10 - 5 Maria Olausson (Marie Henriksen)
59.29 10 - 7 Marie Frøland (Josefine Persson)

Herlev:  7 x 2 min.
Hvidovre 2: 1 x 2 min.

Caroline stod igen på mål mod Herlev.

Trætte spillere ?

Når nu det ikke var muligt at få kampen flyttet (vi havde jo et rimeligt hårdt program i weekenden) så syntes jeg pigerne spillede en super kamp. Da man viste, at 12 af de 15 spillere lige kom fra en kamp i et super højt tempo  (+ vi måtte have en markspiller på mål) må jeg indrømme, at jeg frygtet et kæmpe nederlag mod Herlevs 1. hold. Heldigvis ville pigerne det anderledes og kæmpede til sidste sekund. Vi havde kun 40 minutter til at nå fra kampen med Svenske HV71 og til vi skulle på isen i Herlev. De sidste spillere kom lige på isen, da kampen startede. Vi var selvfølgelig ikke klar og tabte også 1 periode med hele 5-1. Vi fik kæmpet os tilbage i kampen og i 2 periode fik vi 3-3. Så forventede vi selvfølgelig, at der, som det har været de sidste 60 gange, i Herlev kom en iskørsel. Men det er der åbenbart ændret på (ingen iskørsel mellem 2 og 3 periode.....spændende om det også er sådan næste gang eller det kun var i dag). Vores piger overraskede igen og vandt 3 periode med 3-2 (virkelig stort når man tænker på, at det var pigernes 6 periode på bare 5 timer :-)
Til slut vil jeg da også lige nævne, at jeg er glad for vores holds spillestil. Når man se på nogle af vores modstandere, så syntes jeg af og til der er nogle spillere der går lige hårdt nok til den - Jeg er i hvert fald glad for at vi igen i dag kun får 1 spiller skadet mod Herlev.