HV 71

6

5

89 tilskuere                                                                                                                                                                                             (2-2) (3-1) (1-2)              3 x 20 min.

07.02 1 - 0 Mia Bau Hansen (Silke Lave Glud)
09.05 2 - 0 Josefine Persson (Line Ernst)
10.14 2 min. HV 71
12.37 2 - 1 Maja Jakobsson (Ida Karlsson)
18.56 2 - 2 Sandra Hedberg (Maja Jakobsson)
20.31 3 - 2 Josefine Persson (Sanne Just Jensen)
20.49 4 - 2 Sanne Just Jensen (Julie Gregersen)
26.10 5 - 2 Josefine Persson
37.12 2 min. HV 71
38.47 2 min. Min Bau Hansen
39.54 5 - 3 Maja Jakobsson (Sandra Hedberg)
41.21 5 - 4 Isa Lindqvist (Therese Karlsson)
42.28 5 - 5 Maja Jakobsson
50.16 2 min. Josefine Persson
54.13 6 - 5 Josefine Anderberg (Mia Bau Hansen)
56.17 2 min. Sanne Jensen

Hvidovre: 3 x 2 min.
HV 71: 2 x 2 min.

Så mangler vi kun holdene.

Kampen sættes igang.

Igen en super kamp mod HV 71. Vi kommer foran med 2 mål, men HV 71 kæmper sig tilbage i kamp og efter 1 periode er stillingen 2-2. I starten af 2 periode lave vi 3 mål på 6 minutter - så troede man jo lige at kampen ville blive sat på "autopilot". Desværre får vi et "nedbrud" fra 39.54 til 42.28, så med 3 mål på 2 ½ minut har HV 71 pludselig udlignet. I resten af perioden har begge hold gode chancer for at score det afgørende mål. Vi havde en svensk pige på "besøg" i målet og hun redder os et par gange ved stillingen 5-5. 5 minutter før tid er det så os, der laver det afgørende mål.

Vi ses i morgen :-)

"Klippet" fra HV71´s hjemmeside:

Matchreferat Hvidovre - HV71 6-5

(Publ. 2013-10-13) 2-2, 3-1, 1-2 Skott: 36-19

Målskyttar: Maja Jakobsson 3, Sandra Hedberg, Isa Lindqvist.
Hvidovre inledde i ett högt tempo och ledde efter 10 minuter med 2-0.
Efter deras andra mål tog vi över spelet och innan periodpaus hade vi kvitterat, vilket var ett rättvist resultat efter 20 minuter.

Början av andra perioden var spelmässigt rent dålig från vår sida och det small omgående, helt plötsligt var ställningen 5-2.
Efterhand under periodens gång repade vi nytt mod och jämnade ut spelet och lyckades reducera innan pausvila.

Med underläge 3-5 kom HV71 ut som ett nytt lag och efter några minuter var läget lika, 5-5.
Resten av perioden var ett ställningskrig där båda lagen hade bra chanser att ta ledningen, där danskorna till slut hade lite tur och kunde peta in en retur i en tilltrasslad situation framför
Sabina Eriksson.
Under matchens sista minuter pressade vi rejält och en kvittering var ytterst nära.

Som helhet, en otroligt väl genomförd match av hela laget,där inställningen och arbetsinsatsen var grym.