31.44 1 - 4 Mia Bau Hansen (Silke Lave Glud)
33.30 2 - 4 Michelle Almquist (Maria Olausson)
36.31 2 - 5 Silke Lave Glud (Marie Frøland)
42.12 3 - 5 Marie Henriksen (Julie Davidsen, Katrine Schlichting)
50.37 4 - 5 Katrine Schlichting (Marie Henriksen)
54.32 2 min. Herlev
57.36 2 min. Herlev

Herlev: 6 x 2 min.
Hvidovre 2: 3 x 2 min.

Kamp mellem vores "dame 2" hold og Herlev. Vi havde til dagens kamp fået en par afbud, så det var næsten kun de rutinerede spillere vi stillede med på dagens 2 hold. Herlev vandt 1 periode med 1-0. Lige til slut i perioden vrikkede Amalie om på foden og var ikke i stand til at spille mere. Caroline som mente hun havde rutinen som målmand fra de Hockey og fun arrangementer hun har været med til sprang ind i målet fra 2 periodes start. Det var med lidt frygt vi gik i gang, for vi havde på fornemmelsen, at Herlev nok ville skyde hver gang der var mulighed for det. Heldigvis fik vi udlignet i starten af perioden. Herlev skød herefter en del på vore nye målmand, men Caroline klarede flot, med god hjælp fra vores forsvar. Vores angribere var også helt forrygende i denne periode og på 16 minutter lykkedes det dem, at lave 5 mål. Vi førte med 2-5 efter 2 periode (det var ikke lige det vi havde regnet med efter vores lille "krise" mellem 1 og 2 periode). I 3 periode fik Herlev igen kontakt med os og det blev da lidt spændende til sidst. Desværre for Herlev lavede de et par udvisninger i de sidste minutter hvor de skulle have satset. Vores piger "kørte" sejren sikkert hjem - Dejlige med en spændende kamp i turneringen :-)