Herlev

3

4

Skudstatistik: 13 - 66     (3-21)  (6-15) (4-30)                                                                                              (0-1) (2-0) (1-3)              3 x 20 min.

11.12 2 min. Sofie Rasmussen
17.50 0 - 1 Josefine Persson (Julie Gregersen)
20.23 2 min. Josefine Persson
21.39 2 min. Herlev
24.03 1 - 1 Christina Andersen (Katrine Algreen, Katarina Lund Nielsen)
26.47 2 min. Josephine Asperup
34.33 2 min. Herlev
37.23 2 min. Josephine Asperup
37.44 2 - 1 Maria Olausson
39.54 2 min. Herlev
41.47 2 min. Holdstraf - 6 på is (Straffen siddes af Silke Lave Glud)
42.59 2 min. Josefine Persson
43.55 3 - 1 Katarina Lund Nielsen (Charlotte Densing, Marie Olausson)
44-04 3 - 2 Mia Bau Hansen (Louise Bjerregaard, Josephine Asperup)
46.59 3 - 3 Mia Bau Hansen (Josephine Asperup)
47.25 2 min. Herlev
49.31 3 - 4 Sanne Jensen (Josefine Persson)
56.36 2 min. Mia Bau Hansen

Herlev: 4 x 2 min.
Hvidovre: 7 x 2 min.

Så vi klar til topkamp.

Stort besøg i spillerboksen i dag.

Herlev havde en defensiv spillestil :-)

Så lykkedes det endeligt at få en kamp mod Herlev 1 :-)

Vi startede med at presse og have mange forsøg mod Herlevs mål  og det er også helt retfærdigt, vi kommer foran i slutningen af 1 periode. Desværre viser det sig, at denne føring får os til at blive lidt for offensive. Herlev får et par "friløbere" som heldigvis ikke giver bonus - men desværre lykkedes det alligevel Herlev at score 3 på stribe og med 16 minutter igen fører de 3-1. Vi får heldigvis reduceret kun 9 sekunder efter Herlevs mål til 3-1. Dette mål får os til at få troen tilbage og vi laver yderligere 2 mål. Vi vinder kampen med 3-4 og skudstatistikken siger 13-66 til os. Helt vildt at vi kun vinder med et enkelt mål. Med denne tætte kamp kan man se, at selv om vi har scoret over 300 mål er der stadig lang vej til en DM tittel og retten til at spille europacup til efteråret.

13 - 66 i skudstatistik :-)