Hvidovre 2

Gentofte

5

4

Skudstatistik: 19-35  (4-9) (9-10) (6-16)                                                                                                                 (2-0) (3-0) (0-4)              3 x 20 min.

01.30 2 min. Gentofte
05.57 1 - 0 Frederikke Dahl (Mia Bau Hansen)
13.57 2 - 0 Marie Frøland (Louise Hansen)
20.47 3 - 0 Mia Bau Hansen (Louise Bjerregaard)
22.13 2 min. Lindi Clementsen
36.26 4 - 0 Louise Bjerregaard
37.48 5 - 0 Josefine Anderberg (Louise Hansen)
39.19 2 min. Josefine Anderberg
40.38 5 - 1 Emma Russel (Julie Jensen, Cecilie Rørth)
46.23 2 min. Josefine Anderberg
43.45 5 - 2 Emma Russel (Rikke Skov, Anna Friis)
45.35 5 - 3 Cecilie Rørth (Julie Jensen)
46.47 5 - 4 Emma Russel (Julie Kryger, Cecilie Rørth)

Hvidovre 2: 3 x 2 min.
Gentofte: 1 x 2 min.

I dag var alle klar til kampstart.

Gentoftes målpige fylder ikke ret meget i målet, men hun kæmpede en brav kamp.

Dejlig tæt og spændende kamp. Vi starte i fin stil og vinder de første 2 perioder.  5-0 før 3. periode.
3. periode tror jeg vi skal glemme hurtigst muligt. Gentofte skifter målmand og det virker som om at "bare" det, de har fået en større målmand, så tror vi ikke på vi kan score mere. Gentofte presser os gennem hele perioden og vi taber denne med 0-4. Heldigvis kæmper vores piger videre og redder sejren hjem (Må indrømme, at da Gentofte scorede 4 mål i periodens første 6 minutter, så blev det nogle meget lange minutter til sidst).