42.40 3 - 5 Christina Andersen (Maria Olausson)

Herlev: 4 x 2 min.

Der varmes op.

Hasse (A.k.a. brølet fra Herlev :-) holder øje med damerne.

En god og spændende kamp.

Sæsonens sidste turneringskamp mod Herlev. Umiddelbart ser det ud som om det kun er Herlev og Hvidovre der er i stand til at tage point fra hinanden, så det kan være, at dagens kamp var den afgørende kamp om det uofficielle Sjællandsmesterskab. Vi taber med 4-5 og nu har begge hold slået hinanden 2 gange. Målscoren er 19-14 til os, så vi slutter i hvert fald bedst i de indbyrdes kampe :-)
I dagens kamp starter vi utroligt nervøst og vi kommer hurtigt bagud. Vi udligner men under 1 minut efter er Herlev foran igen. Efter yderligere 1 minut score Herlev igen, så det ser ud som om vi er vendt tilbage til vores gamle problem med, at vi ikke har fokus lige efter der er lavet mål - Det går galt igen efter Louise H. reducerer til 3-4, her går der kun 33 sekunder før Herlev score. Godt der er noget, at arbejde med de næste par måneder.
Selv om vi taber kampen, så er det ingen katastrofe. Nu har Herlev vundet den sidste kamp inden DM og så må de jo have den tvivlsomme ære, at være favoritter når vi skal til Aalborg. At vi ikke er favoritter kan vise sig, at være en fordel for vores unge hold. Efter nederlaget i dag, så kan det jo også være, at de sidste af vores piger vågner op og vi kan få nogle træninger med tempo på de næste par måneder (også træningerne lørdag morgen :-)

Slut på det sidste møde i grundspillet mellem de 2 hold.