45.48 3 - 6 Louise Hansen (Silke Lave Glud)
51.09 2 min. Nynne Lave Glud (der må være en der skylder Nynne en omgang :-)

Hvidovre: 4 x 2 min.

Herlev sender pucken ud af deres forsvarszone.

Jubel efter målet til 0 - 1.

Lige efter vi var kommet foran med 0-1 er Persson tæt på at udbygge føringen.

Umiddelbart ser det ud som om Herlev og Hvidovre er gået i "udbrud" i dameturneringen på ''Sjælland. Mon ikke de 2 første placeringer bliver afgjort på mandag i Hvidovre. De 3 indbyrdes kampe er endt 6-2, 3-4 og 6-3 (Hvidovre nævnt først) så vi kan altså tillade os at tabe med 5 mål på mandag og alligevel være bedst indbyrdes med Herlev).
I dagens kamp kommer vi hurtigt foran, men Herlev får udlignet kort efter. Midt i perioden har vi 5 gode minutter hvor vi har heldet til at få nogle mål og vi får skabt et lille forspring som vi holder kampen ud. En god kamp i et godt tempo (sådanne kampe skulle vi have nogle flere af).
Vi kommer foran med 3 mål 5 minutter inde i 3. periode og nu troede man lige vi kunne tage det stille og roligt.
Desværre startede dramatikken 9 minutter før tid. Der blev lavet en udvisning og dommeren rakte armen i vejret. Hvidovre havde pucken og da vi fik lov til at spille videre i over ½ minut så troede alle, at der var en afventende udvisning til Herlev. Hvidovre havde taget målmanden ud og spillede videre med 6 spillere. Da Herlev så fik fat i pucken fløjtede dommeren og kom over i Hvidovres boks for at få fat i en Hvidovrespiller som havde lavet udvisningen - det var vist en "ombytter". Carsten sagde lidt mere end man bør og så var vi uden træner i boksen. Nynne der ikke havde været på is under situationen tog de 2 minutter i straffeboksen. Vi spillede så i undertal og det lykkedes Silke at score (liggende - mens der blev lavet en udvisning på hende. Vi fik ikke målet p.g.a der blev lavet en udvisning på hende :-) Godt kampen var afgjort og der kun var kort tid igen for det hele var da ved at gå op i "hat og briller". Vi tog det som en "oplevelse", men jeg tror det var godt, at kampen var afgjort og at det var to modstandere der i forvejen har det godt med hinanden :-)

Persson blev kampens topscore: 3 mål blev det til.