U 15 + Dame/pigeholdet tager i træningslejr i Tjekkiet (Uge 42):

Lørdag den 16 oktober 2010: Skrevet af Toni   /  kampreferat skrevet af Carsten


Sol og ingen skyer 3 * i  Hvidovre     -     6 * og spredte byger gennem Tyskland     -      11 * og spredte byger i Tjekkiet.


Lørdag morgen mødtes vi ved Frihedens Idrætscenter kl. 07.40. Vi gjorde klar til at pakke og det blev en stor udfordring. Vi skulle have haft 2 minebusser men desværre kunne vi ikke skaffe dem. Vi fik fat i en mini-minibus og tog de bagerste 3 sæder ud så vi havde lidt bagageplads. Derudover havde vi 2 personbiler, så vi havde plads til 16 personer. Vi kørte et par timer efter vores U15 hold, men var allerede fremme lidt over kl. 20.00.  Undervejs havde Kamilla (i bedste gangsterstil) skiftet vognbane og drejet uden vi så det i Tyskland - resultatet var, at vi først blev "forenet" med dem igen efter ca. 2 timers kørsel. Til gengæld skal Kamilla og hendes navigator, roses for at vi (da vi endelig kom til Tjekkiet) blev ført op over Tjekkiets højeste bjerg, oplevede en skisportsby (uden sne) oplevede hårnålssving i mørkesort mørke og til sidst blev vi ført gennem "gaden" hvor der var noget at se på for os "fyre"...lidt ærgerligt at jeg var chauffør, så jeg ikke fik set lige så meget som bilen med Carsten og Sten :-). Vi nåede frem til Slaney og ligesom det plejer at være så, var der rigtig god mad til at mætte os. Vi fik den obligatoriske suppe (med persille og bagefter var der marineret påfugl med gammeldags kartofler (og persille) Dessert var appelsiner som der ikke var mange der tog. Herefter var Jiri klar til at dele værelser ud, så vi kunne komme i seng. De mandlige forældre gik dog lige over og støttede baren med at købe lidt fadøl - prisen var der vist ikke noget at sige til.....vi fik 485 fadøl til 24 "træpenge"....eller også var det omvendt, jeg husker det ikke så godt :-)

 


Vi fik pakket bilerne.

 


Her kommer der et billede af morgenmad på færgen

Kunne ikke overføres fra Nynnes kamera....et billede hvor man kan se nogle af pigerne spiser "sund" morgenmad


Her kunne Carsten og hans bil, havde været med på billedet - men han havde valgt at følges med sine lastbils kammerater :-)
 

Der regnede ind i mellem så meget, at vi kunne møde både på motorvejen :-)


 

3 biler og 1 turist :-)
 

Aftensmaden er klar.
 

Så kom vi endelig på is.
Søndag den 17 oktober 2010:
Frokost.
 


Sol fra en skyfrihimmel   -  13 *

Morgenmad kl. 08.30 (Vi fik lov til at sove 1 time længere end drengene :-) Så var der endelig is-træning for pigerne og efter den fik jeg løbet den sædvanlige tur over til Kents, Carstens og mit træ på bakken. 37.00 min. tog det (En bakke som de lokale åbenbart gør længere og højere for hvert år der går :-)  Så var der frokost og det ser ud som om Jeri har gjort det nemt for mig....det ser ud som om jeg bare kan kopier beskrivelsen fra sidst vi var her - De 2 første dage har i hvert fald været som sidst....jeg tillader mig at kopiere beskrivelsen som min super medskribent og jeg lavede om natten år 2008: "
Så var der frokost (suppe, økologiske vilde brune ris og kød - vi mener det var krokodille....i hvert fald meget eksotisk", med persille) Dessert var æble, men ligesom dagen før så var der ikke den store afsætning. Så tog drengene til ishockeykamp og pigerne tog til Prag for at shoppe. Vi kørte selv derind og det var lidt svært at finde rundt. Vi fik shoppet og spist diverse ting. navigatoren førte os sikkert hjem til aftensmad. Da vi kom hjem lød det som om "vores" hal var fyldt med flere tusinde tilskuere, der var kamp mellem det lokale 1 hold og de vandt en sikker sejr (der var ikke mange tilskuere men hold da helt op hvor kunne de larme). Forret var en skinkerulle med Tjekkisk remoulade (tror jeg nok) og så kommer der endnu en kopi fra 2008: "Hovedretten havde en touch af gourmet. Spagetti med kød - kødet var udefinerbart men det var ikke hunden på den anden side af gaden.....den gøede også den følgende nat" Persillen var der igen :-) Dessert var en vaffel med chokolade....som alle tog :-) Så var der forældrehygge i U15nernes VIP-lounge - der kan "vores" pusterum godt "gå hjem og lægge sig".


På tur til Prag.
 

Klar til at gå på shoppingtur.
 

Skal vi købe disse handsker?.

Se nogle store nutella-bøtter....skal vi smage?
 

Bare ikke vores træner ser det :-)

Så fik vi brugt nogle penge.
 

Nynne på en Herlev-cykel ???? :-)

Lad os vandre over til aftensmaden.

 

Sådan et bord ville pynte i et hvert hjem.

Det lokale hold fra Slany vandt en sikker sejr.

7 fans der kunne lyde som var man på Camp Nou.
 

Mandag den 18 oktober 2010:


Omklædningsrummet i Slany.
 

Skyet med lidt sol indimellem    -    13*

Pigerne fik morgenmad og så stod den på morgentræning. Herefter var der afslapning. Så fik vi frokost, først suppe og så kød magen til det som vi fik i går (tror jeg) eneste ændring var at spagettien var skiftet ud med ris. Herefter kunne dem der ville f.eks gå ind til Slany. Sten, Mini og jeg tog turen ind til byen. Da vi kom hjem løb jeg over til træerne efter bjerget (tiden blev forbedret fra 37.00 til 36.43 - virkelig en stor ting....Carsten havde tidligere på dagen løbet turen, men han påstod, at han ikke havde taget tid :-) Kl. 16.00 kørte vi ind for at møde Litvinov - En kamp vi gerne ville vinde pga. vi havde tabt med 4-1 til dem sidst vi var i Tjekkiet. Vi spillede en flot kamp og vandt sikkert med "Caroline-cifrene" 6 - 0. Bagefter spiste vi et festmåltid i Litvinovs restaurant. Først suppe, der ikke lignede den fra Slany. Der var blandt andet pandekagestrimler i og det smagte super. Hovedretten var noget kød og pommesfritter...et sikkert hit hos pigerne. Dessert var pandekage med flødeskum, som alle også kunne lide. Ved 21tiden kørte vi hjemad. Jeri kørte forrest, med det virkede ikke helt som om han kunne vejen - nå men hjem kom vi.


På vej til kampen mod Litvinov mødte vi denne skorsten - ikke sjovt med sådan en til nabo.

 

  Louny - Tjekkiet

Hvidovre U15

6 5
 

 Litvinov - Tjekkiet

Hvidovre

0 6

(0-3) (0-2) (0-1)                 3 x 20 min.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

03.30 0 - 1 Louise Hansen
08.19 0 - 2 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
11.45 2 min. Julie Gregersen
15.27 0 - 3 Emilie Fogelstrøm (Julie Gregersen)
24.44 0 - 4 Louise Bjeregaard
35.21 2 min. Litvinov
39.51 0 - 5 Julie Gregersen
40.42 2 min. Louise Bjerregaard
49.02 0 - 6 Silke Lave Glud (Emilie Fogelstrøm, Zette Haagensen)


Der kan komme ændringer, da vi ikke har fået den officielle kamprapport.


Vimpel fra Litvinov.
 


I hallens baderum er der klinker med Litvinovs logo.
 

Litvínov var vores første modstander på turen, en modstander som vi også for 2 år siden spillede i mod. Dengang tabte vi 4 - 1, hvor vi var 16 spillere og en målmand i form af Silke. Målscore var Persson. I dag var der 8 gengangere og 4 nye, i form af Julie, Marie, Kamilla og Amalie. Vi vinder 6 - 0, efter periodecifre på 3 - 0, 2 - 0 og 1 - 0. Målscore er Julie 2, Silke, Emilie, Hansen og Bjerregaard 1 hver.

Vi er bedre end dem på skøjterne både tempo- og balancemæssig og det var kun Litvínov´s første angrebskæde som til tider fik presset os. Vi holder dem på en ca. 14 skud på mål og har selv omkring det dobbelte antal skud på mål. Begge kæder score og spiller en god kamp, selvfølgelig er der div. små fejl, med f.eks. 2 spiller i samme løbebane, men også mange gode ting som f.eks. lange afleveringer op gennem midten til en friløber. Kamilla og Amalie står en halv kamp hver og holder begge nullet.


Opvarmning før kampen med Litvinov.
 


Så bytter vi vimpler....dårligt bytte (vores var 4 gange større end deres:-)
 

I kampens første minut var vi ved at komme foran, men vi fik desværre ikke pucken i nettet.

Silke måtte smide bukserne midt i 3 periode.
 

Kampens slutresultat (Godt gået, især når man tænker på at vi for 2 år siden tabte med 4-1 til Litvinov).

Der var indslag fra kampen på en lokal tv-station...Jiri måtte udtale sig for os, da der ikke var nogle der kunne tale Tjekkisk fra vores hold :-)

Super mad, syntes spillerne.
 

 

Tirsdag den 19 oktober 2010:

 

 Morgenløbetur for de friske.
 

Skyet med lidt sol indimellem    -    9*

I dag fik pigerne det valg at morgentræning kunne foregå med Hvidovres U15 drenge. Desværre var der kun 2 der tog imod tilbuddet. De øvrige kunne sove ½ time længere. Vi fik morgenmad og så var der afslapning. Mht. frokost så er vi tilbage til 2008 - Citatet lyder: "Fluerne er begyndt at dukke op, formentlig tiltrukket af den tarmgas som frokosten fremkaldte hos spillere og ledere. Sauerkraut, lidt kød og dagens persille, er ikke lige noget nordiske maver er vænnet til".
Så gik vi ind til Slany og Mini fik købt sig en hund. Hjemme igen og vi fik løbet en tur. Min tid blev desværre 8 sekunder langsommere og Carsten fik endelig taget tid på sin løbetur 29 min og lidt sekunder (men det kom frem, at han ikke løber helt over bjerget, men stopper før toppen). Så var der kamp, som vi igen vandt sikkert. Aftensmad var brød med kød og ost på (smagte super). Hovedretten lød på pommesfritter og noget indbagt ost. Desserten lød på appelsin. Vi afsluttede aften med lidt fodbold nede hos vores veninde.


Shoppingtur.
 


 


Opvarmning foran ledernes værelser før kampen imod ESA Praha
 

 HC Kladno - Tjekkiet

Hvidovre U 15

5 2
 

 ESA Praha - Tjekkiet (+ 4 drenge fra Hvidovres U15)

Hvidovre

0 13

(0-4) (0-3) (0-6)                 3 x 15 min.

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 3 x 1 min.

02.30 0 - 1 Louise Bjerregaard (Josefine Anderberg)
05.14 1 min. Lindi Clementsen
11.08 0 - 2 Zette Haagensen (Silke Lave Glud)
11.18 0 - 3 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
14.30 0 - 4 Louise Hansen (Louise Bjerregaard)
18.11 0 - 5 Louise Bjerregaard (Josefine Anderberg, Louise Hansen)
21.10 1 min. Louise Hansen
23.02 0 - 6 Zette Haagensen
29.22 0 - 7 Emilie Fogelstrøm (Silke Lave Glud)
32.13 0 - 8 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
36.42 0 - 9 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
37.18 0 - 10 Emilie Fogelstrøm (Silke Lave Glud, Nynne Lave Glud)
41.02 0 - 11 Louise Hansen (Josefine Anderberg)
41.56 1 min. Silke Lave Glud
44.44 0 - 12 Louise Hansen
44.54 0 - 13 Louise Bjerregaard

 

Hygge - Straffeslagskonkurrence 2 - 3

ESA Praha scorer Silke Lave Glud scorer
ESA Praha brænder Julie Gregersen scorer
ESA Praha scorer Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Josefine Anderberg scorer
ESA Praha brænder Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Hvidovre brænder
ESA Praha brænder Hvidovre brænder


Så er vi næsten klar.
 


Hvidovre pressede gennem hele kampen.
 

 

Kamp nr. 2 på turen var HC Esa Praha, et hold som vi ikke havde mødt før. Der var nogle trafikale problemer, så ikke alle deres spillere kunne komme frem til hallen og de lånte derfor 4 af vores U15 spillere for at fylde ud. Vi sidder fuldstændig på kampen og køre en sikker sejr hjem og igen holder vores målmænd i fællesskab med backerne nullet bagude. Begge kæder laver mål og vinder deres mini-match henholdsvis 7-0 og 6-0. De første 8 mål, er der 6 forskellige målscorer. En lille bemærkning, som jeg syntes var underlig. Vi spillede kun 3 x 15 min og fordi vi gjorde det, var udvisningerne åbenbart kun på 1 min, så det var ikke meget powerplay man kunne nå og køre. Det gjorde så ikke noget, da det kun var os som lavede udvisningerne ;-)

 

 

 Scoringsrekord for pigerne mod et Tjekkisk hold.
 

 

 

 

Onsdag den 20 oktober 2010:

 

 

 


Vores 2 super målmænd.
 

Lidt støvregn til start og så kom solen    -    7*

Op til morgenmad og så var der morgentræning. Så var der afslapning og så kom der frokost. Forloren hare (
måske paneret frikadelle) - dessert: Æble.
Så lejede vi hele bowlinghallen i Slany (400 penge) - hvis man ser på resultatet, så er der vist flere af spillerne, der kan være glade for at de har valgt ishockeysporten som deres sport.
Dagens kamp blev igen vundet sikkert. Vores målscore er nu 27-0 efter 3 kampe..lidt kedeligt.
Aftensmad: Forret et par pølser. Hovedret: Kød der smagte super godt og is til dessert. Igen kunne man ikke gå sulten i seng.


 


Vi fandt en bowlingbane og tog en kamp....heldigt for mange af spillerne at de har valgt at spille ishockey :-)
 

 HC Zbraslav -  Tjekkiet

Hvidovre U 15

5 3
 

HC Roudnice - Tjekkiet

Hvidovre

0 8

(0-6) (0-2) (0-0)                3 x  20 min.

Udvisninger:  3 x 2 min. Udvisninger: 4 x 2 min. 

01.39 0 - 1 Silke Lave Glud (Zette Haagensen)
02.35 2 min. Marie Frøland
03.32 0 - 2 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
09.58 0 - 3 Emilie Fogelstrøm (Louise Hansen)
10.37 0 - 4 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
11.09 0 - 5 Silke Lave Glud (Zette Haagensen)
17.40 0 - 6 Julie Gregersen (Silke Lave Glud, Emilie Fogelstrøm)
23.33 0 - 7 Nynne Lave Glud (Zette Haagensen)
25.07 0 - 8 Louise Hansen
25.32 2 min. HC Roudnice
26.12 2 min. Julie Gregersen
27.05 2 min. Louise Bjerregaard
27.42 2 min. HC Roudnice
49.02 2 min. Louise Bjerregaard
54.35 2 min. HC Roudnice


Begge vores målmænd stod igen en fejlfri kamp...her er det Kamilla der passer på målet.

 


 

Turens 3 kamp var mod HC Roudnice og det jeg har gået og tænkt de sidste par dage, passer åbenbart. Ifølge Jiri er vi blevet så gode, at ifølge ham, er det kun Slavia Prag som vil kunne give os modstand. Vi vinder 8 - 0 og har efter 1 periode allerede lukket og slukket kampen, hvor vi føre 6 - 0. De sidste 2 perioder, bytter vi om på angribere og backer. Der laver vi 2 mål på 5 min. efter rokadeskiftet og spiller derefter 35 min. uden og lave en kasse, til trods for at vi har over 20 afslutninger på mål i de min. :-( I morgen træner vi hårdt på is + office, så pigernes ben er endnu mere trætte og lader 5 spillere, spille med drengene inden vores kamp, så de også har en kamp i benene. Så må vi se om den sidste modstander kan drille/bide skeer med os.
 

 


Igen har vi spillet os igennem Roudnices forsvar.
 
 

 

 

Torsdag den 21 oktober 2010: Så var der tur til et Tjekkisk badeland.
 
Solskin og lidt skyer ind i mellem     -    9*

Morgenmad og morgentræning sammen med U15 - så var der frokost (fisk og kartoffelsalat.....nok første gang at køkkenet ikke fik så mange kokkehuer).
Så tog nogle til Slany by og andre tog i svømmehallen.
Ved 3tiden skulle vores drenge spille kamp og de fik flot 2 - 2 mod HC Kadan (de havde også lånt 4 spillere fra dameholdet :-)
Damekampen var  kl. 19.00 og her ventede en stor overraskelse til pigerne (læs kampref.) Vi fik flot kæmpet os til 3-3 og i alt fik vi så 3 sejre og 1 uafgjort på årets tur til Tjekkiet (målscore så flot som 30 - 3). Vi fik sen aftensmad (forret: et par madder og kylling med pommesfritter som hovedret) Lidt hygge og så på hovedet i seng

 


Superkamp mod et blandet hold fra HC Berounske Lvice (7 spillere) og Slavia Pragn 10 spillere)) - Det er nok det bedste resultat vi nogensinde har præsteret.
 

 HC Kadan -  Tjekkiet

Hvidovre U 15

2 2
   

 HC Berounske Lvice (7 spillere) / Slavia Pragh (10 spillere) - Tjekkiet

Hvidovre

3 3

(0-2) (1-0) (2-1)                  3 x  20 min.

Udvisninger: 3 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min

01.26 0 - 1 Silke Lave Glud (Julie Gregersen, Emilie Fogelstrøm)
12.55 2 min. HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
13.23 0 - 2 Louise Hansen (Louise Bjerregaard)
19.21 2 min. HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
21.33 1 - 2 HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
41.05 2 - 2 HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
48.02 2 min. Josefine Anderberg
49.26 3 - 2 HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
52.43 2 min. HC Berounske Lvice / Slavia Pragh
58.54 3 - 3 Silke Lave Glud (Louise Bjerregaard)

 

Hygge - Straffeslagskonkurrence 0 - 1

Hvidovre brænder HC Berounske Lvice / Slavia Pragh brænder
Hvidovre brænder HC Berounske Lvice / Slavia Pragh scorer
Hvidovre brænder HC Berounske Lvice / Slavia Pragh brænder
Hvidovre brænder HC Berounske Lvice / Slavia Pragh brænder
Hvidovre brænder  

Ind i mellem spillede vores modstandere kun med Slavia Pragh spillere på banen.


 


Udligning 1 minut før tid......bemærk lige at da kampen skulle "køres hjem" så brugte Tjekkerne kun spillerne fra stjerneholdet.
 

Turens sidste kamp og det er lykkes Jiri at skaffe en blandet modstander. De 7 bedste spillere fra HC Berounske Lvice og 8 spillere + 2 målmænd fra Slavia Prag. Nu fortrød jeg, at vi havde trænet hårdt om formiddagen med is og office + at jeg gav Kamilla, Julie, Silke og Hansen lov til at hjælpe drengene med deres kamp lige inden vores. Nå, det måtte jo bære eller briste og taktikken lød på hård fight og så tog vi det, som kampen skred frem.

1 periode vinder vi 2 - 0, hvor første mål er Julie og Silke som kommer 2 mod 0, da vi fanger modstanderen i og skifte alle 5 spillere, med en lang aflevering. Silke score på ass. fra Julie. Andet mål er Hansen på ass. fra Bjerregaard i powerplay.

2 periode taber vi 1 - 0 og vi begynder at blive presset mere og mere. Eneste rigtig store chance til os, er hvor Hansen sender et projektil af sted på overlæggeren.

Sidste periode og en smal føring på 1 mål. Ikke noget mål til dem i de første 10 min og jeg ville mene, at tøserne ville kunne vinde eller spille uafgjort. Desværre score de til 2 - 2 allerede 1 min inde i perioden og da de med 10 min igen score i powerplay til 2 - 3, tænkte jeg ok, det må blive et hæderligt nederlag. Der var langt mellem vores chancer og speciel, når de 5 modstander var Slavia Prag spillere, var vi presset. F..k hvor er de gode, det er jo Michelle Karvinnen hver og en. 2 min før tid tager vi en timeout og taktikken er, at lige så snart vi kommer frem, er det ud med målmanden. Modstanderen ville have sejren og sætter 5 Slavia Prag spillere ind, men med lige godt og vel 1 min tilbage af kampen, bliver Silke sendt af sted med en lang aflevering op gennem midten til en friløber, som hun sætter sikkert. Nu ville jeg have sejren og råber ud til dem et mål mere for de hænger med hovedet på grund af udligningen og det er lige ved at lykkes, da Silke igen får en friløber, men denne gang redder målmanden.

Kampen ender 3 - 3, som vi nok skal være tilfredse med, da vi til tider var under stort pres. Slavia Prag spillerne var ekstrem gode og det var kun halvdelen af dem som var med. Til gengæld  var vi kun 10 spillere og manglede også en masse + det var 8 gang på is på 5 dage, så stor ros til alle for en fighter indsats ud over alle grænser. Et hold, der på den her tur, har fundet ud af, at opbakning til hinanden, koncentration, støtte til hinanden og i den sidste kamp, en lille smule held, så er vi et uhyggelige hold og spille imod og det er ikke mange hold som kan tage point fra os. Slavia Prag slog Herlev for 2 år siden, i anden runde af europa-cuppen 10 - 0. Ifølge Jiri er de professional og lever af ishockey. Ikke at de kan stoppe på et tidspunkt og så skal de ikke lave mere, men så længe de spiller, så kan det lige løbe rundt, så de ikke behøver at arbejde. De træner 6 gange om ugen, 2 formiddags- og 4 aftentræninger.


Så er den hjemme :-)
 

Spillerne med de hvide strømper og målmænd er alle fra Sparta Pragh
 (En gik i bad før vi fik sagt tak for kampen, så hun mangler på billedet.)
   

Fredag den 22 oktober 2010:


Hvad er prisen hvis vi køber 4 af dem der ?
 

Solskin og super vejr hele dagen  -    12*

Op til morgenmad og træning. Herefter var der frokost (suppe - kartoffelmos og noget kød der smagte som en mellemting mellem pølse og forloren hare. Så gik turen til Prag, hvor vi fik handlet i hockeyshoppen og på det gule marked. Herefter gik turen til ishockey i den bedste række. Vi skulle se kampen mellem HC Sparta Prag og HC Eaton Pardubice. Kampen endte uafgjort 1-1 og vi fik forlænget spilletid og straffeslag. Sparta vandt og vi tog hjem til Slany. Her fik vi Pizza og pandekager med flødeskum. Herefter gik vi tidligt i seng, da vi skulle tidligt op næste morgen for at køre hjemad.

 

Så skulle vi se Ishockey.
 

Sparta Prags fans og mascot.
 

Vores piger blev interview og filmet til lokaltv.

Lørdag den 23 oktober 2010:


Efter kampen blev der "hygget" sammen med en enkelt kæde fra Sparta Prag :-)

Solskin på hele vejen hjem til Danmark    -    15*

Efter morgenmaden kørte vi hjemad. Vi fik en god start på turen, men lidt galt gik det, da vi kom tæt på Berlin. Vi (jeg) fik ikke drejet af på den rigtig afkørsel og vi fik en ekstra tur på 1 time gennem Berlin. Da vi kom ud af Berlin røg vi ind i en kø og så kom der krise. Jeg var nødt til at forlade bilen for at stille mig ud i vejkanten. Ikke sjovt med så mange tilskuere. Køen begyndte at bevæge sig (før jeg var færdig). Sten var hurtig og skiftede bil for at "bortføre" den bil jeg kørte i (gad vide hvad de andre bilister tænkte. Heldigvis stoppede bilerne igen og jeg kunne nøjes med at løbe omkring 500 m for at indhente de andre.
Vi kørte videre og spiste et hurtigt måltid på Lindis yndlingsrestaurant :-) Herefter gik det planmæssigt til Puttgarden og vi nåede frem til Hvidovre ved 21 tiden. 

Billede fra motorvejen :-)

Ophold ved en af Lindis yndlingsrestaurant :-)

Jo - der var nogle der spiste derinde :-) 

Scorelisten for Hvidovre Piger:

  Mål Assist Point
Silke Lave Glud 7 8 15
Julie Gregersen 6 4 10
Louise Hansen 6 2 8
Emilie Fogelstrøm 4 3 7
Louise Bjerregaard 4 3 7
Zette Haagensen 2 4 6
Josefine Anderberg 0 3 3
Nynne Lave Glud 1 1 2

 

 

 

 

Bisselisten for Hvidovre Piger:
 

  Udvisningsminutter
Louise Bjerregaard 6 min.
Julie Gregersen 4 min.
Marie Frøland 2 min.
Josefine Anderberg 2 min.
Lindi Clementsen 1 min.
Louise Hansen 1 min.
Silke Lave Glud 1 min.


 

 

 

Sidste chance for at opleve Slany i Tjekkiet i efterårsferien (vi forventer, at vi i årene fremover skal spille Europacup i oktober måned :-)

Sidste nyt om turen til Tjekkiet:
Vi får følgende kampe:

Mandag Litvinov
Tirsdag ESA Praha
Onsdag HC Roudnice
Torsdag HC Berounske Lvice / Slavia Prag

 

(Vi forsøger at lave programmet lidt om så vi kan komme ud og se noget mere af Tjekkiet end vi har gjort tidligere)

 

Hi Toni,
 
I have ready for you 4 czech teams. On Monday you will be play in Litvinov(you have played there 2 years ago), other games will be played in Slany:
on Tuesday against ESA Praha, on Wednesday against HC Roudnice and on Thursday against HC Berounské Lvice.
 
For monday boys team game I have fixed 3-4 boys from czech team, so that you can play your game in Litvinov with all your girls.
 
Best regards
Jiri

 

Hi Toni,
 
now I am sending you schedule games and  other times(food and etc.)
 
16.10.10                SAT            Arrival 20.-21.00. Accommodation. Dinner
 
17.10.10                SUN            Breakfast 8.30. Practise 10.00-11.00. Lunch 12.00. After lunch departure for the trip(either castle-depends on the wheather)
                                                    or for example Aqua Park in Prague (EUR 14,- per person for 2 hours) or direct in Slany?  Dinner in Slany  18.30.
 
18.10.10                MON            Breakfast 8.45. Practise 10.30 - 11.30. Lunch 12.15. In the afternoon if you like to see the first period of the boys game
                                                     in Louny(start of this game will be at 16.00) and after watching the first period departure for Litvinov. In Litvinov wll be
                                                     game from 19.00-21.00. Dinner after game 21.30 in Litvinov.
 
19.10.10                TUE            Breakfast 8.00. Practise 09.15 -10.15.  Lunch 12.15. Free program(walking and shopping in Slany)
                                                    Game 18.00-20.00 in Slany against the prague's team ESA PRAHA. Dinner 20.45.
 
20.10.10                WED           Breakfast 8.45. Practise 10.30-11-30. Lunch 12.15. Free program. Game 18.00-20.00 in Slany against HC Roudnice.
                                                    Dinner 20.45.
 
21.10.10                THU            Breakfast 8.00. Practise 09.15 -10.15. Lunch 12.15. Free program. Game 18.00-20.00 in Slany against HC Berounské
                                                    Lvice. Dinner 20.45.
 
22.10.10                FRI              Breakfast 8.45. Practise 10.30-11.30. Lunch 12.15. Departure for Prague-Program: first in Prague hockey shop
                                                    and then Yellow market and then to watch game in Prague. Price for one ticket EUR 9.-.(Here I need the number
                                                    of tickets as soon as possible, because this game is very attractive Sparta-Pardubice and the tickets will be sold out
                                                    very soon).  Dinner in Slany
 
23.10.10.               SAT            Breakfast 7.30. Departure for Denmark      
 
                      
 

Tjekkiet uge 42

Mødested:       Frihedens Idrætscenter
Mødetid:         Lørdag den 
Hjemkomst:   Lørdag 
Afgang:          .
                        
Afgang:                            

Adressen er:

Ice hockey arena Slany
Lacinova 1720
274 01  Slaný
Czech Republic

 

 Mange hilsner

Carsten – Toni – Mini (mobil 6168 4229)

 

Har du et godt link vedr. Tjekkiet så send det til mig  
Rejsemålsfakta fra Spies´ hjemmeside:
Rejsemålsfakta fra Spies´ hjemmeside:
Vejret i Tjekkiet
Diverse Web-kameraer

 

  Damer:  
15 Amalie Joa  
74 Kamilla Lund Nielsen  
4 Silke Lave Glud  
6 Emilie Fogelstrøm  
7 Lindi Clementsen  
12 Louise Hansen  
17 Marie Frøland  
18 Louise Bjerregaard  
19 Zette Haagensen  
20 Nynne Lave Glud  
23 Josefine Anderberg  
80 Julie Gregersen  
     
Træner Carsten Eldrup  
  Sten Bjerregaard  
  Mini Glud  
  Toni Glud  
     
  U15:  
  Oliver  
  Daniel  
  Sebastian  
  Frederik P.  
  Kroman  
  Frederik S.  
  Sanne  
  Ebert  
  Theis  
  Marcus  
  Nicco  
     
  Carsten  
  Dennes  
  Jan  
  Jimmy  
  Susan