42.24 3 - 6 Michelle Weiss (Sacha Jensen)
44.45 4 - 7 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
45.06 4 - 8 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
58.29 5 - 9 Michelle Karvinen
59.02 6 - 9 Michelle Karvinen (Nicoline Jensen)

Rødovre: 4 x 2 min.
Hvidovre 2: 4 x 2 min.

Første kamp på 2 dage mod Rødovre, her mellem jul og nytår. De første 2 var begge endt med nederlag og en masse mål. Hele 30 mål på 2 kampe, var resultatet af de første 2 kampe, 17 i den første og 13 i den anden. Denne kamp blev ingen undtagelse og endte med 15 kasser i alt.

Første periode ender 2 – 2 og vi får ikke en drømmestart, da Rødovre ikke skal bruge mere ind 23 sec., så har Michelle, ikke Karvinen men Weiss til en forandring scoret på os. Rødovre får også scoret den næste inden vi på de sidste 3 min af perioden, får udlignet til 2 – 2. Målet til 2 – 2, må vi takke Bianca for, da hun laver en fejl og spiller den lige til Silke, som kan ligge den i tom kasse. Bianca havde stået godt indtil det skete, men derefter var det ikke meget hun fik fat i og jeg tror helt klart den fik slået hende ud af kurs, til vores held.

Klar til kamp.

Så har vi scoret igen.

Da Rødovre scorede 2 mål på 31 sekunder tog Carsten timeout og fik "ro" over situationen.

Jubel over sejren.

2 periode vinder vi 4 – 0, og alt går nu vores vej, vinder de løse pucke, ingen dumme pucktab omkring linjerne osv. og alt hvad Rødovre prøver, bliver ikke til en succes. Selv da de sætter 2 x Michelle og Nicoline sammen lykkes det os og lave kasse på dem.

Sidste periode og taktikken i pausen gik på, at nu skulle vi have lært af sidste kamp, hvor vi førte med 2 mål inden sidste periode, men smed det væk på 2 min. Det skulle ikke gentage sig igen og da Karvinen efter 1.24 får en udvisning, tænkte jeg, det går ikke galt. Det gjorde desværre også alle pigerne og Rødovre laver 2 kasser på os i undertal, på dumme fejlafleveringer. Timeout til os og vi fik styr på kampen igen, og laver 3 kasser, så vi føre 9 – 4 og har lukket kampen. 2 min. før tid begynder vi allerede og slappe af og Karvinen laver 2 kasser, lidt surt for backer og målmand, da 4 baglæns mål selvfølgelig ser bedre ud end 6.

Kanon kamp af alle, samtidigt med at alt begyndte at gå vores vej. Silke takkede for at få lov til at double som wing, hvor de på modsatte kant var 3 winger og lavede en Karvinen og var indvoldveret i de første 8 kasser. Karvinen blev holdt på en ass. til 1 min og 31 sec. før slutfløjt, hvilket også var med til at gøre det muligt at slå dem. Super gået tøserJ