46.35 6 - 5 Michelle Karvinen (Cecilie Rørth)
48.01 6 - 6 Mia Bau Hansen (Louise Hansen)

Hvidovre 2: 5 x 2 min.

Hansen sender pucken sikkert i nettet.

Jubel efter en af vores scoringer.

Så kom årets anden kamp mod Rødovre, efter første kamp var endt i ren målfest med hele 17 kasser, desværre flest til Rødovre. Vi var i stort set samme opstilling som sidst, eneste ændring, var Malene ikke var med og at Nynne, var skiftet ud med Christina.

Første periode ender 2-1 til os og lige som sidste kamp er det Hansen som laver vores 2 første kasser. Deres første mål, er også lige som i sidste kamp fra Michelle stav.

Anden periode minder om første, den ender 2-1 til os, dog er det Silke som laver en kasse inden Hansen igen score sit 3 mål. Rødovres mål, ja hvem ellers ind Michelle.

Sidste periode og vi føre 4-2, ikke dårligt og dog. Vores sidste par kampe har vi bl.a. over Herlev1 også ført med 2 mål, men spillede uafgjort, lige som vi mod KSF, har ført med 2 mål og også spillede uafgjort mod dem. Vi får en rigtig dårlig start og allerede inden for 2 min., har Rødovre hentet vores føring og 5 min. inde i 3 periode bringer de sig foran for første gang i kampen. Vi får udlignet, Rødovre kommer foran igen, vi udligner, men med 5 min. får vi dødsstødet og vi taber kampen 7-6.

Det er selvfølgelig ikke godt nok, at tabe sidste periode 5 – 2, og det er kasserne til 2-4, 3-4 og 4-4, som falder inden for de sidste 2 min. af anden periode og første 2 min af tredje periode, som vender billedet rundt og gør, at Rødovre kommer med i kampen igen. Ærgerligt, fordi jeg syntes Michelle var til at tale med i dag, da hun spillede kamp lige inden vores kamp. Vi holder hende på 2 kasser, de første 2 perioder hvilket jeg syntes er flot. Hun laver desværre også alle 5 i sidste periode og derfor alle Rødovres mål.

Vores kamp i går med Hvidovre1 mod Herlev1, hvor Silke, Sanne, Julie, Hansen, Bjerregaard og Christina er med, må vi nok også se sidde i benene + Silke, Julie, Mia og Sanne spiller 15.1 i Rødovres anden hal inden kampen. Set med den baggrund er jeg både tilfreds og alligevel ikke, da vi havde dem på hælene og holdt den ikke.

Heldigvis er der masser af kampe endnu, så vi må vende tilbage til træningerne og tegnebrættet og se om det kan lykkes næste gang mod dem.