13.20 2 - 3 Nicolai Løngreen (Emil Redøhl)
28.28 3 - 4 Tobias Munch (Tobias Bengtson)
44.43 6 - 5 Sanne Just Jensen

Hvidovre: 2 x 2 min.
Rødovre U15.2: 1 x 2 mi.

Så starter kampen.

Anden kamp på 2 dage i 15.2 rækken, denne gang på hjemmebane mod Rødovre. Bjarke, som har haft Rødovres damer, styre nu de drenge og jeg skal love for, at de er altså ikke så ringe endda. Bjarke sagde ellers inden kampen startede, at han troede det var vores drenge, han skulle møde og ikke vores piger, så han var bange for, om hans drenge kunne klare det. Tror det var en taktisk detalje fra ham, for at lokke os til at gå et gear ned ;-), for da først kampen startede, skal jeg love for, at de drenge kom blæsende.

1 periode ender 3 – 3, efter vi har været foran 2 – 0 på 2 gode kontra mål.

Midterste periode ender 1 – 0 til Rødovre og speciel i den periode, danser pucken flere gange på linjen nede foran vores mål.

Sidste periode og bagud med et enkelt mål. Taktikken i pausen blev der snakkede om, at der skulle tages hårdere fat inde foran Amalie, så der i hvert fald blev lukket af bagude. Vi får en drømme start, da vi allerede efter 12 sec. udligner Rødovres føring og efter 7 min. af sidste periode kommer vi foran. Desværre får Rødovre scoret, hvor en af vores backer med skøjten får rettet pucken af, så den snyder Amalie. Derefter troede alle, tro jeg, at den ville ende uafgjort, men 17 sec. før tid sender Sanne et skud på mål, som målmanden taber ind i målet og vi derfor vinder kampen.

Vi laver 6 kasser og har 5 forskellige målscore og det er dejligt at se, at Sanne er begyndt at banke kasser ind oppe fra blålinie.