Herlev

Hvidovre

1

7

(1-2) (0-2) (1-3)              3 x 20 min.

02.58 1 - 0 Maria Olausson
14.01 1 - 1 Julie Gregersen (Joy Kuch)
19.01 1 - 2 Mia Bau Hansen (Nynne Lave Glud)
30.57 1 - 3 Christina Døj (Louise Bjerregaard)
38.42 1 - 4 Silke Lave Glud (Katarina Lund Nielsen)
46.53 1 - 5 Julie Gregersen
47.33 1 - 6 Julie Gregersen (Louise Bjerregaard)
58.07 1 - 7 Sanne Just Jensen (Julie Gregersen)
59.25 2 - 7 Susanne Hougaard (Maria Olausson)

                                                     

Udvisninger:

Herlev: Ingen
Hvidovre: Ingen


Hvad sker der her ?

Der er ikke så meget, at skrive om kampen. Vi vinder 7 – 2 og sætter 2 point på kontoen. Vores spil er ikke det bedste i år, alligevel har vi på 7 kasser, 5 forskellige målscore og Sanne laver sit første mål efter hun er kommet op på holdet. Øvrige målscore er Julie 3, Mia, Christina, Silke 1 hver. Endvidere, laver også Joy, Kata, Nynne og Bjerregaard point i form af ass.

Herlev åbner og lukker kampen med en kasse og jeg skal være ærlig og sige, at det er ikke godt nok forsvarsmæssig. Første kasse kommer fra Olausson, hvor vi er alt for passive og ikke går til hende og hun får scoret fra en lidt spids vinkel, men får til gengæld lov til at køre helt ind i hovedet på Amalie. Det andet mål er 35 sec. før tid, på en Herlev specialitet, hvor der er faceoff i deres zone. Centeren vinder pucken tilbage til back, som laver en lopper ud i midtzonen til wingen, som er stukket af sted og vi står og snork sover og Haugaard får en friløber, som hun sætter sikkert.

En situation man bare ved kommer, sammen med andre, som f.eks. når de går bag vores mål og lægger den ind foran på forreste stolpe igen.

I 1 periode tager vi alt for let på det og falder til deres tempo. Vi kaster bare pucken væk uden at kigge op. I pausen, får vi snakket om det, og det bliver meget bedre, vi kaster ikke bare pucken væk hovedløst og det er kun lige deres mål til sidst, som er noget L… i de sidste 2 perioder + at vi ikke score flere kasser.

Carsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Her er Hvidovrepigerne vist ved at komme i klemme :-)
 


Et hop for damerne.