21.55 2 - 1 Claudia Laumann (Lise Gregersen)
58.19 3 - 3 Camilla Riis (Julie Schouboe)

Hvidovre: 3 x 2 min.
KSF: 3 x 2 min.

Vores nye super angriber.

Der blev ikke mål.

Kamp mod KSF efter vores super kamp mod Herlev1, som endte 3 – 3. Vores første kamp i år, hvor vi har Kamilla med på 2´holdet, men det var ikke på mål, men ude i marken.

Vi vinder første periode 2 – 0, men skal helt hen til 1 min. og 20 sec. før tid, før vi laver dem. Den første er fra Michella og den anden er kræft edme fra vores målmand. Ja, Kamilla skulle kun bruge 19.05 før hun i marken lavede sin første kasse. Når en keeper kan score i sin første kamp, så kan jeg ikke forstå, at jeg har spillere, som spiller i marken hver gang, ikke score oftere ;-), men man kommer langt med fight og vilje og det har Kamilla, når hun er på isen.

2 periode ender 1 – 1 og her er det Bang som score for os.

Sidste periode og vi føre 3 – 1, jeg syntes jeg kan huske en kamp, får for få dage siden, hvor der også stod det på tavlen. Satan edme for at bruge et udtryk fra Team Easy On, om der ikke sker det samme igen, modstanderen laver 2 kasser i sidste periode og vi smider et point. Vi har åbenbart problemer i øjeblikket med at huske, at en kamp vare 60 min. og ikke mindre.

Carsten

KSF´s målmand har sikret sig pucken.

Lise var hurtigere end Carsten til at lave referat :-)

"KLIPPET FRA WWW.KSF.DK ":

Damerne gik hjem med en flot sejr & uafgjort
Hvor weekenden d. 19 & 20 Nov. bød på 2 kampe :-)

Vi stod over for en weekend med hele 2 kampe.
Første kamp skulle spilles fredag aften & næste kamp stod så for døren
allerede lørdag morgen kl. 8.00 - Så vi var klar på at det ville blive et hårdt program.
Ydermere skulle vi møde Herlev 2 & Hvidovre 2 - Som begge var nogle vi rigtig gerne ville lave nogle flotte resultater mod - Her vi mente at have en chance :-)

Fredag mødte vi Herlev 2
En kamp hvor vi fra starten sad rigtig godt på dem, og havde stort set det meste spil.
Men mål er normalt ikke vores super stærke side... Og vi skulle lige øve os lidt på at få knækket koden til mål  :-)

Men det lykkes - Og efter en rum tid fik vi hul på bylden.
Vi går hjem med en fantastisk flot sejr på    9 - 2
Alle var glade :-) Nu havde så blot kun 9 timer til næste kamp.
(De 9 timer skulle bruges på Udstyr af - Bad - Spise - Sove)

Målscorer & Ass fra Herlev kampen.
1. Julie S, Ass.Claudia  2.  Sarah, Ass. Desireé  3.  Barbara, Ass. Desireé & Lise
4.  Julie S, Ass. Riis  5. Riis. Ass. Julie S.  6.  Lise, Ass. Claudia
7. Riis, Ass. Barbara & Julie S.  8.  Riis, ass. Julie S.  9.  Julie S

Lørdag morgen stod vi klar igen, hvor vi skulle møde Hvidovre 2
Da disse piger er meget dygtige, vidste vi på forhånd at kampen ikke ville blive let.
De er hurtige & stærke, og rigtig teknisk dygtige.
Men vi var klar :-) Morgen friske og klar - Og med en super sejr i frisk erindring.

Ingen tvivl om at disse piger gav os mere modstand.
Men vi skøjtede med dem fra starten af kampen - Og lod dem ikke få deres spil til at glide.
Til modsætning fra gårdsdagens kamp skulle vores chancer udnyttes,
og vi skulle spille meget mere hårdt, og i et meget højt tempo.

Da vi går ind til 3 periode er vi desværre kommet bagud 1 - 3
Men humøret er højt - Og vi er enige om at kampen slet slet ikke er slut endnu.
Tværtimod begynder den for alvor nu...
Og vi for også flere mål :-) Hurtigt står den 2-3 Og alt er åbent igen..
Få min før slut vælger vi at toppe op - Og med stor bonus.
Da der blot er lidt under 2 min tilbage af kampen scorer vi et suuuper mål, så kampen ender