39.11 3 - 5 Mia Bau Hansen (Silke Lave Glud)
48.30 3 - 6 Silke Lave Glud (Mia Bau Hansen)
53.02 3 - 8 Sofie Rasmussen (Louise Bjerregaard, Mia Bau Hansen)
58.30 4 - 9 Louise Bjerregaard (Kirstine Bang, Caroline Søndergaard)

Hvidovre 2: 1 x 2 min

Fight foran KSF´s mål.

Pucken er i nettet.

Tæt "trafik" omkring det ene mål.

Så blev det 2´ernes tur til at møde KSF. Kampen blev en noget rodet affære, da KSF lagde ud som lyn og torden.
Og det gav pote efter 3 min, da Jaqueline Hørup giver KSF føringen på en løs retur foran målet.
Men heldigvis får vi udlignet små 2 min. senere på et mål af Silke. Herefter bølger det noget frem og tilbage. Især KSF´s første kæde skaber problemer, for de noget tunge Hvidovre spillere. Men heldigvis finder Mia Bau lige sin målnæse frem.
Med 2 hurtige scoringer sidst i 2 periode, kan vi gå ind til 3 periode med en 5-3 føring. Vi laver lidt om i kæderne til 3 periode, da jeg gerne vil have lidt ro i kæderne. Og det giver heldigvis pote. Pigerne (anført af en pludselig sulten Louise Bjerregaard, der med 2 mål og 1 assist i 3 periode) kører sejren hjem med 4-1 i 3 periode. Og vi kan sætte 2 lune point ind på kontoen. Så alt i alt blev det en god weekend, 4 point og en målscore på 27-5. Det må man sige er godkendt, selvom KSF kampen i dag, ikke bliver husket som en af pigernes bedste.