Hvidovre 2

Hvidovre 1

0

7

Skudstatistik     10 -30   (1-6) (5-13) (4-11)                                                                  (0-1) (0-4) (0-2)              3 x 20 min.

09.18 0 - 1 Josefine Persson (Katarina Lund Nielsen)
19.03 2 min. Louise Bjerregaard (Hvidovre 2)
27.03 0 - 2 Katrine Ellegaard (Line Ernst, Christina Døj)
28.21 2 min. Line Ernst (Hvidovre 1)
31.02 0 - 3 Louise Hansen (Josefine Persson)
37.26 0 - 4 Katrine Ellegaard (Line Ernst, Josefine Persson)
38.00 0 - 5 Louise Hansen (Katarina Lund Nielsen, Line Ernst)
42.15 0 - 6 Nynne Lave Glud
53.48 0 - 7 Josefine Persson (Katarina Lund Nielsen)
54.05 2 min. Nynne Lave Glud (Hvidovre 1) (sad den vist nok lige for Kata :-)

Hvidovre 2: 1 x 2 min.
Hvidovre 1: 2 x 2 min.

Hvidovre har pucken :-)

Der er mange Hvidovre spillere her

Så blev det tid til årets første kamp mellem vores 2 hold. Jeg keglede rundt i tiden og troede jeg kom 55 inden kampen skulle starte, men fandt ud af, at jeg kom 5 min inde i kampen.  Det må jeg nok betale mig fra J

1 periode vinder Hvidovre1, 1 – 0 på et mål, hvor de kommer 2 mod 2 og laver et overlap, som vores 2 backer har styr på, men Michella slipper lige Kata lidt og det er nok til at Persson kan spille hende og hun kan styre pucken ind, uden Michella kan nå at løfte hendes stav. Godkendt periode fra vores side.

Den midterste periode taber vi 4 – 0, som er min skyld. Vi kaster os ud i et voldsomt pres spil, som skal foregå allerede i deres zone, men med kun 2 kæder, koster det på kræfter, som 1´erne udnytter og laver deres mål på. Dog var det godt og se, hvordan vi til tider fik presspillet til at lykkes og erobret pucken til nogle store 100 % chancer, som Kamilla desværre reddede.

Sidste periode, går vi tilbage til første periodes spil igen og taber den 2 – 0. Igen godkendt periode af os.

1´erne har selvfølgelig flest chancer, men faktisk ikke nogle 100 % chancer hvor de kommer alene med vores målmand. Vores chancer som er nogle færre, er faktisk næsten alle, store 100 % hvor Bjerre, Silke osv. er alene mod Kamilla, og dem skal vi selvfølgelig arbejde på at blive bedre til at udnytte.