KSF

7

0

Skudstatistik     36-7   (12-2) (12-4) (12-1)                                                                  (3-0) (2-0) (2-0)              3 x 20 min.

02.07 2 min. Holdstraf  -  Josefine Anderberg
05.42 2 min. KSF
14.03 1 - 0 Julie Gregersen (Silke Lave Glud, Nynne Lave Glud)
17.35 2 - 0 Katarina Lund Nielsen (Zette Haagensen)
19.31 3 - 0 Louise Bjerregaard (Lindi Clementsen)
24.20 4 - 0 Nynne Lave Glud
25.05 5 - 0 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
51.22 2 min. KSF
52.12 6 - 0 Julie Gregersen (Zette Haagensen)
55.47 7 - 0 Katarine Lund Nielsen (Silke Lave Glud)

Hvidovre: 4 x 2 min.
KSF: 5 x 2 min.

Selv om det ikke "kørte" 100 % for vores kæder, så vandt vi alligevel kampen.

Ny kæde på banen.

Det meste at spillet foregik i KSF´s forsvarszone.

Årets første kamp mod KSF var uden Line, Persson, Malene (U17 kamp), Christina (syg) og Amalie (landsholdspinning). Alligevel havde vi 3 kæder og 1 målmand og rulle på med.

Vi vinder første periode 3 – 0 på mål af en fra hver angribskæde, i form af Julie,på  ass. fra Silke og Nynne. Kata på ass. fra Zette og Bjerregaard på ass. fra Lindi. Vi er lidt sløve med at komme i gang og efter 10 min. af kampen har vi kun haft 1 skud på mål, som kom uden fra midtzonen. Vi scorer ikke i de første 14-15 min. og laver de 3 mål inden for de sidste 5-6 min. af perioden.

2 periode starter med 2 mål inden for de første 5-6 min og derefter har vi igen en periode på 14- 15 min. uden mål. Målscore er Nynne uass, og Julie på ass. fra Silke.

Sidste periode vinder vi lige som anden periode 2 – 0 på mål af Julie på ass. fra Zette og Kata på ass. fra Silke og vinder samlet 7 – 0. De 2 mål bliver scoret inden for et mellemrum på ca. 5-6 min og vi har en periode i sidste periode igen på omkring 14-15 min uden mål.

KSF spiller en rigtig god kamp taktisk og med en bedre målmand, som er deres problem i øjeblikket, er det ikke sikkert at 3-4 af vores mål var gået ind. Alle spiller en godkendt kamp defensivt, men offensivt syntes jeg ikke det var tilfredsstillende. Vi har nu spillet 3 kampe og har i alle 3 kampe lavet 7 mål frem af banen. Fint nok med mig, for vi skal virkelig spille en dårlig kamp, hvis modstanderen skal score 7-8 mål på osJ