58.54 2 min. Herlev

Herlev 2: 3 x 2 min.
Hvidovre 2: 2 x 2 min.

Årets 3 kamp og 2 kamp mod Herlev2. Vi måtte undvære Julie og Sanne, til gengæld var Christina og Kata friske på at hjælpe os, så vi var 3 kæder.

Vi taber første periode 2 – 0, hvor det første mål er på en personlig fejl i egen zone som bliver straffet. Efter det hænger vi med hovedet og det udnytter Herlev til at lave et mål mere, 30 sec efter deres først, hvor vi slet ikke får dækket op inde foran mål.

2 periode starter med at vi efter ikke så lang tid, får en friløber til Kata, som hun brænder og når man som hold ikke lige har tur i den, ikke kæmper nok, sker der lige præcis det som ikke må ske. Herlev laver 2 mål, hvor det første er en aflevering/skud ude fra hjørnet, som på en eller anden måde kommer forbi Amalie og over til bageste stolpe, hvor der er en Herlev spiller helt fri. Deres andet mål i perioden, er et trækskud fra mellem midterlinjen og blå linje, som får lov til at sejle under benene på Amalie.

Nede med 4 – 0 inden sidste periode, prøver vi at gå på 2 kæder og får i starten den effekt som vi kunne tænke os og laver 2 mål inden for de første 3 min ved Christina og Silke. Resten af perioden står der os på spillet og meget af tiden bliver tilbragt i Herlev zone, men uden de store åbne chancer og vi taber derfor 4 – 2

Set over hele kampen, må vi konstatere af der er for mange som ikke rammer dagen og er langt fra deres optimale, som man ved og har set dem spille i andre kampe. Ikke fordi at Herlev stillede med et dårligt hold, nej tværtimod, der var 3 af Herlev 4 backer fra Herlev 1, nemlig Julie D., Ludvig og Schlichting til at forstærke deres forsvar, men jeg mener stadig det er et hold, vi skal kunne slå, selv med dem.