48.04 5 - 0 Line Ernst (Josefine Anderberg)
50.14 6 - 0 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
55.22 6 - 1 Mie Augustsen (Julie Davidsen)
57.38 7 - 1 Silke Lave Glud (Mia Bau Hansen)

Hvidovre: 4 x 2 min.
Herlev 2: 3 x 2 min.

Så er vi i gang.

Lad os følges ad.

Anden kamp i turneringen var mod Herlev2. Til dagens kamp, måtte vi se bort fra flere stamspillere som var Christina, Kata, Kamilla, Persson, Nynne, Joy og Zette, men vi har heldigvis masser af spillere og nogle af 2 holdets spillere som træner med 1´erne gik ind i stedet for.

Vi vinder første periode 3 – 0, hvor Anderberg laver 2 kasser med 2 ass. fra hver af hendes angrebskollegaer Line og Bjerregaard. Det 3 mål er fra Silke med Malene som ass.

2 Periode bliver lidt mere stille med hensyn til mål og vi vinder den 1 – 0 på mål af Line i undertal

Sidste periode bliver 3 – 1 til os og her er det Line igen med 1 mål ass. fra Anderberg og Silke med 2 mål med ass. fra Julie på den ene og Mia på den anden.

Vi sidder godt på kampen og er koncentreret hele kampen igennem og holder Herlev på et sted mellem 5 og 10 skud på mål. Kun en enkel gang i anden periode, hvor Herlev er i powerplay, er der panik og lidt trængsel foran vores mål, men Amalie redder os, selv om hun ikke havde haft meget at lave på det tidspunkt. Til gengæld har vi for mange skud i forhold til hvad vi laver af kasser og mange af chancerne var også 100 procent chancer, som vi skal have puttet ind. Vi har spillet 2 kampe og vundet begge 2 med 7 – 1, begge kampe har været afgjort inden modstanderen med 3 – 4 min tilbage af kampen har scoret ind mod os, så Rene og jeg er tilfredse.