54.40 7 - 10 Michelle Karvinen (Nicoline Jensen)

Hvidovre: 6 x 2 min. + 2 x 10 min. + 1 x 20 min.

Hygge mellem 1. og 2. periode.

Amalie klarer i fin stil.

Med hele 6 mål var det Michelle Karvinen, der gjorde forskellen på de 2 hold.

Sæsonens anden kamp, var mod Rødovre. Rødovre blev nr. 3 sidste sæson med os lige i røven 1 point efter, så vi har øget målsætning for i år og vil gøre alt hvad vi kan få at ende på den 3 plads.

1 periode endte 3 – 3 efter at Rødovre først var kommet foran 1 – 0 og derefter 2 – 1, inden vi så kom foran 3 – 2 for derefter at de udligner til 3 – 3 inden pause. Målscore fra os, Hansen 2 og Julie 1. Rødovre, Michelle 3. Ved vores scoring til 3 – 2 med 23 sec. tilbage af perioden laver jeg en fejl og lader kæden som har scoret blive på is til trods for at Rene lige havde set på spillerne efter scoringen, at de ikke var klar og det straffede Michelle med at score 11 sec efter vores mål.

Så blev det en god gang Hawaii hockey og 2 periode bød på hele 8 mål fordelt med 3 til os og 5 til Rødovre. Målscore fra os,  Julie, Hansen og Silke 1 hver. Rødovre, Michelle 2, Cecilie, Nicoline og Julie 1 hver.

3 periode score vi til 7 – 8 efter små 4 min ved Silke, inden Rødovre knækker os og score først ved Julie og derefter Michelle til slutresultat 7 – 10. 1 sec. før tid er tændingen og pulsen for meget oppe i det røde felt og der kommer et lille slagsmål med Silke og Nynne fra os og Jo og Nicoline fra Rødovre.

Jeg syntes vi havde stor ære af kampen og sidste år, hvor vi spillede mod Rødovre og de havde Michelle med, fik vi ikke et ben til jorden og tabte 7 – 0. I dag laver vi 7 kasser på dem, som er mere end, hvad vi lavet mod dem i alle 4 kampe sidste år ( 1–1, 2–2, 3-2 og 0–7 ). Kampen bølger frem og tilbage med først Rødovre føring, så os, så dem, igen os, for til sidst dem, hvor de trækker afgørende fra. Deres backer er så dårlige, at det er med garanti, at vi laver mange kasser på dem i de næste kampe også. Spørgsmålet er om vi kan finde en taktik, som kan gøre, at vi kan stoppe Michelle, for hun redder dem i dag og laver 6 kasser og 1 ass. og udgør forskellen, resten af Rødovre holdet er til at lukke op og skide i. Ikke en potte pis vær´.