50.04 0 - 7 Josefine Persson (Louise Bjerregaard)

Herlev: 4 x 2 min.
Hvidovre: 5 x 2 min.

Kæden med de "sorte får" jubler efter at være kommet foran i starten af kampen.

Meget af spillet foregik foran Herlevs mål.

Så kom årets første turneringskamp for 1´ter holdet og det var som i eliteserien en kamp mellem nr. 1 og 2 fra sidste sæson. Vi var i stærkeste opstilling af de spillere som vi har til rådighed i år, hvorimod Herlev manglede nogle spillere.

Første periode vinder vi 2 – 0, hvor først Silke får trukket fri af sin modstander og løber ind fra hjørnet og sætter den op over skulderen på målmanden. Derefter er det Malene som inden perioden udløber, knalder et slagskud af sted, hvor pucken ryger under benene på målmanden.

2 periode vinder vi 4 – 0. Line laver den første, på ass. fra Persson, hvor hun sender et trækskud over i det lange hjørne eller som Rene sagde ” Det var en følt inderside, Jon Dahl”. Så går Silke og Julie amok, først får de en 2 mod 1, hvor backen smider sig ned og Silke med en følt liftpas lægger den over spiller/stav til en helt fri Julie som kan score. Derefter er det Julie som lægger den over til Silke, som score ( Hun havde så meget tid, at hun i teorien kunne vende staven om og støde pucken ind over stregen) Inden perioden udløber laver Silke en mere, som via målmand og overlægger til sidst kommer ind over stregen og laver dermed hattrick.

Sidste periode ender 1 – 1, hvor vi score først i powerplay. Det er Persson som smækker den ind fra ass. fra Bjerregaard inden Herlev 3 min før tid, får slettet nullet oppe på deres side af tavlen ved Marie Henriksen.

Vi skulle vinde kampen med det hold Herlev stillede med og gjorde det også. Det var vores første kamp, hvor Line, Persson og Malene var med og de gjorde det godt sammen med Bjerregaard. Kæden med Julie, Silke, Hansen og Nynne, gjorde det også godt, selv om Julie og Silke havde spillet ikke mindre end 11 perioder af 15 min lørdag og søndag formiddag op til kampstart. Hansen var en lille smule anonym, men har til gengæld været god i de andre kampe. Lindi, Christina, Kata og Ellegaard knokler rundt og slider på modstanderen, så de taber kræfter, men mangler at få det offensive til at køre bedre og også producere mål. Joy og Zette doblede som højrebacker og gjorde det glimrende.