(0-1) (0-1) (1-1)              3 x 15 min.

16.47 0 - 1 Sanne Jensen (Josefine Anderberg)
27.51 0 - 2 Emilie Fogelstrøm (Sofie Rasmussen)

KSF: Igen
Hvidovre: Ingen

Allerede under opvarmningen var der vild jubel (sikkert pga det tidlige kamptidspunkt).

Klar til årets første "rigtige" træningskamp.

Vores første træningskamp i år, ud over den interne kamp, som vi havde spillet i mandags var mod KSF, som havde inviteret os derud. Vi havde 13 spiller og 1 målmand med derud.

1 periode vinder vi 1 – 0 på et mål af Sanne, som sender et trækskud af sted fra blålinie og hopper over skinnen på målmanden (Ja, det er rigtig, den rammer isen lige inden og springer derefter op over målmandens skinne) .

2 periode vinder vi også 1 – 0 på et mål af Emilie F., som får den af Sofie på en faceoff i KSF zonen. Skuddet rammer noget stav/skinne og bliver til en nokkel puck og gør at målmanden ikke kan rede den.

Sidste periode ender 1 -1 efter at KSF først score. En kasse som snyder os lidt, da pucken ligger oppe på nettet bag målet, men dommerne vælger ikke at fløjte og pucken kommer i spil igen, som bliver til KSF fordel og deres spiller kan score fra bag mål, da Amalie desværre ikke når over til den ene stolpe og via hende går ind i målet. KSF satser til sidst og piller målmanden ud og det udnytter Mia Bau til at score i tom kasse.

Jeg syntes vi har kampen godt under kontrol hele tiden, men KSf manglede også Camilla Riis, som er en af deres bedste spillere. Vi skal blive bedre til at score, da vi har mange chancer, som dog også bliver reddet godt at Lisa, som de havde på mål.

Sidst men ikke mindst, er det heller ikke smart, at tage til after party med Ligahockey efter deres kamp mod Panteren og det var tydeligt at se, visse spillere spille under deres middel på grund af søvnmangel ; -)