28.40 0 - 4 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
48.38 1 - 5 Katarina Lund Nielsn (Zette Haagensen)
56.04 1 - 6 Louise Hansen (Julie Gregersen)
56.20 1 - 7 Silke Lave Glud (Louise Hansen)
59.54 3 - 7 Marie Henriksen (Charlotte Densing)

Herlev: 2 x 2 min.
Hvidovre: Ingen

Vores første besøg i Herlev denne sæson.

Amalie spillede en storkamp...og Silke ville lige med på billedet :-)

Vores første træningskamp i år, ud over den interne kamp, som vi havde spillet i mandags var mod Herlev, som havde inviteret os derud. I forhold til vores kampe sidste år mod dem, måtte vi se bort fra Kamilla (Arb.), Malene, Line, Persson (Alle u17 pujlespil), Mie (Gravid), Nynne, Svendsen (stoppet) og L. døj (skiftet til Herlev), men havde alligevel 14 spillere og 1 målmand med derud. Herlev havde dog også deres afbud til kampen i forhold til sidste år og manglede Gosia, Stephanie, Asperup, Itenov og Olausson, så det lignede på papiret en tæt og lige kamp.

Vi vinder første periode 2 – 0, på et PP mål af Hansen som hun sætter hammerne godt i nettaget med baghånden og et mål fra Bjerregaard, som hun styre mellem benene på Katrine S. efter Michella har skudt på mål.

2. periode vinder vi også 2 – 0, hvor Julie kommer 1 mod 1 med Julie Davidsen og løber rundt om hende, som var det, det nemmeste i verden og score. Derefter laver Silke et mål, hvor Julie og hende spiller pingpong til hinanden og score til sidst.

Herlev score efter 56 sec. ved Louise D. i 3. periode, som lige gav os et wake up call om at kampen ikke var slut endnu og vi laver 3 mål, ved henholdsvis Hansen (1), Silke (1) og Julie (1), inden Herlev for lavet 2 mål mere, ved først Katarina Byth og til sidst Marie Henriksen, som gør, at vi desværre ikke vinder alle 3 perioder, men spiller den sidste 3 – 3.

Taget i betrækning af, at det er tidligt på sæsonen, var der mange positive ting og tage med fra kampen. Kæden med Hansen, Silke og Julie laver 6 kasser fordelt med 2 kasser til hver, 1 periode har vi 3 100 % chancer ved Julie, Silke og Christina, som vi ikke score på. 2 og 3 periode har vi flere angreb nede fra egen zone og ned mod Herlev, hvor vi er i overtal, Amalie stod en brand kamp, hjulpet godt af backerne. Alle var ydmyg og knoklede r…. ud af bukserne, vores 3 kæde med Bjerregaard, Emilie F. og Anderberg klarede det fint, selv om de til tider kørte over for Marie Henriksen, Christina Andersen og Louise Døj.

Minus må være opspil som stadig til tider er for meget bande rundt og forkerte løbemønstre, og at vi stadig i visse situationer er for stille stående. For lang afstand imellem spillere til tider i styrspil, som bliver til spild af energi og kommunikation ude på banden spillere imellem.