40.57 2 - 9 Julie Gregersen (Silke Lave Glud, Louise Hansen)
57.05 2 - 12 Mia Bau Hansen (Louise Bjerregaard)
58.05 2 - 13 Line Ernst (Josefine Persson)

Herlev 2: 4 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

Amalie redder i fin stil.

Tak for i dag - Vi ses i DM-finalen :-)

Så blev det sidste kamp i denne sæson mod Herlev2.  Vi var til dagens kamp lige 15 spillere og 1 målmand, da Christina var blevet syg.

Vi starter som lyn og torden og kommer på 2 – 0 efter 56 sec. ved Line og Silke. Herefter går der et stykke tid inden næste kasse komme fra Silke og så gik der ellers Shakin Stevens i os. Vi spillede med hovedet under armen og først score Herlev i powerplay, hvor vi slet ikke ligger pres på dem og de får bare lov til at køre den rundt. Derefter score de på en friløber fra deres egen blå linje, da begge vores backer ligger og køre rundt nede i hovedet på deres målmand. 3 – 2 til os efter første periode mod Herlev2 L ikke godkendt.

Anden periode og der måtte tales med høj stemme i pausen, for at vække dem op.  De vågnede og vandt perioden 5 – 0, på mål af Silke 4, og Persson 1 og der blev lukket fuldstændig af bagude nu.

Sidste periode blev lige som anden også vundet 5 – 0, på mål af Mia 2, Line, Julie og Silke1 hver og igen, ingen chancer til Herlev og kampen ender 13 – 2.

Vores sidste 10 min. i første periode er noget være lort, for at sige det pænt, men ellers er resten af kampen, som jeg forventer den skal være mod Herlev2, spil til et mål.