28.51 3 - 0 Marcus Winther (Magnus Ferslev, Waldemar Ahlberg)
40.04 4 - 2 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
43.15 5 - 4 Sofie Rasmussen (Silke Lave Glud)

Gentofte U15.2: 3 x 2 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

I anden periode var Gentofte farlige.

Så angriber vi.

Sæsonen lakker med enden og det var vores sidste kamp i 15.2 rækken mod en klub uden for Hvidovre, nemlig Gentofte. Første kamp mod dem, var endt med en sejr til os på 4 – 3, men kampen kunne have gået begge veje.

Første periode og begge hold føler lige hinanden an på klingerne og den ender 0 – 0.

Anden periode tilhøre Gentofte og de vinder den 3 – 0. Perioden starter lidt som i første, men da Gentofte efter 6 min. score til 1 – 0, falder vi sammen og Gentofte får scoret 2 mere inden pausen til sidste periode.

Nede 0 – 3 inden sidste periode, var det vigtigt, at vi fik første kasse, men det skete ikke. Igen kokser vores forsvar og Gentofte skyder på mål hele 5 gange uden vi rør pucken og den 5 gang, kan Amalie ikke stille mere op, efter hun har reddet 4 skud, helt inde tæt under mål. 0 – 4 og kampen var afgjort troede jeg, men pludselig tager fanden ved pigerne og de laver 3 mål, inden for 6 min. Bagud med en enkel og 5 min igen, nu skulle Gentofte presses helt i bund. Det lykkes også, men med 2 min igen, får de en friløber, fordi vi presser så meget og score til 5 – 3. Vi satser og piler målmanden og score 20 sec. efter deres mål til 5 – 4 og resten af kampen spiller vi også uden målmand, men får ikke scoret mere og ender derfor med at tabe 5 – 4.

En skidt kamp, som sagens kunne have været vundet, da vi gav Gentofte mange af deres mål, dog er jeg yderst tilfreds med kampens sidste 11 min., som vi vinder 4 – 1, det er bare ikke nok, når en kamp vare 45 min.