37.11 2 - 2 Sofie Rasmussen (Julie Gregersen, Silke Lave Glud)
44.34 2 - 4 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
46.35 2 - 5 Silke Lave Glud (Straffeslag)
54.55 3 - 5 Christina Døj (Malene Frandsen)
58.32 3 - 6 Sofie Rasmussen

Hvidovre 1: 2 x 2 min.
Hvidovre 2: Ingen

Intern kamp lørdag morgen.

Næst sidste interne kamp mellem vores 2 hold. Desværre er vi ramt af utrolig mange afbud i øjeblikket, men vi kunne da stille 8 og 1 målmand på 1´terne og 9 og 1 målmand på 2´erne.

Første periode ender 1 – 1. Først score vi til 1 – 0 ved Malene, inden Julie får en friløber og score til 1 – 1.

Anden periode og vi kommer igen foran 2 – 1 på mål af Line. Kort tid før perioden udløber laver 2´erne 2 kasser og kan gå til pause foran 3 – 2. Først er det Sofie, på ass. fra Julie og Silke som score og derefter er det Silke, som får brudt sin måltørke på et rigtig klude mål. Pucken bliver skudt på mål og Amalie redder. Joy løber ned for at tage pucken og lige som hun rør den, kommer Silke og slår til puck/joy´s stav og Amalie, som tror der ingen fare på færre er, når ikke og samle benene, inden den ryger under hende og ind i kassen.

Sidste periode og alt er stadig helt åbent. Desværre viser 2´erne sig, som det utrolig giftige kontra hold, de er, ingen nåde over for 1´terne. Først stikker Julie af sted, efter 1´terne har cyklet rundt oppe i 2´ernes zone, dog redder Amalie hendes skud, men pucken ryger lige ud til Silke som banker den i kassen. Derefter stikker Silke af sted, igen efter 1´terne har cyklet rundt oppe i 2´ernes zone og Malene må trække i nødbremsen og der er straffe, som Silke score på. Kort efter score vi til 3 – 5 og med 2,5 tilbage af kampen satser vi og tager målmanden ud. Vi får bidt os fast i ca. 1 min, men med 1,5 min tilbage af kampen får 2´erne pucken ud af zonen og Sofie kan score i tomt resultat til slut resultat 3 – 6.

Skidt kamp fra vores side og det var tydeligt, at 2´erne brændte mere for at ville vinde denne kamp. De var først på de løse pucke og vandt nærkampene ude ved banderne og I kørte vel kun rundt på omkring 80 procent og jeres skud sad som regel lige i maven. Stor ros til 2´erne og jeg må sige, det havde jeg ikke regnet med, speciel efter at I havde spillet sent fredag aften en forholdsvis hård kamp mod Herlev1. Sindssyg høj fart i skøjterne, taget den kamp fredag aften i betragtning.

Carsten

PS. Herlev slog Rødovre 10 – 0, så I er stadig ikke sikre på SM-guld. Det skal sikres på fredag i vores sidste interne kamp, hvor der er revanche.