30.39 2 - 2 Sanne Just Jensen (Josefine Anderberg, Emilie Fogelstrøm)
37.51 3 - 2 Christina Andersen (Marie Henriksen)
38.34 3 - 3 Emilie Fogelstrøm (Josefine Anderberg)
44.33 4 - 3 Louise Døj (Katarina Byth Carstens)
57.21 2 min. Herlev

Herlev: 4 x 2 min.
Hvidovre 2: 2 x 2 min.

Klar til kamp fredag aften.

Anden kamp mod Herlev1 på 3 dage, denne gang med vores 2´hold. En vigtig kamp for os, da vi har det sværeste program tilbage og derfor, svært med hensyn til evt. at kunne få en medajle. Vi gik ind til kampen med masser af selvtillid, efter vi i sidste opgør havde slået dem, det skulle vi igen og vi skulle hjælpe vores 1´tere med at sikre dem SM-guld, som ville ske med et nederlag til Herlev.

Stil stand i første periode, Herlev har pucken mest og vi ligger hele tiden og lure på kontra. Perioden ender 0 – 0, hvilket jeg syntes var ok, efter spil og chancer til begge hold.

2 periode og nu kommer målene. Første bliver det 1 – 0 til Herlev, men vi svare igen kort efter ved Anderberg. Spids vinkel, hvor hun sender pucken under/i mellem benene på målmanden. Herlev svare igen, 2 – 1, men vi svare igen med det samme. Anderberg ligger en baghånd på mål og Sanne er først over returen, 2 – 2. Igen igen svare Herlev tilbage og bringer sig på 3 – 2, men minsandten om vi ikke også svare igen og mellem venner og fjender, sender Emilie med baghånden pucken under målmanden. 3 – 3 efter anden periode og det skal vi være heldige med. Herlevs Marie Henriksen havde mange chancer i denne periode og de kunne godt have løbet fra os der, hvis det ikke var for godt målmandsspil af Amalie og en lille smule held.

Sidste periode og vi kommer desværre bagud igen. En chance som opstår af ingen ting, vi har pucken og lægger den til modsatte back. Pasningen ligger ikke i forhånden og lige pludselig fumler vi med den og vælter, hvilket giver en friløber til vores tidligere spiller Døj. Marie, som modsatte back, tænder raketterne på hendes skøjter og er faktisk så tæt på som man overhovedet kan komme på at nå hende, men Døj får lige sent et forkølet skud af sted, som går ind helt op af den ene stolpe. Med 2 min og 30 sec. tilbage af kampen får Herlev en udvisning og set i bakspejlet, skulle jeg have taget Amalie ud med det samme og spillet 6 – 4. Jeg ville lige have 1 min mere til at gå på uret, da jeg syntes 2,5 min uden målmand er lang tid og chance få det går galt er større end for at det går godt. Pucken blev kørt godt rundt i powerplayet og skuddene kom fra de rigtige spillere på de rigtige tidspunkter, så med en mand mere foran mål, hvem ved måske det kunne have lykkes.

Igen kanon kamp af alle og næste gang har vi forhåbentlig også Mia og Bjerregaard med og så tager vi dem der.