36.46 6 - 1 Marie Henriksen (Katarina Byth Carstens)
47.06 7 - 1 Josefine Persson (Line Ernst)

Herlev: 6 x 2 min.

Amalie stod igen en god kamp.

Frandsen og Lykkegaard var dommere.

Så var der match igen på programmet efter min skiferie, denne gang mod Herlev, vores evige rivaler. Dagen før havde vi haft en intern kamp mellem vores 2 hold, som desværre ikke gik så godt for det hold, jeg stod i spidsen for. Der er desværre også sket en masse ting, mens jeg har været på skiferie, som desværre ikke var af positiv karakter. Zette har lagt sig med kyssesyge og er væk resten af sæsonen og Kamilla har brækket hånden i byen.

Første periode og vi blæser til angreb med det samme. 1 kæden får fra første skift rykket pucken ned i Herlevs zone og resten af kæderne følger trop bagefter. Vi vinder perioden 3 – 0.

Anden periode bliver næsten en gentagelse af første, vi laver 3 mål, hvor en er i powerplay. Malene lusker ned på bageste stolpe og får en sukkerpas fra Persson som hun kan lægge i tom kasse. Eneste forskel på denne periode og første resultatmæssig, er at Herlev får passeret Amalie på en friløber, hvor der opstår i fejl i vores spil frem ad banen og vi når ikke hjem igen, til at få stoppet Herlev spillere.

Sidste periode bliver mere stille med målene og der bliver kun scoret en enkel gang, som er til os og vi vinder kampen 7 – 1.

Kanon kamp af alle, lige fra bageste led Amalie og hele vejen frem til vores angribere. 2 point mere eller at Herlev1 taber en kamp og I er sikre på SM-guld.