31.51 0 - 3 Josefine Persson (Line Ernst, Louise Hansen)
42.41 1 - 3 Christina Døj (Julie Gregersen)
58.54 1 - 6 Christina Døj (Nynne Lave Glud, Josefine Persson)

KSF: 4 x 2 min.
Hvidovre: 2 x 2 min

KSF i angreb.

Så er der vist pause.

Kampen søndag morgen mod KSF var bare noget der skulle overstås.!! Sådan spillede vores piger idag i hvert fald. Men okay, kan godt huske det lidt, fra da jeg selv spillede. Det var ikke altid nemt, at sætte sig op til de mere lette kampe.
Vores spil i 1 periode var ikke for godt, vi gjorde det lidt svært for os selv. Vi kæmpede ikke rigtigt for sagen. Nogen havde ikke rigtigt heldet med sig i dag.
Og så var der andre som slet ikke ramte dagen. Men Persson og Line sørger for en 2-0 føring efter 1 periode med 1 scoring hver.
2 periode ligner den første. For dårligt spil, ingen vilje, og for slatne afslutninger.
Vi vinder 2 periode 1-0, på et mål af Persson.
I pausen mellem 2 og 3 periode bliver vi enige om, at nu skulle der andre boller på suppen.
Nu skulle der kæmpes. Og jeg var fint tilfreds med 3 periode. Vi spiller godt angrebsspil, kommer til mange ok afslutninger.
men KSF´s målmand er blevet bedre, siden hun startede, og havde nogle gode redninger. Vi vinder 3 periode 3-1 på 2 mål af Chrstina og 1 af Persson.
Persson var kampens bedste, og stod for 3 mål og 2 assists.