35.01 2 - 1 Silke Lave Glud (Emilie Fogelstrøm)

Rødovre: 10 x 2 min.
Hvidovre: 4 x 2 min. + 1 x 10 min.

Lindi mindes dengang hun selv var ishockeyspiller :-)

Vores piger varmer op.

Kampen mod Rødovre blev som forventet en hård opgave. Rødovre er ikke mange spillere idag, men hold da op, hvor de arbejder for sagen.
Vi sidder på kampen det meste af tiden, men har igen idag ikke rigtig heldet med os i de afgørende situationer. Især da vi får annulleret vores mål til 3-2 af det "neutrale" bokspersonale sidst i kampen.
Rødovre får i første periode et lidt dumt mål, da vi ikke presser Rødovre´s Julie Jensen højt i slottet. Deres andet mål er i powerplay, og der var ikke rigtigt meget at gøre, Karvinen spiller Weiss helt fri bagfra mål. Vi var nede 2-0 efter første periode. Jeg må jo reagere på den periode, selvom vi ikke spiller dårligt.
Vi har rigtigt mange store chancer. Og hvis vi scorer på dem, havde der heller ikke været nogen tvivl om resultatet. Vi skal bare sætte de chancer. Vi går på 2 kæder, og får noget
bedre fat. Vi holder Rødovre fra at score mere i denne kamp. Silke får slået en retur puck ind fra Emilie i luften, og vi reducerer til 1-2. Vi har også et straffeslag i 2 periode. En chance
som for andre er rigtigt nemt, men for den der skyder rigtigt svært. Persson påtager sig denne opgave, men brænder desværre. Vi går til pause bagud 2-1.
Der bliver rykket lidt rundt i de 2 kæder igen til 3 periode. Igen i 3 periode sidder vi rimeligt solidt på tingene. Men kan stadig ikke få pucken ind bag Bianca.
3 periode bliver lidt længere end regnet med pga. et grimt sammenstød mellem Persson og Rødovre´s Julie Jensen som desværre får et brud på armen.

God bedring til Julie.

Efter lidt ventetid kommer 3 periode i gang igen, og vi blæser til angreb. Og da der mangler 1.33 af kampen. Vælger jeg at satse hele butikken.
Ud med Kamilla og ind med en ekstra mand. Rødovre laver en udvisning, og vi får et powerplay. Med 6 mod 4 scorer vi til 2-2 på en scoring af Julie, og Rødovre får oveni en udvisning.
Nu mangler der 14 sekunder, og vi har powerplay 5 mod 4. Jeg siger til pigerne, at de bare skal mose på alle mand i de 14 sekunder, vi er i overtal. Og sørme om ikke Persson får lagt pucken ind til sidst.
Dommeren dømmer mål.!!
Men bokspersonalet mente, at tiden var overskredet med 2 sekunder, selvom intet horn havde blæst perioden af. Så vi måtte se dommerne vinke afvisende af efter 30-40
sekunders jubel. Men det er flot kommet igen piger. Men vi skal altså lade vær med at være bange for Rødovre, for vi er et bedre hold end dem.
Det viser I også idag, med den overvægt der er i spil og chancer.