13.19 1 - 1 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
35.33 2 - 1 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
36.19 3 - 1 Silke Lave Glud (Sanne Jensen, Julie Gregersen)
41.46 4 - 1 Julie Gregersen (Silke Lave Glud)
42.10 5 - 1 Mia Bau Hansen (Louise Bjerregaard, Sofie Rasmussen)
53.32 6 - 1 Silke Lave Glud (Julie Gregersen)
54.03 7 - 1 Silke Lave Glud (Simone Mørch)
57.41 8 - 1 Julie Gregersen (Silke Lave Glud), Sanne Jensen)

Hvidovre 2: 1 x 2 min.
Herlev 2: 2 x 2 min.

Der blev ikke taget billeder til kampen - så der kommer lidt billeder fra arkivet

Silke kom forbi de 100 point i dag - Billedet er fra vores "Landskamp" imod Island.

Holdet får tiden til at gå :-)

Kampen mod Herlev 2 så på papiret nemt ud. Herlev stillede med 9 spillere og en målmand mod vores 3 kæder. Og den ene af Herlevs markspillere var en af deres målmænd.
Så det skulle nok blive dejligt nemt, det troede jeg i hvert fald. Men det blev det ikke. Herlev kom foran i starten af kampen, og det blev svært for os, at få deres pyramide forsvar foran målmanden brudt op.
Angriberne blev for stillestående, og vores backskud var for dårlige. Det lykkedes godt for Herlev, at slå vores spil i stykker. Vi fik heldigvis scoret en enkelt gang i 1 periode. Men jeg tror, at vi alle sammen sad med en mærkelig fornemmelse i maven efter 1 periode. At der skulle ske noget mere. Vi fik heldigvis lidt bedre fat i anden periode, og efter de 2 scoringer i 2 periode, kunne jeg se, at der kom meget mere ro på.
Og vores spil blev meget bedre, og noget mere flydende. I 3 periode var der ikke noget at komme efter for Herlev, de blev blæst ud af banen. Og vi kunne køre kampen hjem 8-1. Ved godt, at vi plejer at vinde mere. Men Herlev spillede en god kamp, og Katrine i deres mål stod en kanon kamp. Men når alt kommer til alt. Er det de 2 point i tabellen, der tæller i medaljekampen.

Kampen bød også på en milepæl. Silke fik lavet sit point nummer 100. Det er noget af en bedrift, man ikke ser så tit. Og der skulle kun bruges 32 kampe til det. Det er rigtigt flot gået.