54.07 7 - 2 Julie Gregersen (Mia Bau Hansen)

Hvidovre 2: 5 x 2 min.
Herlev: 3 x 2 min.

Så skal der skiftes.

84 :-)

Resultatmæssig og også kampmæssig vores bedste kamp til dato. Efter vores 2 første kampe mod Herlev 1, som var endt 3 – 3 og 2 – 4, havde vi masser af positiv energi til, at vi kunne levere et kanon resultat igen.

Første periode og vi skulle være klar fra start, da vi sidste gang tabte, netop i starten af perioden, fordi vi ikke var klar. Der går desværre ikke mere end 2 min. og Herlev score på et godt backskud, som går under benene på Amalie.  Der gik heldigvis ikke lang tid, så reducere vi til 1 – 1 i powerplay på et skud fra Bang. Det satte os ligesom i gang og vi laver 3 mål mere inden perioden udløber og kan gå til pause foran 4 – 1. Målscore Bang, Sofie ”igen igen”, Silke og Julie.

Anden periode og Herlev har skiftet målmand + rykket lidt rundt i kæderne for at komme tilbage i kampen. Det lykkes også og de første 15 – 20 sec. foregår i vores zone, men så løber vi op og på vores første skud i anden periode score vi til 5 – 1. Herlev får dog også lavet en kasse i powerplay og perioden ender 1 – 1. Igen er det et backskud, med god trafik foran mål, der går under benene på Amalie.

Sidste periode og Herlev satser hele butikken og vinder også skudstatistikken klart i denne periode. Vi løber ind i en udvisning med 10 min. tilbage af kampen og Herlev trækker målmanden og spiller 6 mod 4 i denne periode. Vi ridder dog stormen af og lige som Julie træder ud af udvisningsboksen, får hun pucken og kan løbe ned i Herlevszone og lægge den i tomt mål. Derefter score vi igen til 7 – 2, inden Herlev med 5 min igen score til slutresultat 7 – 3. Et skud som går mellem benene på Amalie.

En kanon kamp af alle andet er der ikke og sige til det. PP ender på 33,3 %. PK ender på 80 %.