28.26 2 - 1 Sofie Rasmussen (Silke Lave Glud)
28.52 3 - 1 Louise Bjerregaard (Emilie Fogelstrøm, Mia Bau Hansen)
29.15 3 - 2 Jakob Schmidt-Svejstrup (Mikkel Svensson)
32.04 3 - 3 Marcus Winther (Jakob Schmidt-Svejstrup)
39.30 4 - 3 Silke Lave Glud (Sanne Just Jensen)
44.04 10 min. Josefine Anderberg

Hvidovre: 2 x 2 min + 1 x 10 min.
Gentofte U 15.2: 4 x 2 min.

Vi gør klar til kamp.

Ny 15.2 kamp og denne gang mod Gentofte, som vi ikke havde mødt endnu. Dog kunne vi se på de tidligere spillet kampe, at Gentofte havde spillet 2 – 2 mod vores drenge, som er lige i rø… af os i rækken. Vi var til dagens kamp 12 spillere.

Første periode ender 1 – 1 og skudstatistikken sagde 7 – 6 i vores favør. Julie var målscore for os, men perioden tilhørte Gentofte, som var gode til at bruge deres krop og tackle os, hvilket vi ikke lige var klar på/til.

2 periode tilhørte os, nu var vi oppe i gear og begyndte og løbe fra drengene, men vi skulle dog helt hen til sidst i perioden, før vi scorede 2 mål. Det var lige efter de havde skiftet målmand og Gentoftes nye målmand var nok ikke helt varm på det tidspunkt. Perioden ender 2 – 1 til os og målscore er Sofie ”igen igen” og Bjerregaard.

Sidste periode starter skidt for os, og selv om vi var på isen, tror jeg stadig vi mentalt sad inde i omklædningsrummet og drak saftevand. Gentofte reducerer til 3 – 3, inden vi med 5 min. igen af kampen i powerplay score til 4 – 3 på mål af Silke, til slut resultat 4 – 3.

I spillede en god kamp, selv om der lige var udfaldet i starten af 3 periode. Maries lillebror holder Gentofte inde i kampen i anden periode, hvor han redder nogle gode skud/chancer fra jer. Selv om vi ikke træner powerplay, stiller i op og køre pucken rundt, til der opstå en god chance, hvilket også gør, at i ender PP på 25 %