15.19 3 - 1 Gosia Leszkowicz (Charlotte Densing)
52.16 4 - 2 Julie Gregersen

Herlev: 2 x 2 min.
Hvidovre 2: 3 x 2 min.

Hvidovre er klar til at angribe.

Så blev det tid til årets anden kamp mod Danmarksmestrene. Vores første kamp mod dem, var endt 3 – 3. Vi måtte desværre se bort fra Bjerregaard, Mia (Syge) og Caroline (U13 kamp), til gengæld kom Joy og hjalp på en uvant plads for hende som angriber.

Første periode taber vi 3 – 1 og vi kommer slet ikke ud af startblokken, før Herlev har fået lavet 2 kasser på os. Silke får reduceret til 2 – 1, men kort efter bliver vi straffet i undertal af Herlev og 3 – 1 til dem efter første periode.

Anden periode ender 0 – 0 og største chance i den periode tilfalder os, da Silke køre målmanden i baren, men lige bliver forstyrret af Herlev spillere bag ved hende og i det tomme mål, ligger hun den desværre på stolpen.

Sidste periode ender 1 – 1 og det er Herlev der score først. De vinder faceoffen i vores zone op til deres back og Joy som spiller på en plads hun ikke er vant til, når ikke op, inden trækskuddet bliver sendt på mål mellem venner og fjender og går ind, da Amalie ikke har nogen chance for at se den. Derefter får vi en udvisning, men da deres back falder, giver det en friløber til Julie, som hun sætter sikkert.

Vi spiller rigtig godt syntes jeg, i de sidste 54 min. af kampen og i det tidsrum, bliver den 2 – 2. Deres 2 mål i den periode, er et powerplay mål og et mål, med god trafik foran Amalie og dem er der ikke rigtig noget at gøre noget ved. Surt, at vi ikke er klar fra start og de 2 mål i starten bliver forskellen i den sidste ende med resultatet.