44.17 6 - 0 Josefine Persson (Joy Kuch, Line Ernst)
50.52 7 - 0 Line Ernst (Malene Frandsen)

Rødovre: 4 x 2 min. + 1 x 10 min.

Vi havde "styr" på kampen.

Den røg ved siden af.

Kamp mod Rødovre og fra vores side, skulle vores kollektive kollaps fra sidste kamp mod Rødovre vaskes af. Det blev desværre alt alt alt for let, da Rødovre var utrolig svækket til denne kamp.

Vi vinder første periode 3 – 0 på mål af Silke, Julie og Mia. De første 2 skift fra Julie, Silke, Christina, Zette og Nynne resultere i mål og Mias kasse kommer 5 min. får perioden udløber.

Anden periode ender 2 – 0 til os og nu begynder også kæden med Line, Persson, Ellegaard, Malene og Emilie og røre på sig. Lige som i onsdags lukker og slukker Persson kampen med 2 kasser inden for 1 min. og bringer os på 5 – 0.

Sidste periode ender 2 – 1 til os på mål af Persson og derefter Line.

Jeg er ikke tilfreds og ville med den opstilling Rødovre mønsteret, havde vundet 2 cifferet. Julie, Silke og Christina, I laver 2 kasser på de første 2 skift og forsvandt derefter ud af kampen. Alle 3 kæder flytter pucken for langsomt til hinanden, når man møder en modstander der graver sig sådan ned, den skal flyttes meget hurtigere. Når hjælpekoner får pucken, ved man ikke hvor tæt modstander er på en og hvor medspillere befinder sig og inden man får orienteret sig, er det for sent og mange gange får vi ikke pucken fremad og på den måde skabt overtals situationerne til os. Vi taber skudstatistikken i 3 periode 8 – 12 og vi laver tåbelige udvisninger. Først er Christina og Silke på vej fremad, da der bliver fløjtet og Julie har lavet udvisning, mens vi har pucken, derefter er det Malene som går alt for voldsomt til en Rødovre spiller i hjørnet. Havde man kigget op, havde man set, at Rødovre spilleren var alene mod 3 af vores spillere og der derfor slet ikke var fare på færre.

Beklager tøser, jeg stiller store krav til jer, men mener det er den måde jeg holder jer til ilden med og sørge for i udvikler jer hele tiden.