(1-0) (1-1) (0-1)              3 x 15 min.

06.57 1 - 0 Tobias Munch (Tobias Bengtson)
21.49 1 - 1 Julie Gregersen (Sofie Rasmussen)
36.34 2 - 2 Sofie Rasmussen (Louise Bjerregaard)

Rødovre: 1 x 2 min.
Hvidovre: Ingen

Næsten hele vores hold skifter i boksen :-)

Jubel ved vores første mål.

15.2 kamp mod Rødovre. Sæsonens anden kamp mod dem, efter første kamp var endt 6 – 5 til os. Det var sæsonens første kamp, hvor vi ikke var mere end lige 2 kæder og 1 målmand.

Vi taber første periode 1 – 0 og det er helt klart en periode som tilhøre Rødovre mest. Vi er lidt på hælene og skal lige vende os til at man må tackle og tempoet.

Anden periode bliver 1 – 1 og kampen er nu tippet over til os og det er os som sidder på denne periode. Første score vi til 1 – 1, hvor Julie spiller 1-2 med Sofie. Julie spiller den til Sofie på blålinje, som skøjter ind i zonen og ligger den tilbage ind i midten til Julie, som kan skyde den i kassen. Næsten lige inden perioden slutter, får Julie en friløber, som Rødovres målmand redder flot og derefter går det stærkt. Rødovres back samler pucken op og løber fra alt og alle og da han når vores blålinje er han alene med Amalie, forskellen er bare, at han score, hvor vi brændte. Surt surt, at en stor chance til os misses og mindre end 8 sec. efter den, så har Rødovre scoret.

Sidste periode og vi skal have i hvert fald hentet deres føring. Vi sidder igen på perioden og får også udlignet til 2 – 2, da Bjerregaard ligger den over til Sofie, som flot førstegangstimer den op under overlæggeren.

Kampen ender 2 – 2 og vi kan nu se frem til 2 finale kampe mod vores egne drenge om, hvem som skal ende som 1´ter og hvem som skal ende som 2´er i 15.2 rækken. Drengene mangler dog en kamp mod Rødovre, hvor vi kan få lidt hjælp, hvis Rødovre kan slå dem.